minikmi moral verdin valla evet canım erkek orda emir var
ahanda bir irkek daha... hayırlı olsun faya sağlıkla doğsun büyüsün.
canım bende 72 ile kaldım şuan 79 7 kilo aldım bende az değil ama fazla görünmüyo yani gören sen 7 almamışşındır diyo ama aldım demekki popoda felanda var ağırlık
canım biz emir feyyaz koyuyoruz oğlumuzun adına benden emir babasından feyyaz ama o emir bilecek
bu arada bebişin kıyafetleri çok güzel fanatiğe bayıldım ama bizim babamız beşiktaşlı neyseo yokken giydirim
yapacam Allah izin verir de ipi bu dağ başında bulabilirsem... gerçekten beğendim dümdüz örülmesine rağmen çok datlı görünüyorkaç ip gidiyormuş ki gem.
canım bende 72 ile kaldım şuan 79 7 kilo aldım bende az değil ama fazla görünmüyo yani gören sen 7 almamışşındır diyo ama aldım demekki popoda felanda var ağırlık
e bende 68 ile kaldım 73.6 falan çıkıyorum tartıda boy çok mu uzun gnl? ahanda sen beni geçecen demek ki? ama gerçekten ya fotodan ya tşörtten göbüşün minik görünüyor.
benım dısımda bırının daha sevket olcaktı o kımdı :26: ende hep emır koycam derdım yalan oldu
4 yumak aldım ben ...aldıgım yer 5 yumak gıder dedı ama yetmesse alırım bı tane daha... nerdeydın sen :44:
yozgattayım gem! inş. bulursam buz mavisi gibi bir renk bulayım diyorum bugün bakacaktım unuttum gitti, haftaya çıkarım bir daha çarşıya artık. o zamana kadar da elimdeki yeleği bitiririm hastalandım falan öremedim çünkü
e bende 68 ile kaldım 73.6 falan çıkıyorum tartıda boy çok mu uzun gnl? ahanda sen beni geçecen demek ki? ama gerçekten ya fotodan ya tşörtten göbüşün minik görünüyor.
dogru yahu hatırladım..
umarım bulursun yumusacık oluo
oyy masallaah ıkınızde ıyı almıssınız ....
ben daha 2 kılo aldım...bugun kkocamda gelmıs sen nıye kılo almıosun dıdı...5.aydan sonra gorcen kılo almayıı sen canım kocam
görüntüsü de öyle yumuş yumuş duruyordu valla! bulurum inş. bulamazsam nisanda ankaraya gideceğim ordan alırım artık.
aman alma boşver canım ya bizim bünyeler müsait alıyoruz istemesekte bebiş sağlıklı olduktan sonra önemli değil 2 de alsan 5 te alsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?