Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlarrrr. bugün bebişim hareketli sol arafımdan pıt pıt seyiriyoryaw siz geceleri o saate kadar nasıl dayanıyorsunuz ben dün akşam 20:30 da yattım en gec 21:30 - 22:00 ye kadar dayanabılıyorum. bebiş bende çok halsizlik ve uyku yapıyor walla
![]()
Gnydn selina Aynen bende senin gibiyim hatta kocam hiçbişi izleyemiyoruz die hayıflanıyorhemen uyuyorsun diyor napıyım tavuk gibi oldum gündüz hiç uyuyamıyorum akşam da uyuyakalıyorum
![]()
Benim kocişde benle yatıo walla akşam uykusunu sevio Allahtan
bide çalışıoz diye sabahlar 06:30 da kalkıoz
burda kızlar forumda gece 03:00 e kadar kaynatıolar valla
ay kızlar rüyamı anlatcam ben;
Kayınvalidem ölmüş yıkandı falan böle sırayla bi doluuuu tabut var herkes sırayla gidiyo sıra bizim kaynanaya geliyo tabutu giderken içerden çıkıyo ölmedim dieböle suratı falan bembeyaz bi seviniyoruz bi seviniyoruz :S sonra ağlıyoruz falan neye yorsak ki acep :26::26::26:
hayır olsun canım ömür verilmiştir kaynanacığına...
günaydın kızlar,
4 lü testimiz sonuçlandı
çok şükür her şey normal
ama daha cinsiyeti göremedik
inat etti göstermicek kanımca:))
günaydın kızlar,
4 lü testimiz sonuçlandı
çok şükür her şey normal
ama daha cinsiyeti göremedik
inat etti göstermicek kanımca:))
herkese günaydın
eveeettt kızımız olacağı netleşti. C.tesi günü farklı bir doktora renkli ultrasona girdim. Kızınız hayırlı olsun,odasını yapabilirsiniz dediisim konusunda fikrimiz değişmez ise " GÜLİN " olacak.
önceleri alış veriş delisi olan ben yorulmak bilmeyen ben, 2 adımda nefes nefese kalmaya başladım. almayı planladıklarımın bir çoğunu alamadım eve geri döndüm. Bebek alış verişini de bu yüzden çok geçe bırakmamayı karar verdik. Kısmetse 6.ay dan sonra başlıycaz. Şimdi ufak ufak kafamızda netleştiricez. Büyük parça olanları,seçtiklerimizi eşim gidip alıcak. ( park yatak,oto koltuk vs gibi )
knmhtp ; cicleriniz çok güzel.iyi günlerde giymrk nasip olsun.
gnl84, maşallah göbüşüne
faya , oğluşun hayırlı uğurlu olsun.![]()
Hayırlı uğurlu olsun kızınızz![]()
günaydın anneler...
karlı bi ankara sabahı... ama ben gezmelere gitcektim...
hala yağıyor... aslında karı cok severim ama alışverişe programlıyken olmuyor olmuyor
topikimizin kızları çoğlalıyor... maşallah maşallah!!!
renkli cicilerde görelim arada dimiii??![]()
ay kızlar rüyamı anlatcam ben;
Kayınvalidem ölmüş yıkandı falan böle sırayla bi doluuuu tabut var herkes sırayla gidiyo sıra bizim kaynanaya geliyo tabutu giderken içerden çıkıyo ölmedim dieböle suratı falan bembeyaz bi seviniyoruz bi seviniyoruz :S sonra ağlıyoruz falan neye yorsak ki acep :26::26::26:
:) bu hafta böle dio haberler keramos :) sen yakınlardaki alışveriş merkezlerine takıl bence :76: atla bi taksiye ...