Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ya sizin çin takvimi tuttu mu? dediğiniz gibi istisna durumlar var.çok umutlanmamak lazım..kime çin takvimi baktıysam tuttu inanın.ilk uymayan benim.
benim amcamin ogluna gelinimiz daha 2 bucuk aylikken bu cocuk ozurlu olabilir bobreklerinden birini dogar dogmaz alcaz dediler kizin butun hamileligi berbat gecti cok uzgunduler hatta bobrek icin basvuru bile yaptilar bebek bi dogdu hic birseyi yok civi gibi noldu simdi yani
Aslında çok kurcalamamak lazım galiba. yazık bayana neler cekmiş doğurana kadar. neyseki allah gülmüş yüzüne
2,5 aylıkken pek belli olmaz heralde cnm, 12. haftada genital bölge tam olarak oluşuyormuş, Allah gönlüne göre versin
Benim ilk gebeliğim oğlum olacak, ikinciye kız çok istiyorum ama Allah bilir, takdir-i ilahi...
Rabbim gönlüne göre versin inşallah![]()
kislar bide bizim burda hic oyle testler falan yok ense kalinligi olculuyo her gidiste idrar testi bu zamana kadarda 2 kere kan aldilar baska bisey yok yani ultrasonda belli oluyor gecmisinde bi rahatsizligin yoksa ve yas faktoru de yoksa bu sekilde oluyor turkiyede bence biraz da para tuzagi icin yapiyolar bu testleri
arkadaşlar ya sizin çin takvimi tuttu mu? dediğiniz gibi istisna durumlar var.çok umutlanmamak lazım..kime çin takvimi baktıysam tuttu inanın.ilk uymayan benim.
benim amcamin ogluna gelinimiz daha 2 bucuk aylikken bu cocuk ozurlu olabilir bobreklerinden birini dogar dogmaz alcaz dediler kizin butun hamileligi berbat gecti cok uzgunduler hatta bobrek icin basvuru bile yaptilar bebek bi dogdu hic birseyi yok civi gibi noldu simdi yani
Allah bağlasın oğlunu, umarım iki cinstende çocuğun olur. insan her ikisininde tadına bakmak istiyor.
kizlar show tv yi izliyomusunuz ben cok kotu oldum ya tutamiyom kendimi
benim esimde suan iiste yoksa izletmez ama dayanamiyom izleyesim geliyo bebisime eziyyet ediyorum sanirim degistiriyim en iisi
aaaa herkes bi anda kaybolmuşşş
yalnız kaldım ufff
fayaaaa
purrrr
gemmm
nerdesiniz yaaa![]()
tepsı saatı gelmıs kı herkesler gelıo ..yoklama yapcam bırasdanbenimde karnim acikmisti bi eksiklik hissettim simdi tamam birazdan kalkicam tepsiye![]()
huhuuuu
bızım babamız Allah ızın verıse bu gece gelecek![]()
aaaa herkes bi anda kaybolmuşşş
yalnız kaldım ufff
fayaaaa
purrrr
gemmm
nerdesiniz yaaa![]()
gelse burda olmasdımhhehehhh:44:
esin geldimi