- 1 Ekim 2010
- 3.350
- 1.182
- 373
gunaydınlaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr
hepınızın gunu guzel gecsın...okkalı tekmeler yıyın![]()
amin canım ben yemeye başladım gibi...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydınlaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr
hepınızın gunu guzel gecsın...okkalı tekmeler yıyın![]()
Günaydın cici anneler
Selinacım bende senin gibi düşünüyorum. Sapık olan adam sen hiç biyerini göstermesen de sapıkça düşünebilir. Adamın niyeti bozuksa ben niye zina gibi bir günah işlemiş oluyorum. Hadi beni geçtim minicik bebeğimin suçu ne.. 3. sayfa haberlerinde görüyoruz; dağdaki keçinin suçu ne..
Koca göbeğimle stiriptiz yapıp erkekleri baştan çıkarmak için efor sarfetsem neyse..
onu kendi uydurup dememiş canım araştırıp bulduğu bi yazıdan alıntı yapmış....
çok ince konular bunlar burda bizim bunları tartışmak ne bilgimize nede haddimize.....
herkesin günahı sevabı kendine.....![]()
öncelikle gunaydın arkadaşlar kadınlar gunumuz kutlu olsun şimdi bu gobek mevzusunda bıldıgım kadarıyla yorum yapmak ıstıyorum hamıle kadının gobegı belirgin olunca erkeklerden kendını mumkun oldugu kadar sakınması kadının doğumunu kolaylaştırır bu denenmiş bı olaydır benım ablalarım tarafından gobegın belırgın sekılde olacagı sekılde gıyılen kıyafetlerı yabancı erkeklerın gormesı hoş degıl zaten bence ayrıca benımeşim 6000 erkekle bırlıkte calıştığı ıcın onların aklından gecenlerı genelde aktarır bana ve bu konuda hassastır akıllarından neler geçiyor bi bilsen saklanırsın resmen der hep bende mumkun olduğu kadar kendımı yelekle kamufle edıyorum bı yere gıtmışsem oturmaya dışarı cıkarkende şal kullanıyorum bunlar benım nacızane düşüncelerim aklınızın bı tarafında olsun derim ben ama yınede karar sızın
Turkuazcım din araştırılıp öğrenilerek inanılan bi inançtır bence. mantık işidir. ve illaki bi açıklaması vardır. ayrıca tartışılabilir. tartışmaktan ziyade konuşulup araştırılarak inanılması gereken körü körüne anlamını sebebini bilmeden inanmak değildir. Yani araştırmak herkesin haddıne yakışır bi davranıştır. Herkes kendi düşüncesini söyeleyebilir. tıpkı bunun ZİNA GÜNAHI OLDUGUNU söyleyen arkadasımız gıbı. bence acıklamasınıda yaparsa bizide bilgilendirmiş olur hem.![]()
aamanınnnnamin canım ben yemeye başladım gibi...![]()
gem senin tahmini doğumundan başka doktor bir doğum tarihi söyledi mi? günlerimiz çok yakın çünkü merak ettim.
soylemedı canım..yanı ben normal ıstedıgım ıcın tarıh veremez son gunumuz 9 agustos![]()
knmhtpcim benim nazarımda ortalığı karıştıran sen değilsin. Bunu öncelikle belirtmek istiyorum. Tepki çekmemek adına çekinerek yazdığını, ne amaçla yazdığını belirtmiştin ki ben sohbetlerimizden asla senin ordan burdan derleme şeyler yazacak niyette biri olmadığını biliyorum. Alan alır mantığını tahmin ettiğimden dün o esnada bu konuda da bir yorum yapmadım dikkat edersen.günaydın arkadaşlar....
ortalığı baya kaynatmışım ben ya. turkuazcım ilahiyatçı arkadaşa sorarak öğrenen kişi de bendim zina günahını söyleyen de bendim. her şey de benden mi çıkıyor nedir?
hepinizin düşüncelerine sonuna kadar saygı duyuyorum arkadaşlar. islam dini mantık dinidir ama bazı kalıpları vardır ve kalıpları mantığımızla bile delemeyiz. bahsettiğim açıkca bir zina değil göz zinasıdır. ki bu dekolte bir kıyafetle dışarı çıkıp bize şehvetle bakan erkeğin gözü ile girdiği zina günahına bizim de ortak olmamız gibi bir durumdur. Kuranı kerimde de göz zinası açıkca vardır ve bunun günahına kadında ortaktır. siz dediğim gibi mantığınızla farklı yorumlar yapabilirsiniz kesinlikle saygı duyup hata yanlış diyemem. herkesin bunu algılama ve yaşama şekli başkadır. ben benim düşüncelerime hak verip de dikkat edecek bir kaç kişinin sevabını almak adına burda böyle bir şey paylaştım. elbette beni haklı bulmayanlar için de iyi düşünüyorum bu baika bir şey.gene de sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplarım din alimi, bilgini falan değilim. herkes kadar dini yaşayan biri bile değilim belki de. bunu kimse bilemez ben dahi, sadece Allah katında bilebileceğimiz şeylerdir. O açıdan fikrim ve bilerek konuştuğum bir konu olduğunu da belirteyim. yani tamamen uydurma bir şeyi gelip de kaç kişinin okuduğu bir yerde paylaşacak densizliği yapmam. onu vebaline asla girecek değilimdir. yobaz ya da geri kafalı biri de değilim. eğitimli bir anne babanın çocuğuyum. aynı şekilde eğitimli bir insanım ve eşimde benim gibi. ama islamı bilmek de ayrı bir eğitimdir. aşırı yorum yapanlara söylemek istiyorum bunu da. her yoruma da ayrıyeten saygı duyuyorum tekrar belirteyim.
knmhtpcim benim nazarımda ortalığı karıştıran sen değilsin. Bunu öncelikle belirtmek istiyorum. Tepki çekmemek adına çekinerek yazdığını, ne amaçla yazdığını belirtmiştin ki ben sohbetlerimizden asla senin ordan burdan derleme şeyler yazacak niyette biri olmadığını biliyorum. Alan alır mantığını tahmin ettiğimden dün o esnada bu konuda da bir yorum yapmadım dikkat edersen.
Benim tepki gösterdiğim nokta, konunun, alan alır mantığından ziyade öğüt verme, akıl verme noktasına getirilmesi, göbeğimi iyi saklayamadım diye çocuğumun edepsiz olacağı falan filan..
Bizler belli yaşlardayız aklımız fikrimiz var, sen böyle bir konu var dedin, dileyen daha derinini araştırır dileyen araştırmaz, ama kimse kimseye bu konuda akıl vermemeli..
Kendi adıma söylüyorum: için rahat olsun üzülmeni gerektiren bir durum yok canımniyetimi anlamana sevindim! akıl vermek ya da öğüt vermek kesinlikle haddim değil. herkesin yaşadığı çevre sosyal ortamı farklı ve gerçekten kimin nasıl kimseler olduğunu burdan anlamak çok zor. bu açıdan gerçekten de dikkate almak isteyen alsın diye paylaştığım bir şeydi. ki ben gerçekten her düşüncedeki insanla yakın arkadaşlık kurabilen insanımdır herkese saygı duyduğum ve kimseyi eleştirmemem sebebiyle zor olmuyor da. tatlı dille ve usulüyle herkes kendi doğrularını paylaşabilir. sosyal bir ortam kimsenin ağzına kilit vuramayız ama yanlış anlaşılmak istemediğim için de bu durumun uzamasına üzüldüm. sana da teşekkür ediyorum pur, beni anladığın için.
niyetimi anlamana sevindim! akıl vermek ya da öğüt vermek kesinlikle haddim değil. herkesin yaşadığı çevre sosyal ortamı farklı ve gerçekten kimin nasıl kimseler olduğunu burdan anlamak çok zor. bu açıdan gerçekten de dikkate almak isteyen alsın diye paylaştığım bir şeydi. ki ben gerçekten her düşüncedeki insanla yakın arkadaşlık kurabilen insanımdır herkese saygı duyduğum ve kimseyi eleştirmemem sebebiyle zor olmuyor da. tatlı dille ve usulüyle herkes kendi doğrularını paylaşabilir. sosyal bir ortam kimsenin ağzına kilit vuramayız ama yanlış anlaşılmak istemediğim için de bu durumun uzamasına üzüldüm. sana da teşekkür ediyorum pur, beni anladığın için.
bizde akşam oğluşumla misafirliğe gidicez kız kıza toplanacaz benim oğluşum kızların arasında kalcak bu akşam bayram var ona.....gem fazla yorma kendini oğlunu düşün.....
sonra anne çok yordun beni diye tepikler seni...buna inş dersin biliyorum.....
![]()