-----2010 KASIM hamişleri----

kahvaltım kacıoda sen sanıomusun ben bır ogun atlıorum
saat onıkı bırde kahvaltım dortte yemegım yedı sekız arası aksam yemegı onıkı bırde tepsı ogunu

günaydın kızlar burda kar yok aaadün brz görür gibi oldun ama sulu tabi tutmuyo hiçç bz kara hasretizz

herkese günaydın,

bırrr İzmir'de kuru soğuk var,epeyde rüzgarlı dün biraz serpiştirdi kar ama o kadar keşke tutsa biraz
kuzenimin oğlu oldu, dün akşam ziyarete gittik.aman Yarabbim çok tatlı,sarışın akça pakça bir bebek,mis gibi kokusunu içime çektim.Bizler içinde dua ettim.Sağlıkla sıhhatle kucaklamak nasip olsun diye,amin.Cuk cuk annesini emerken ,bir an önce doğrasım geldi

esteda, oğlun hayırlı uğurlu olsun

gnl,maşallah oğluşuna ,böbrek sorunuda zamanla düzelir Allah'ın izniyle.Rabbim dermansız dert vermesin.

Son düzenleme:
günaydın kızlar....

yeni erkeklerimiz hayırlı olsun...

dün arkime gittik yokuş çık in mahvolduk ama en az toplamda 1 saate yakın yürüdük bu iyi oldu hiç hareket ettiğim yoktu....

bugünde doktorumuza uğrayacaz hormon ve idrar kültür testlerimizi göstercez öğleden sonra bakalım ne dicek bize....

güzel haberlerle dönersin inşallah

aaaa gobus sendemi izmirdesiin

evet tatlım, Karşıyaka'dayım ben

günaydın kızlar...

yaaa hala kar var gece durmadan yağdı...
ben karı çok severim ama bu sefer alışveriş yapamadım

dün gece siz osmancıkı izlerken bende kocişimle kar oynaya çıktım
attım kendimi yere kelebek yaptım...

bebemde karla tanışmış oldu...5.ay hatırası

günaydın!

burda hiç kar bitmedi ki, kış geldi kar geldi bahar geldi gene kar geldi yaz gelince de kar gelecek die korkularım var.:86:

amin canım inş. geçecek doktorum çok iyimser konuştu genişlemede sınırların baya altında geçecek inş.
yazıyı okuyunca bile gözlerim doluyo cuk cuk emiyo heee dün oğlumu usg de izlerken bile ağlayacaktım nerdeyse ay ben çok sulu gözlü oldum yaaa bende oğluşumu bir an önce sağlıcakla kucağıma almak istiyorum. hepimiz inşallah

gnl cüm ya yeni okudum dra gitmişsin allahın izniyle hiçbşy olmucak ztn mühim bşy olsadı dr sölerdi cnm hiç aklına takma sen sağsalim kucaklıcaz bebişlerimizii

gnl cüm ya yeni okudum dra gitmişsin allahın izniyle hiçbşy olmucak ztn mühim bşy olsadı dr sölerdi cnm hiç aklına takma sen sağsalim kucaklıcaz bebişlerimizii

sağol canım yaa önemli bişey değilmiş bende araştırdım erkek bebişlerin %4 ünde görülürmüş bu görülenlerinde 500 de 1inde ameliyata giden problem yaratırmış. internetten araştırmıştımda inş. oğluşumunkide kendi kendine düzelecek siz teyzeleride dua ederseniz bişi olmayacak allahın izniyle

ohooo çözüm bizde ise dualarımız feda olsun

dualarım bebişinle cnm allaha emanet aklına kötü şey getirme cnmm

Günaydın kızlar

dıkkat et sekerım yınede mıde yanmalarında baslıcak
bak pur un sesı cıkmıo tepsıye baslamıstır o :86::86:
Kocişi uyutmaya götürdüm o beni uyutmuş Tepsi faslı yapamadım

Sen bahsederken içim gitti valla :97::97:

Dualarımız sizinle tatlım, inş hiç bi sorun çıkmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…