• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

alternatif yok hicbiseyi begenemiyoruz

:17::17:bende kararsız kaldınız sandım

ozaman sal gıtsın kucagına aldıgında karar verırsın ....
benım arkadasım aylarcaaaaa dusundu ..doguma gıttı hala karar yok..bebıs geldı babası kucagına aldı..Kızımın adı MİNEL olacak dedı..ve bu ısım o gune kadar hııc telafuz edılmemıstı :97:

:9::9::9::9::9: tepsı tepsı ye yarasın canım

yasık sızee ..ama coook para lasım saglık olsun calıssın babanız:46:

bı gunde evde oturmus olun sızde ana kız :27::27:
Evet dün alışveriş listeleriyle haşır neşir oldukca çook para lazım olduğuna daha fazla kanaat getirdim :1:
Şimdilik oturup dinleniyoruz kızımla enerjimizi gelecekte kullanmak için depoluyoruz :10::10:

slm kislar ben su isim konusuna taktim esimle bi turlu karar veremedik orta yolu bulamiyoruz,,
ortak begendigimiz bi tek oguz var oda tam icime sinmiyo yanina bi isimde olabilir fikir verirseniz sevinirim:26::26:

Ben de çok sıkıntılıyım isim konusunda :59:

Oğuz a ikinci isim deyince direk aklıma Oğuz Kağan geldi, kulak aşinalığı sanırsam :61:

eymen çok güzell bu sıralar da çok konulan bir isim ama hatırladığım kadarıyla anlamı da çok güzeldi.

evet canım anlamıda cok güzeldi simdi bende hatırlamıyorum ama tek hatırladıgım sahabe ismi ümmü eymen oldugu ama ben pek duymadım eymen demekki cok varmıs belki berat koyarım o zaman

evet canım anlamıda cok güzeldi simdi bende hatırlamıyorum ama tek hatırladıgım sahabe ismi ümmü eymen oldugu ama ben pek duymadım eymen demekki cok varmıs belki berat koyarım o zaman

bizim etrafta çok fazla senin çevrende olmadığı müddetçe ki olsa bile koyabilirsin. iki ism düşünüyorsan iki isim de olur ama ben eymen ismini çok seviyorum. çok olmasaydı özellikle yakınlarımda koyardım ben.

yok canım benim cevremde hiç duymadım diyebilirim bizim buralarda daha cok efe yiğit can emirhan gibi isimler mevcut

kızlar anne bebek çantası alan var mı aranızda hangisini alacağıma karar veremiyorum sizce en kullanışlısı hangisi? bi de bebişin sabun şampuan krem gibi malzemeleri için ne diyosunuz en sağlıklısı ???
sebamed düşünüyorum sizce??

Back
X