-----2010 KASIM hamişleri----

ahh ahhh hiç sorma hava dışarda süper sabah beri dua ediyorum yarında böyle olsun diye çalışmaktan nefret ettim artık kafam kazan gibi off anam offfff.......

bide akşam 6 ya kadar calısıyoruz. patronlar şöle insafa gelse birazda bizi cumartesi öğlen gönderse keşke :84:

n gibi cnmm
bnm patma gibi oluyo ağrı gibi bzn nefesimi bile kesiyoo
ya bole solumda oluyo genelde nası bısı oldugunu tarıf edemıyorumkı..acaba hareketlerımı bunlar ben anlamıorum dıyorum bazen..canım fılan yanmıo sankı kalbım kasıgımda atıyo :26:

bide akşam 6 ya kadar calısıyoruz. patronlar şöle insafa gelse birazda bizi cumartesi öğlen gönderse keşke :84:

ben calısırken cmtsılerı calısmıyodum cok gusel oluyodu...Allah yardımcınız olsun calısan hamılelere ben cok uzuluyorum

ya bole solumda oluyo genelde nası bısı oldugunu tarıf edemıyorumkı..acaba hareketlerımı bunlar ben anlamıorum dıyorum bazen..canım fılan yanmıo sankı kalbım kasıgımda atıyo :26:
ewet cnm bnmde öle oluyo kalp atımı gibi tekme yememize az klaldı demektir

sağlık ocağındaki hemşire sölemişti önce kalp atımı gibi hissedersin snr hareketini hissedetrsin diye

biz hava kararınca anca kapatıyoruz oda iş yoksa benim belirli bir çıkış saatim yok malesef yazları 8-9 u biliyorum....ama bu yaz sonnnnnnn.................

ewet cnm bnmde öle oluyo kalp atımı gibi tekme yememize az klaldı demektir

sağlık ocağındaki hemşire sölemişti önce kalp atımı gibi hissedersin snr hareketini hissedetrsin diye

bende o kalp atımını şuan sağ tarafımda hissettim ahh tepiklemeler bir başlasa....

biz hava kararınca anca kapatıyoruz oda iş yoksa benim belirli bir çıkış saatim yok malesef yazları 8-9 u biliyorum....ama bu yaz sonnnnnnn.................

walla yazın bende 20:00 - 20:30 daeve çok geldim. full time çalışıyodum.ama bu yaz benimde son ohh ohhh mayıs haziran gibi çıkarım yani ne kadar dayanabilrisem çok ağırlaşınca bırakıcam bende daha fazla dayanama çünkü

ciğtanem örenememişsin cinsiyetini olsun acele etme geçç olsun güç olmasın

şeymacıım çook gzl ciciler maşallah en ii gnlerde giysin işlhh kızın

Kislar ben gebe kalmadan once 58kg,dim
Simdi ise 64kg olmusumhadi hayirlis..
ve 18 haftaligim..
iste biz Eki Görüntüle 151164 Eki Görüntüle 151260

ay canim beniiiiiim cok tatlilar ya bebisini icinde dusunuyorumd a ne tatli olur fistik

hepsi birbirinden güzel ama elbiseye bayıldım kuzum güle güle giysin

çok tşkr ederis teyseleri

anaaaam ellerinde olsa

birinciler doğmadan ikinci bebekleri doğuracak bu kızlar

ayarı bozdular

bugun biraz daha netlesti kafamda hersey baska bir doktora gittik oda aynı görüsüte amniyosentez yapaılm dedi kesin kararımızı verdik yaptırmıyoruz hiç birini sadece rutin konrollerime gidecegim o kadar içimden bir ses zatenm bebegin sapasağlam diyor iyi düsünmeye calısıyorum dua yerine gecer cünkü

sıruma cevap veren tüm arkadaslara teskkür ediyorum bugun baska bir doktora daha gittik ve oda aynı görüste amnisentez yapalım diyor fakat ben kararımı verdim hiç birsey yaptrmadan rütün konrollere gidegim allah yar ve yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…