-----2010 KASIM hamişleri----

çoçuuum atamas pabıcıımı dama dıye avuturum ben kendımı :95:

Heee bişeylerle avuturuz kendimizi

Çıksada sevsek, bebeğimizi şuraya götürcem, böyle yapcam, onu maça götürcem, birlikte top oynucaz, eve gelirken mamalar alıcam oğluma diyor hep, düşündüm de benimle ilgili planları yok

selam güzel anneler nasılsınız ben giremedim ne zamandırlı misafirlerim vardı ancak bugun vakit bulabildim umarım herkeste keyifler yerindedir. çok öpüldünz

bızımkı benıde katıyo cunku su an o kadar ılerıyı hayal etmıyor..altını kım degıstırcek kım emzırcek bana mecbur hayallarınde su an

Çağla çok hoş bir hatun, ten rengi mikemmel, her sene onun ten rengi gibi olayım diye güneşlenirim, pancar gibi olup, eve geri dönerim,

Tey Allahım kısm sen sarı degılmısın nası olcan o renk pancar olursun tabe

ılk defa gordum bu programı coook guldum yahhu

selam güzel anneler nasılsınız ben giremedim ne zamandırlı misafirlerim vardı ancak bugun vakit bulabildim umarım herkeste keyifler yerindedir. çok öpüldünz

hosgeldın sekerım..ıyı herkesler ..cok uzatma arayı sende..

ya osgheme vardı bı aralar haberı olan vaaamı nerelerdekı :44:

benim kocişde akşamları işten eve gelidiğimizde mutfaga beraber gırıyoruz. salatayı o yapıyor. bana her sabah portakalsuyu sıkıyor taze taze. çamaşırları bana astırıp toplatmıyo kendı yapıo. . Tabiki bunlar için son 4,5 ayımız kaldı

bende anneme:
kojam bebe doğana kadar bana sorada bebeke bakacak diyorum

annem: yok yaaa!!! şimdi sana bakmasada olur bebe doğunca kojan sana sen bebene bak diooo!!!

nede olsa ilk günler bebelerimiz anneye muhtaç

tabi bu konuşmayı babamızda duyuyor

duysunlar tabiiii yardımcı olsunlar bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…