Daha çok var fikirler değişebilir..alternatif kısa isimler olabilir Oğuz Alp, Oğuz Tan gibi...
alpi pek begenmiyorum tanida esim begenmedi of yaoguz tan guzel aslinda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha çok var fikirler değişebilir..alternatif kısa isimler olabilir Oğuz Alp, Oğuz Tan gibi...
alternatif yok hicbiseyi begenemiyoruz
Evet dün alışveriş listeleriyle haşır neşir oldukca çook para lazım olduğuna daha fazla kanaat getirdimtepsı tepsı ye yarasın canım
yasık sızee ..ama coook para lasım saglık olsun calıssın babanız
bı gunde evde oturmus olun sızde ana kız![]()
slm kislar ben su isim konusuna taktim esimle bi turlu karar veremedik orta yolu bulamiyoruz,,
ortak begendigimiz bi tek oguz var oda tam icime sinmiyo yanina bi isimde olabilir fikir verirseniz sevinirim:26::26:
yani oguzu begendinizmi :26:
bende eymen yada berat düsünüyroum kızlar sizce nasıl
eymen çok güzell bu sıralar da çok konulan bir isim ama hatırladığım kadarıyla anlamı da çok güzeldi.
evet canım anlamıda cok güzeldi simdi bende hatırlamıyorum ama tek hatırladıgım sahabe ismi ümmü eymen oldugu ama ben pek duymadım eymen demekki cok varmıs belki berat koyarım o zaman
yok canım benim cevremde hiç duymadım diyebilirim bizim buralarda daha cok efe yiğit can emirhan gibi isimler mevcut