-----2010 KASIM hamişleri----

ya bısı sorcam bı çoçuklara nezaman ayakkabı gıydırces..yanı yaz olcak ya zaten o mınıkler(17-18no olanlar) hıc gıydırılmes
kac numara alces yahu

arkadaşlar bugün adet günüm. Ama daha olmadım. sancılanıyorum 4 5 sn için ama geçiyor. Kasık ve yumurtalıklarımda ani sancılar şeklinde daha önce ağrım olmamıştı. Göğüslerim şiş ama akıntım yok. Pek belirtim de yok bunlar sanki adet belirtisi gibi. Arkadaşlar hamile değil miyimdir sizce?

hamilelik için bu belirtiler yetersiz canım ya, bir kaç gün geçsin bakalım adetinden.

Arkadaşlar 20 aydır evliyiz. ilk 2 ay korundum sadece. Klomenler ovitreleler. Artık dayanamıyorum. Bebekle hamilelikle ilgili duydugum her şey yaralıyor beni. Espri bile duysam bebeklerle ilgili oturup aglayabiliyorum. Allah bilir vereceği doğru zamanı ama. Ne bileyim...

Allah yardımcınız olsun..dr a gıttınızmı pekı 18 ay kısa bı zamn degıl malesef

Canım benim alt komşum 2 senelik evliydi, en başından hiç korunmamışlar, eşinde variklosel, kendisinde pco vardı, en son geçen ay bahçeci kliniğine gittiler, doktor 5 gün yumurta geliştirme iğnesi vermiş, yumurtaları geliştirmiş, sonraki günde çatlatma iğnesi vurmuş ve Martta büyük ihtimal hamilesin demiş....

Geçen gün bana geldi, ağlamış gözleri kızarmış, olumsuz sandım, üzülme canım öbür aya tekrar gidersiniz doktora diye zırvalarken, sarıldı ben hamileymişim dedi

Kafana takma...

Sende pco varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…