-----2010 KASIM hamişleri----

aynen bende 20 haftalıgım ve 8 kilo aldım 62 kiloyla basladım sen kac kiloyla basladın
72 ye başladım ben 80 im şimdi ama öyle şişko gözükmüyorum zaten oldum olası kilomu göstermem kemiklerden kaynaklanıyormuş kemik ağırlığım fazlaymış beni görsen en fazla 70-75 dersin o kadar yani

gem bu arada ali kaptan nasıl mors oldu kayınbiladeri hikmet karcıyı görünce

bıgun ooturup sana akrabalık ılıskılerını yazcam

yalnız alı yı ole gormek cok ıyı geldı

şaka yapıyorum herhalde gem
neyse sende şaka yaptığımın farkındasın neyse ben kaçar kızlar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın görüşmek üzere iyi geceler

cok tabi canım hele benim gibi boyu kısalara dahada cok boyun 1.58benim bugun diyetisyene gittim bu yüzden bakalım uygulamaya calıscam pekte güvenmesemde kendime,

benimde 1.65 boyum canım bence doğumdan sonra gitsen diyetisyene doktorun yönlendirdimi en önemlisi hamileyken doktoruna sormadan bişi yapma dikkat et biraz yediklerine yağlı ve hamurişlerinden kaçın doğumdan sonra verirsin takma kafana bugün bana öyle dedi doktor.

ya canım ben takmayacam ama eşim biraz sorun ediyor cünki cok kilo alıyorum ben hamileliklerimde haklı olarak oda tepki gösteriyo gerci ılk doğumumdan sonra 17 kilo verdim rejımle ve cok zorluk cektim simdide aynısı olacak diye esim endiseleniyor bu yüzden takıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…