-----2010 KASIM hamişleri----

mıdem acıyo resmen acıkınca ama ıstah yok hala bı corba ıcıorum kalkıorum..ışte 1 saat gemcıo yıne acıkıyorum ole olunca..

sole oturup tıka basa yemek yemegı osledım :125::125::125:

Benimde midem acıyo, ama bir tas çorba tıkıyor

Bebeğim aç kalmasında az az yiyeyim...

aynen öyle tam hissettiğim gibiymiş..
sağol canımm

Ne aldın canım, ben oğluma doru düzgün bişey alamadım...

çok teşekkür ederim canım

cilek mobilyann katalogu geldı bugun ..sadece 1 kız 1 erkek takımları var ..cok kınadım

Selam

Güzel sonuçlarını alıcaz inş yarın pimpirikli anne :86::86:
Ayyyy kızlar sonunda buldum sizi..
Nolmuş topiğe yaa(
oğlum geliyorrrrrrrrrrrrrrrrr
dr. Kesin dedi.
Hemen bişeyler aldım oğluşuma en geç ben öğrendim sanırım..

Hayırlı olsun oğluşun canım
Maşallah "2010 kasım erkek hamişleri grubu" oldu resmen

Bizde doktorumuza gittik
bizde de boy olcumu yapmadi dogru sonuc vermiomus usgler
ama gramimiz 222 gr hersey iyiymis pipisi kendinden buyuk yarin testler icin kan vercem
bizden bu kadar teyzoslar
yarin gecmisi okuruz telden zor oluyor

Bizde doktorumuza gittik
bizde de boy olcumu yapmadi dogru sonuc vermiomus usgler
ama gramimiz 222 gr hersey iyiymis pipisi kendinden buyuk yarin testler icin kan vercem
bizden bu kadar teyzoslar
yarin gecmisi okuruz telden zor oluyor

cok sevindiim canim masllah gramida cok guzel pipi icin bisey diyemicem kislar yandi

kızlarrrrr

annelikakademisi.com a girdinizmi?

kargo ücreti ödeme şartıyla kitap gönderiyorlar. hamileyim veya anneyim...

ben hamileyimi aldım.165 sayfa. az önce işime gelen bölümleri okudum. doğurdum oğlumu...

fotolar gerçek...

merhaba kızlar

konumuz taşınmış fakat hala bende aynı yerde

neler oldu biri açıklayabilir mi:44:

sonunda bugün kendime hamile pantolonu aldım

lacivert kot oh bee sonundaaaa

birde göbişinde kız ve kızın karnında kırmızı kalp işlemelii

biz heyecanlıyız yazılı

esprili penyelerden aldım

canım güle güle kullan o espirili penyelerden bende istiyorum ama nerden bulucam. bide lcw de falan warmıdır bakmadım hiç gerçi daha

Ayyyy kızlar sonunda buldum sizi..
Nolmuş topiğe yaa(
oğlum geliyorrrrrrrrrrrrrrrrr
dr. Kesin dedi.
Hemen bişeyler aldım oğluşuma en geç ben öğrendim sanırım..

beklenen bir sonuçtu erkek olması zaten hayırlı olsun canım...

senin ki boya vermiş canım maşallah ama boy hesaplarıda doğru olmuyormuş genelde doktorun öyle söyledi
kilo konusunda ayda 1 kilo 2 ayda bir kilo alırsan iyi olur dedi ama benim boğaz açıldı habire birşeyler istiyor yaaa göbişim acayip çıktı ama çok tatlı görünüyor

Eki Görüntüle 149317 buda yeni yelegimiz fotoda rengi biraz degisik cikmis normalde bordoya yakin kirmizi nasil olmus??

sen maşallah süper yetenekliymişsin kız maşallah sana...

canım bende şimdi baktım nasıl bişi kitap güzelmi bendemi alsam sitesine girdim şimdi. bende bebeğim olanı mı seçsem bebek bakımı ıle ılgılı pek bi bilgim yok çünkü:44:

canım güle güle kullan o espirili penyelerden bende istiyorum ama nerden bulucam. bide lcw de falan warmıdır bakmadım hiç gerçi daha

lcw de var ben ıkı tane aldım bırınde bebek resmi var altında loading yazıyor dıgerınde de bebek var kalpli kutudan cıkıyor cok tatlı fıayatıda uygundu ındırım varmış normalde başka yerlerde 60 falan onların fıyatı bıan once gıt al yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…