gece yemedende olmuorr ya erken yatacaksın yada bısıler yıyeceksın karnım otuor resmen
günaydın kızlar yağmurlu ve karanlık bir gün.:84: Umarım bugünü güzel geçiririzz. içim daralır böyle havalarda
günaydın kızlar....
yeni erkeklerimiz hayırlı olsun...
dün arkime gittik yokuş çık in mahvolduk ama en az toplamda 1 saate yakın yürüdük bu iyi oldu hiç hareket ettiğim yoktu....
bugünde doktorumuza uğrayacaz hormon ve idrar kültür testlerimizi göstercez öğleden sonra bakalım ne dicek bize....
aaaa gobus sendemi izmirdesiin
hmm purda karşıyakada bn uzağım bucadayımgüzel haberlerle dönersin inşallah
evet tatlım, Karşıyaka'dayım ben
herkese günaydın,
bırrr İzmir'de kuru soğuk var,epeyde rüzgarlı dün biraz serpiştirdi kar ama o kadar keşke tutsa biraz
kuzenimin oğlu oldu, dün akşam ziyarete gittik.aman Yarabbim çok tatlı,sarışın akça pakça bir bebek,mis gibi kokusunu içime çektim.Bizler içinde dua ettim.Sağlıkla sıhhatle kucaklamak nasip olsun diye,amin.Cuk cuk annesini emerken ,bir an önce doğrasım geldi
esteda, oğlun hayırlı uğurlu olsun
gnl,maşallah oğluşuna ,böbrek sorunuda zamanla düzelir Allah'ın izniyle.Rabbim dermansız dert vermesin.
gnl cüm ya yeni okudum dra gitmişsin allahın izniyle hiçbşy olmucak ztn mühim bşy olsadı dr sölerdi cnm hiç aklına takma sen sağsalim kucaklıcaz bebişlerimizii
sağol canım yaa önemli bişey değilmiş bende araştırdım erkek bebişlerin %4 ünde görülürmüş bu görülenlerinde 500 de 1inde ameliyata giden problem yaratırmış. internetten araştırmıştımda inş. oğluşumunkide kendi kendine düzelecek siz teyzeleride dua ederseniz bişi olmayacak allahın izniyle
dualarım bebişinle cnm allaha emanet aklına kötü şey getirme cnmmsağol canım yaa önemli bişey değilmiş bende araştırdım erkek bebişlerin %4 ünde görülürmüş bu görülenlerinde 500 de 1inde ameliyata giden problem yaratırmış. internetten araştırmıştımda inş. oğluşumunkide kendi kendine düzelecek siz teyzeleride dua ederseniz bişi olmayacak allahın izniyle
ohooo çözüm bizde ise dualarımız feda olsun
dualarım bebişinle cnm allaha emanet aklına kötü şey getirme cnmm
Kocişi uyutmaya götürdüm o beni uyutmuşdıkkat et sekerım yınede mıde yanmalarında baslıcak
bak pur un sesı cıkmıo tepsıye baslamıstır o :86::86:
Sen bahsederken içim gitti valla :97::97:herkese günaydın,
bırrr İzmir'de kuru soğuk var,epeyde rüzgarlı dün biraz serpiştirdi kar ama o kadar keşke tutsa biraz
kuzenimin oğlu oldu, dün akşam ziyarete gittik.aman Yarabbim çok tatlı,sarışın akça pakça bir bebek,mis gibi kokusunu içime çektim.Bizler içinde dua ettim.Sağlıkla sıhhatle kucaklamak nasip olsun diye,amin.Cuk cuk annesini emerken ,bir an önce doğrasım geldi
sağol canım yaa önemli bişey değilmiş bende araştırdım erkek bebişlerin %4 ünde görülürmüş bu görülenlerinde 500 de 1inde ameliyata giden problem yaratırmış. internetten araştırmıştımda inş. oğluşumunkide kendi kendine düzelecek siz teyzeleride dua ederseniz bişi olmayacak allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?