naz tam denk gelmıs senınkı
ıkıtane nasıl orceksın bılmem valla
ahh ahhh hiç sorma hava dışarda süper sabah beri dua ediyorum yarında böyle olsun diye çalışmaktan nefret ettim artık kafam kazan gibi off anam offfff.......
ya bole solumda oluyo genelde nası bısı oldugunu tarıf edemıyorumkı..acaba hareketlerımı bunlar ben anlamıorum dıyorum bazen..canım fılan yanmıo sankı kalbım kasıgımda atıyo :26:n gibi cnmm
bnm patma gibi oluyo ağrı gibi bzn nefesimi bile kesiyoo
bide akşam 6 ya kadar calısıyoruz. patronlar şöle insafa gelse birazda bizi cumartesi öğlen gönderse keşke :84:
ewet cnm bnmde öle oluyo kalp atımı gibi tekme yememize az klaldı demektirya bole solumda oluyo genelde nası bısı oldugunu tarıf edemıyorumkı..acaba hareketlerımı bunlar ben anlamıorum dıyorum bazen..canım fılan yanmıo sankı kalbım kasıgımda atıyo :26:
bide akşam 6 ya kadar calısıyoruz. patronlar şöle insafa gelse birazda bizi cumartesi öğlen gönderse keşke :84:
ewet cnm bnmde öle oluyo kalp atımı gibi tekme yememize az klaldı demektir
sağlık ocağındaki hemşire sölemişti önce kalp atımı gibi hissedersin snr hareketini hissedetrsin diye
biz hava kararınca anca kapatıyoruz oda iş yoksa benim belirli bir çıkış saatim yok malesef yazları 8-9 u biliyorum....ama bu yaz sonnnnnnn.................
bende o kalp atımını şuan sağ tarafımda hissettim ahh tepiklemeler bir başlasa....
ciğtanem örenememişsin cinsiyetini olsun acele etme geçç olsun güç olmasın
şeymacıım çook gzl ciciler maşallah en ii gnlerde giysin işlhh kızın
Kislar ben gebe kalmadan once 58kg,dim
Simdi ise 64kg olmusumhadi hayirlis..
ve 18 haftaligim..
iste bizEki Görüntüle 151164 Eki Görüntüle 151260
ay canim beniiiiiim cok tatlilar ya bebisini icinde dusunuyorumd a ne tatli olur fistik
ya kızlar bisey sorcam ama anne gibi düsünerek cevap verin benim bugun amniyosentze yaptırmam önerildi down sendoru riskim yüksek cıkıtıgı için kafam allak bullak eşimle konustuk söyle bir karar aldık bu konunun üzerinde daha fazla durmadan yani amniyosentez yaptırmadan hiç o riske girmeden normal rutin konrollerimize devam etmeye karar verdik cünki eger öle bir sey varsada rabbimin verdigine bende esimde yok ol diyemez bu lükse sahip olmadıgımızı düsünüyoruz hal böleyeken bu durumda baska bir doktora gitmenin yada amniyosentez yaptırmamanın mantıgı sizce nedir hepinizin görüslerini bekliyorum
hepsi birbirinden güzel ama elbiseye bayıldım kuzum güle güle giysin
günaydınlar herkeseseyma cicilerinize bayıldım güle güle kullanın bizim alışverişimize daha var ama bende sabırsızlanıyorum :84:
aysag benimde ikili test sonuçlarım çok normal deildi ve bu yüzden dörtlü test önerdi dr um. dörtlü test yapılana ve sonuçlanana kadar o arada geçen zaman pek iyi geçmedi. sürekli bi iç hesaplaşma ve ne yaparım sorusu kemirdi durdu yani az da olsa anlıyorum seni. ki şu an bile ne olacağını ilerki zamanın ne getireceğini hiçbibirimiz bilemeyizama ben dörtlü testimiz de ikili gibi çıkıp amniyosentez önerseydi yaptırmama kararı almıştım. şu da var amniyosentez yapılıp temiz de çıkabilir ve amniyosentez başlı başına düşük tehdidi oluşturuyo. ben aynen böyle düşünmüştüm. hepimiz için hayırlısını nasip etsin Allah'ım.
herkese günaydın,
keramos iyi yolculuklar sana :79:
oslem34, görünümüyor annesine mi gitti acaba :44:
melisa maşallah göbüşüne
çiğtanem, göbüşün çok hoşuma gitti önden önden gidiyor maşallah
seyma, bayıldım prensesin ciclerine.iyi günlerde giymesi nasip olsun hepsi birbirinden güzel
aysag, içinde bulunduğun durum,ikilem gerçekten zor. Allah yardımcın olsun. Birkaç doktorun görüşünü alın. Allah korusun yüksek risk çıkarsa aldırıp aldırmamak sizin kararınız ben bu konuda bir yorum yapamıycam etkilemek istemem.Dilerim Rabbimden herşey yolunda gider ve bebişini sağlıklı bir şekilde kucaklamak nasip olur.
ben calısırken cmtsılerı calısmıyodum cok gusel oluyodu...Allah yardımcınız olsun calısan hamılelere ben cok uzuluyorum
amin canım sağolasın.2-3 ayımız kaldı şurada en fazla sonra evde yatış
Yumurtlama gününden önce çalışcaksınız o zaman :78::78:İnşallah canım
:18::18::18::18::18:
canım ben kızım olsun çoook istiyorum eşimde çok istiyor, inşallahhhhhhhhh olur, olmazsa büyük konuşmıyımda 3. ye gitcem
aaaaaa yumurtlamadan önce nasıl tutucak ozmn pekii
selam canım ben de 20 . haftadayım bebeğimi ne olursa olsun kaybedeneyeceğim için doktorun önerdiği hiç bir testi yaptırmadım bundan sonrada yaptırmayı düşünmüyorum . Allah korusun bir aksaklık varsa bile hamilelik süremi bunları düşünerek geçirmek istemedim sana tavsiyemde bu yöndedir.. karar vermen gereken sadece test sonuçları bebeğin hakkındaki fikrini değiştirip değiştirmeyeceği.. sanırım sen buna karar veremiyorsun.. hayatta olan çocuğunun başına bir şey gelse ondan kurtulmayı nasıl düşünemezsen bunda da öyle bir hakkım olmadığını düşünüyorum ben..Rabbim yardımcınız olsunn hakkımızda hayırlısını versin inş.. AMİN::
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?