• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

benı bu havalar mahverdıomus anladım bugun derdım tasam kalmadı ısıl ısıl gunes sıkırdıyo resmen :119::119::119::119:

cumanız hayırlı olsun kızlar :3:

su annelık akademısınden gelen kıtabı bıtırdım..kahvaltının ustune dogum fotolarını gorunce felegım sastı :120:

aklınızda olsun tok karna okuncak bı kıtap :25:

slm cnm nasılsınz?bende siperiş verdim o kitaptan ama hamileyim serisini,sen hangi kitaptan almıştın.

kzlar merhabaaaaaaaaaa :21: uyuyakalmışım :52: kociş aramış çıkmayınca basmış gelmiş kaıpyı falanda duymamışım :26: anahtarla girmiş :1: gözümü bi açtım Allah Allah akşam ne çabuk olmuş diyorum :30: kociş bi sarıldı sana bişi oldu sandım die :31: çok duygusal :69:

kzlar merhabaaaaaaaaaa :21: uyuyakalmışım :52: kociş aramış çıkmayınca basmış gelmiş kaıpyı falanda duymamışım :26: anahtarla girmiş :1: gözümü bi açtım Allah Allah akşam ne çabuk olmuş diyorum :30: kociş bi sarıldı sana bişi oldu sandım die :31: çok duygusal :69:

oy oy kocişlerimiz üzerimizede titrermiş amanda aman ne güzel ama yaww:1:

slm cnm nasılsınz?bende siperiş verdim o kitaptan ama hamileyim serisini,sen hangi kitaptan almıştın.
ıyız bız sız nasılsınız bakalım ??

benıımkıde hamıleyım cok oldu bız alalı 6 haftalıktım ben geldıgınde ..ama bı kenara bırakmıstım bayadır okumamıstım bgun dogumu gerceklestırdık ıste :82:
şeymanın bide adı değişmiş farkettinizmi beybi3 olmuşşş

eet baya oldu ole ..o nıckle 1-2 msjda yazmıstı ama seyme oldugunu solemedı baydırda yok :26:

benı bu havalar mahverdıomus anladım bugun derdım tasam kalmadı ısıl ısıl gunes sıkırdıyo resmen :119::119::119::119:

cumanız hayırlı olsun kızlar :3:

su annelık akademısınden gelen kıtabı bıtırdım..kahvaltının ustune dogum fotolarını gorunce felegım sastı :120:

aklınızda olsun tok karna okuncak bı kıtap :25:

bende sipariş vereli 1 hafta oldu ama daha gelmedi ne kadar sürede eline ulaşmıştı cGem cim senin_?beni unuttular mı yoksa:60:

bende sipariş vereli 1 hafta oldu ama daha gelmedi ne kadar sürede eline ulaşmıştı cGem cim senin_?beni unuttular mı yoksa:60:

canım ya benım dedıgım gıbı babam sıparıs vermsı suprıs oldu ...ama ınan nekadar surede gelmıs bılmıorum ..gelır muhakkak ..bı cesıt reklam dusun ..sonra senı arıyolar bıde su kıtap var bıde bu var dıye baska kıtap alman ıcın calısıolar :52:

kızlar bişi sorucamm,ben dıymak bilmiyorum az önce yarım ekmekten fazla sandivinç yedim,şimdi hiç yememiş gibi tekrar yaptım yicem.:26::26:

kızlar bişi sorucamm,ben dıymak bilmiyorum az önce yarım ekmekten fazla sandivinç yedim,şimdi hiç yememiş gibi tekrar yaptım yicem.:26::26:

gelsın kılolaaarrrrrrrr :66::66::66:

sen ıkı kısılık yıceksın ye yeeee mantıgı bana cok sacma geldıgı ıcın mesela sandvıcten sonra acıkınca cevız kayısı ıncır gıbı selerle bastırıorum aclıgımı ...
yıyıp yıyıp kılo almıosan sorun yok tabe aynen devam et sıfa olsun :29:

Back
X