-----2010 KASIM hamişleri----

minikmi moral verdin valla evet canım erkek orda emir var

valla seninki gözüme minik göründü gnl ya. tabi sana iri geliyordur ama benim göbek son 1 hafta top gibi oldu bir anda. kilomda öyle değişiklik bu bir hafta içiersinde yok toplamda 5-6 kilo arasında aldım. biraz da iri kıyım bir kimse olunca benlen pek yarışılmaz gibi...

canım bende 72 ile kaldım şuan 79 7 kilo aldım bende az değil ama fazla görünmüyo yani gören sen 7 almamışşındır diyo ama aldım demekki popoda felanda var ağırlık

canım bende 72 ile kaldım şuan 79 7 kilo aldım bende az değil ama fazla görünmüyo yani gören sen 7 almamışşındır diyo ama aldım demekki popoda felanda var ağırlık

e bende 68 ile kaldım 73.6 falan çıkıyorum tartıda boy çok mu uzun gnl? ahanda sen beni geçecen demek ki? ama gerçekten ya fotodan ya tşörtten göbüşün minik görünüyor.

benım dısımda bırının daha sevket olcaktı o kımdı :26: ende hep emır koycam derdım yalan oldu
yapacam Allah izin verir de ipi bu dağ başında bulabilirsem... gerçekten beğendim dümdüz örülmesine rağmen çok datlı görünüyor kaç ip gidiyormuş ki gem.

4 yumak aldım ben ...aldıgım yer 5 yumak gıder dedı ama yetmesse alırım bı tane daha... nerdeydın sen :44:

e bende 68 ile kaldım 73.6 falan çıkıyorum tartıda boy çok mu uzun gnl? ahanda sen beni geçecen demek ki? ama gerçekten ya fotodan ya tşörtten göbüşün minik görünüyor.

oyy masallaah ıkınızde ıyı almıssınız ....
ben daha 2 kılo aldım...bugun kkocamda gelmıs sen nıye kılo almıosun dıdı...5.aydan sonra gorcen kılo almayıı sen canım kocam

yozgattayım gem! inş. bulursam buz mavisi gibi bir renk bulayım diyorum bugün bakacaktım unuttum gitti, haftaya çıkarım bir daha çarşıya artık. o zamana kadar da elimdeki yeleği bitiririm hastalandım falan öremedim çünkü

Gem ve gnl84 sağolun,ilk dr. inanmadım ikinci de erkek diyince kabullendik oğluşumuzu

dogru yahu hatırladım..
umarım bulursun yumusacık oluo

165boyum canım uzun sayılmam geçen ay dikkat etmedim 2 kilo aldım ama şimdi frenledim kendimi 3 haftada 1 kilo aldım dikkat ediyorum fazlalıklar kalcak çünkü bizde ama fazlada problem yapmıyorum bebişlerimiz şağlıklı olsun yeter rejim spor veririz onlar inş.

oyy masallaah ıkınızde ıyı almıssınız ....
ben daha 2 kılo aldım...bugun kkocamda gelmıs sen nıye kılo almıosun dıdı...5.aydan sonra gorcen kılo almayıı sen canım kocam

aman alma boşver canım ya bizim bünyeler müsait alıyoruz istemesekte bebiş sağlıklı olduktan sonra önemli değil 2 de alsan 5 te alsan

görüntüsü de öyle yumuş yumuş duruyordu valla! bulurum inş. bulamazsam nisanda ankaraya gideceğim ordan alırım artık.

cok cabuk bıtıo zaten ben yaza anca bıter dıodum da dogrudusgun elıme alamadıgım halde bıtmek uzere

aman alma boşver canım ya bizim bünyeler müsait alıyoruz istemesekte bebiş sağlıklı olduktan sonra önemli değil 2 de alsan 5 te alsan

oyle tabı..ama benım gobegı gordunmu sen 5 kılo almıs gıbıyım anlamadım gıttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…