-----2010 KASIM hamişleri----

haftasonu bende bakarım ozaman canım

GÜLE güle kullan canım. aynı penyeden bende aldım lcw den çok hoş.

kızlar günaydıın

şeyma güle güle giyin cicilerini o penyeden bnde aldım beyazını çok hoşş:))

bn bgn kndime çatlak kremi almaya gidicem dr önerdi ama tamamen bitkisel diğerlerini önermedi

bende uye oldum annelik akademisine ben bebeğim kıtabını sectım bakalım guzelmı benım doktorum kıtap gıbı saolsun hamılelıkte sorunum yok aklıma ne gelse soruyorum arayıp oda cevaplıyor hıc kızmadan bu arada dogum fıyatlarını araştıran varmı aranızda benım hastanem 1000 lıra ıstıyor normal doguma yaaaaa

kızlar günaydıın

şeyma güle güle giyin cicilerini o penyeden bnde aldım beyazını çok hoşş:))

bn bgn kndime çatlak kremi almaya gidicem dr önerdi ama tamamen bitkisel diğerlerini önermedi

canım doktorumun bana verdiğide tamamen bitkisel ama krem değil yağ. şişeside yeşil.adıne seninkinin?

herkese günaydın,

togi, oğluşun hayırlı uğurlu olsun maşallah

özenc,yelek çok güzel ellerine sağlık.

seyma,güle güle giy hamiş cicileri,penyeden bende aldım çok tatlı

keramos, hamileyim kitabını eşim bana süpriz yapmış 2-3 hafta önce geldi kargo ile çok güzel bir kitap,doğuma yakında anneyim ekini sipariş edicez nasipse

gem, maşallah size. test sonuçların da güzel çıkar Rabbimin izniyle

Son düzenleme:

güle güle giy cnm hamiş kıyafetlerini

bende hamiş pantolonu alcam ama biraz daha bekleyim diyorum..

günaydın kızlarr, anca bulabildim burayı
ayy ciciler çoğalıyo ne güzel herkes bişiler paylaşmış

arkadaşlar birde beni sağlık ocağından aradılar tetanoz aşısı için doktorumu aradım sordum 20. haftada yapılır daha yaptırma aşını dedi sağlık ocağından neden erken çağırıyorlar acaba :95::95:

tetanoz aşısını yaptıranlar bilgi verebilirmi acaba

bnde 20. haftadan snr yapılıyo die biliyrm cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…