hangisini istediniz siz hamileyimmi bebeğimi?
ben 6 haftalıkken ıstedıgı ıcın babam hamıleyım geldı bana
kendı bılgılerımle bebegımı alıcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangisini istediniz siz hamileyimmi bebeğimi?
ben 6 haftalıkken ıstedıgı ıcın babam hamıleyım geldı bana
Kendı bılgılerımle bebegımı alıcam
benı bu havalar mahverdıomus anladım bugun derdım tasam kalmadı ısıl ısıl gunes sıkırdıyo resmen :119::119::119::119:
cumanız hayırlı olsun kızlar
su annelık akademısınden gelen kıtabı bıtırdım..kahvaltının ustune dogum fotolarını gorunce felegım sastı :120:
aklınızda olsun tok karna okuncak bı kıtap![]()
kzlar merhabaaaaaaaaaauyuyakalmışım
kociş aramış çıkmayınca basmış gelmiş kaıpyı falanda duymamışım :26: anahtarla girmiş
gözümü bi açtım Allah Allah akşam ne çabuk olmuş diyorum
kociş bi sarıldı sana bişi oldu sandım die
çok duygusal
![]()
kzlar merhabaaaaaaaaaauyuyakalmışım
kociş aramış çıkmayınca basmış gelmiş kaıpyı falanda duymamışım :26: anahtarla girmiş
gözümü bi açtım Allah Allah akşam ne çabuk olmuş diyorum
kociş bi sarıldı sana bişi oldu sandım die
çok duygusal
![]()
ıyız bız sız nasılsınız bakalım ??slm cnm nasılsınz?bende siperiş verdim o kitaptan ama hamileyim serisini,sen hangi kitaptan almıştın.
şeymanın bide adı değişmiş farkettinizmi beybi3 olmuşşş
benı bu havalar mahverdıomus anladım bugun derdım tasam kalmadı ısıl ısıl gunes sıkırdıyo resmen :119::119::119::119:
cumanız hayırlı olsun kızlar
su annelık akademısınden gelen kıtabı bıtırdım..kahvaltının ustune dogum fotolarını gorunce felegım sastı :120:
aklınızda olsun tok karna okuncak bı kıtap![]()
bende sipariş vereli 1 hafta oldu ama daha gelmedi ne kadar sürede eline ulaşmıştı cGem cim senin_?beni unuttular mı yoksa![]()
bende sipariş vereli 1 hafta oldu ama daha gelmedi ne kadar sürede eline ulaşmıştı cGem cim senin_?beni unuttular mı yoksa![]()
oy oy kocişlerimiz üzerimizede titrermiş amanda aman ne güzel ama yaww![]()
Tüm sıkıntılarım Geçti galiba
![]()
kızlar bişi sorucamm,ben dıymak bilmiyorum az önce yarım ekmekten fazla sandivinç yedim,şimdi hiç yememiş gibi tekrar yaptım yicem.:26::26:
hahha yiceksin ama kalorilere dikkat et lütfen :26: yoksa dombik olursun![]()
kızlar bişi sorucamm,ben dıymak bilmiyorum az önce yarım ekmekten fazla sandivinç yedim,şimdi hiç yememiş gibi tekrar yaptım yicem.:26::26: