• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

Ultrasonda ise bebeğinizin sürekli hareket halinde olduğunu görebilirsiniz. Bu hareketleri pek çok kadın ilk önceleri içinde sanki bir kelebeğin kanat çırpmasına benzetmektedirler. Ne yazık ki henüz eşiniz sizin bu heyecanınıza ortak olamayacak. Çünkü hareketler henüz dışarıdan elle hissedilebilecek kadar kuvvetli değil.

bakın bunu 19. hafta için söylemişler.

ayaklı tulum dediğin boydan direk patikli tulumlar değil mi? ay ben de onlara bayılıyorum. ben de 0-3 aydan çok 3-6 ay mı alınmalı ki diyorum hani 0-3 aydayken de giyebilir sanki çok da fark yok arada.

evet canım ondan bahsediyorum bende bayılıyorum onlara 0-3 alırsam 2-3 tane an fazla bide bebiş toplu olursa hiç giydiremezsin aynen dediğin gibi 3-6 alcam en çok

Ultrasonda ise bebeğinizin sürekli hareket halinde olduğunu görebilirsiniz. Bu hareketleri pek çok kadın ilk önceleri içinde sanki bir kelebeğin kanat çırpmasına benzetmektedirler. Ne yazık ki henüz eşiniz sizin bu heyecanınıza ortak olamayacak. Çünkü hareketler henüz dışarıdan elle hissedilebilecek kadar kuvvetli değil.

bakın bunu 19. hafta için söylemişler.

hımmmmmmm o yüzden hissetmiyor baş işte döndü diyorum yoooo ben bişi hissetmiyorum diyince uyus oluyordum

evet canım ondan bahsediyorum bende bayılıyorum onlara 0-3 alırsam 2-3 tane an fazla bide bebiş toplu olursa hiç giydiremezsin aynen dediğin gibi 3-6 alcam en çok

bir de karşı komşumun 2 çocuğu da 4 kg ve üzeri doğmuş 0-3 lükleri hiç giydirememiş o. hep ziyan olmuş. tabi 4 ve üzeri fazla iri bir örnek ama netice de bir örnek.:32:

bizim kremlerimizi pudramızı şampuanımızı medillerimizi hediye olarak yengesi yani eltim alacak sepet süsleyerek dalin düşünüyorum dedi olur dedim bende oldum olası dalinin kokusunada bayılırım.

ben kendım bıraz alerjikim o yusden korkuyorum alerjı yapmasın çoçuuma dıye :26:

mesela ben nıvea kullanamıyorum fısırfısır oluo heryerım..harıka kokuyo bıde belkı cocugumada olmaz bısı ama kuruntu ıste

bir de karşı komşumun 2 çocuğu da 4 kg ve üzeri doğmuş 0-3 lükleri hiç giydirememiş o. hep ziyan olmuş. tabi 4 ve üzeri fazla iri bir örnek ama netice de bir örnek.:32:

3 kilo doysa bir bebek 1 aya kalmaz 4 kilo oluyo ben 0-3 fazla alamayacağım 3-6 en çok

0-3 genelde bızde alınmaz gıyılmıyor cunku gercekten :19:

0-3 genelde bızde alınmaz gıyılmıyor cunku gercekten :19:

benimle aynı doğrultuda düşünen çokmuş! tek bir tulum almıştım 0-3 ay o kadarcık da olsun. geri kalan hastane çıkışını bile 3-6 0-6 şeklinde satılan aralıklardan alacağım inş.

cok almayın ne olursa olsun..hedıyelerde gelecek ..yegenımın hıc gıymedıgı koca bı canta kıyafetı kaldı yazık vallahı

aysag değilde bana en çok söylelenleri söyleyim ayaklı tulumların küçüklerinden çok almayın diyorlar hemen boya gittiği için bebişlerimiz uzayınca içine küçük geliyorlarmış onun yerine alt üst takımlar daha kullanışlı oluyormuş ben öyle duydum:1:

Saol canımcım, senin ve knmhtpnin yorumlarıyla şunda netleştim: 0-3 aylık bişi almayacağım :21:

ya kızlar topik nerde ya bende hamileyimden girilmiyo artık yok orda kasım anneleri nerden giriyonuz allahtan pcde adres cubugunda cıkıyodsa orayı tıklıyom kac gündür baskaısnın pcsinden girsem giremeyecem

ya kızlar topik nerde ya bende hamileyimden girilmiyo artık yok orda kasım anneleri nerden giriyonuz allahtan pcde adres cubugunda cıkıyodsa orayı tıklıyom kac gündür baskaısnın pcsinden girsem giremeyecem
Canım başka pc'den girmek için:
kadinlarkulubu foruma kullanıcı adı ve şifrenle girince üstte "Forum takip" var, oradan "Yazdığım mesajlar"a tıkla, en son yazdığın mesajları en üstte görürsün zaten..

slm hanımlarrrrrrrr hayırlı geceler diliyorum herkeze,nasılsınzz bakalımben çook yorgun vede uykusuzum bugün 2defa sınava gidip geldimmm şuanda size yatağımdan yazıyorum.
siz de ne var ne yok.:79:

ii geceler kızlar...
ve yine ankara.....:46:

bugün sakindi... misafirlerimiz vardı...
yarın ola hayrola...
hava güzel olsunda gezeyim yawww!!!:66:

bu arada dün kontrolümüz vardı... 3lü testi gösterdim sorun yok...
bebem 328 gr vre 21 gr olmuş... dönüp duruyordu...:69:

bebemin kalbini inceledi doktor... gelcek ay şeker yüklemesi var dedi...

aferin herşey güzel aynen devam dedi!!!:46:
yeniden elevit ve demir hapı yazdı:26: daha ne kadar içces biz bunları...

bide size bişi sorcam plesenta durumlarınızı konuşuyorsunuz ya
bizim her kontrol bi karta yazılıyor.
plesenta karşısında "ant" yazıyor anlamını bilen var mı??? arkadaşın karşısında "cont" yazıyor
bunlar ne demekki? plesanta için bişi demedi doktor ikimizde:44:

Günaydın kızlarrrr. bugün bebişim hareketli sol arafımdan pıt pıt seyiriyor :66: yaw siz geceleri o saate kadar nasıl dayanıyorsunuz ben dün akşam 20:30 da yattım en gec 21:30 - 22:00 ye kadar dayanabılıyorum. bebiş bende çok halsizlik ve uyku yapıyor walla:66:

Back
X