• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

merhabalar arkadaşlar bebişimin hareketini üç dört kez yanılmadıysam hissettim son iki gündür hissetmioum ve karnım ağrıyor

canım endişelenecek bi durum yok bende arada birşeyler hissediyorum yerimden sıçrıyorum ama sonrasında birşey yok daha erken bizler için....

ama nazın dediği gibi için rahat etmeyecekse sağlık ocağına git....ama bu tip şeyler için daha erken diye düşünüyorum....

kızlar ayaklı tulum alanlarınız var mı aranızda ve ne kadara aldınız civilimde 12-16 arasında varda piyasayıda bilmediğimden soruyorum pahalımı bu fiyatlar....

kızlar ayaklı tulum alanlarınız var mı aranızda ve ne kadara aldınız civilimde 12-16 arasında varda piyasayıda bilmediğimden soruyorum pahalımı bu fiyatlar....
bn 2 tane aldım yaani 4 tane 12 liraya aldım ama bnm içli dışlı içi uzun kollu altı kilot çıtçıtlı dışıda kısa kollu uzun pijaması çıtçıtlı bşakada almam herhalde annaneside almış çnkü onlar çok giyilmiyomuş

Civilim piyasaya göre genel olarak çok uygun geldi bana..
Ürünleri nasıldır acaba :44:

bn 2 tane aldım yaani 4 tane 12 liraya aldım ama bnm içli dışlı içi uzun kollu altı kilot çıtçıtlı dışıda kısa kollu uzun pijaması çıtçıtlı bşakada almam herhalde annaneside almış çnkü onlar çok giyilmiyomuş

evet bende 2 tane felan almayı düşünüyorum....sağolasın canım şimdi alacağımdan değil zaten nette bakıyordum fiyatlara sorim dedim....

purcum civilim nerde war bn haftasonu pamidora gittim orasıda uygun we şşuan indirim war cnm

purcum civilim nerde war bn haftasonu pamidora gittim orasıda uygun we şşuan indirim war cnm

burda yok bildiğim kadarı ile canım, ben internetten baktım, online alışveriş yapılabiliyor..
pamidor karşıyakada varmış bana yakın, gidip bakayım bi, inş yarın hava böyle olmaz, saol canım :54:

burda yok bildiğim kadarı ile canım, ben internetten baktım, online alışveriş yapılabiliyor..
pamidor karşıyakada varmış bana yakın, gidip bakayım bi, inş yarın hava böyle olmaz, saol canım :54:
bn balçovadakine gittim ama karşıyakadada wardır herh indirim
peki netten alışwerişi kredi kartı numarası wererekmi yaılıyo bn bşy almadım netten daha önce

peki netten alışwerişi kredi kartı numarası wererekmi yaılıyo bn bşy almadım netten daha önce

kredi kartı numaran ya da banka havalesi ya da kapıda ödeme ile alabilirsin. netten beğendiklerinizin linklerini ara ara burdada paylaşın arkdşlar. güzel olur öyle ind. avantajlı ürünler varsa.

Havale, k. kartı istersen kapıda ödeme sistemi ile ödeme yapılıyor.
Ben internetten çok alışveriş yapıyorum, hiç başıma kötü bişey gelmedi şükür, abidik gubidik siteler olmadığı sürece sorun yok bence..

bence ortalama bir fiyat turkuazm ben daha almadım da ha bire baktığım için bu aralıklarla tulumlar.

Havale, k. kartı istersen kapıda ödeme sistemi ile ödeme yapılıyor.
Ben internetten çok alışveriş yapıyorum, hiç başıma kötü bişey gelmedi şükür, abidik gubidik siteler olmadığı sürece sorun yok bence..
hmm saol cnm :16:

Günaydın Güze anne adayları;

Kadnlar gününüz kutlu olsun :71: :77:

gece sohbetleri iyimiş ama bn tavuk gibi 20.30 da 21.00 de uyuyorum :63:

Bu arada bn pek bişi yiyemiyorum ... 7 kilo verdim 1 kilo aldım daha ! bu yüzden canınızın istediklerini , o an yediklerinizi aklınıza gelenleri bana yazsanız da yesem ne güzel olur tabi özelden ihihih :33::27:

Naz Gözünaydın :35:
Gem bugün hepimiz sana gelelim :4:
Morgüller karnın küçük falan ama tekmeleri en iyi sen yiyorsun galiba :69:

Bu sabah kar var Ankarada .....

Evetttttt, hem de baya sağlam :nazar::nazar::nazar::69:

Morguller baaaaaaakkkkkkkkk :63:

:66::66::66::66::66::66:

günaydın arkadaşlar....

ortalığı baya kaynatmışım ben ya. turkuazcım ilahiyatçı arkadaşa sorarak öğrenen kişi de bendim zina günahını söyleyen de bendim. her şey de benden mi çıkıyor nedir?

hepinizin düşüncelerine sonuna kadar saygı duyuyorum arkadaşlar. islam dini mantık dinidir ama bazı kalıpları vardır ve kalıpları mantığımızla bile delemeyiz. bahsettiğim açıkca bir zina değil göz zinasıdır. ki bu dekolte bir kıyafetle dışarı çıkıp bize şehvetle bakan erkeğin gözü ile girdiği zina günahına bizim de ortak olmamız gibi bir durumdur. Kuranı kerimde de göz zinası açıkca vardır ve bunun günahına kadında ortaktır. siz dediğim gibi mantığınızla farklı yorumlar yapabilirsiniz kesinlikle saygı duyup hata yanlış diyemem. herkesin bunu algılama ve yaşama şekli başkadır. ben benim düşüncelerime hak verip de dikkat edecek bir kaç kişinin sevabını almak adına burda böyle bir şey paylaştım. elbette beni haklı bulmayanlar için de iyi düşünüyorum bu baika bir şey.gene de sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplarım din alimi, bilgini falan değilim. herkes kadar dini yaşayan biri bile değilim belki de. bunu kimse bilemez ben dahi, sadece Allah katında bilebileceğimiz şeylerdir. O açıdan fikrim ve bilerek konuştuğum bir konu olduğunu da belirteyim. yani tamamen uydurma bir şeyi gelip de kaç kişinin okuduğu bir yerde paylaşacak densizliği yapmam. onu vebaline asla girecek değilimdir. yobaz ya da geri kafalı biri de değilim. eğitimli bir anne babanın çocuğuyum. aynı şekilde eğitimli bir insanım ve eşimde benim gibi. ama islamı bilmek de ayrı bir eğitimdir. aşırı yorum yapanlara söylemek istiyorum bunu da. her yoruma da ayrıyeten saygı duyuyorum tekrar belirteyim.

Canım selam,

Bunda yanlış anlaşılacak birşey yok...

Düşünce özgürlüğü...:71::71::71:

Back
X