• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

iyi akşamlar kızlar..
istanbul da olanlar eminönünde havuzlu han diye bir yer var inanılmaz şeyler var ve nakitte uyguna geliyor.bugün gittim birkaç şey aldım aradığınız herşey var aklınızda olsun..
işte aldıklarım
kapı süsü 15 tl
çikolata sepeti 15tl
şeker için süslü bohçalar 24 adet 20 tl
tam takım hastane çıkışı 65tl
tırnak makası chicco 10 tl
saç fırçası ve tarak chicco 15
derece chicco 10 tl
şotlu bi takım aldım 20 tl
bunları da sıradan bir mağazadan aldım haznedardan.
anne bebek çantası kanz 75 tl
cibinlik mekanizması 10 tl
ağız mendili 6 lı 5 tl
sandalet mavi 7 tl

işte bunlar sadece birkaçı aldıklarımdan
alacak o kadar çok şey var ki...:1:
ben bursadayım ama cok duydum orayı ..hayırl olsun herbıseyınız kullanırken hep gulun ınsallah:49:
Kıslarrrrrrr bebeğimi gördüm bugün...

Maşallahh Maşallah Maşallahhh:nazar::nazar::nazar: iyiymiş yawrum....

Kalp atışımız 159...:emir_bebek:

Boyumuz 24 cm.:emir_bebek:

Gramımız 380 olmuş...:emir_bebek:

Doktor ölçülerin çok çok iyi dedi :nazar::nazar::nazar:

Ama bebeğim uyuyordu :25: bir elini kafasını altına, diğer elini yüzüne kapatmış mışıl mışıl uyuyordu...

Doktor güsel bir resim vereyim dedi, ama bir türlü uyandıramadık yawrumu... karnımı dürttü, baya bekledik, bir ara uyanır gibi oldu, ama keyifle uykusuna devam etti benim uykucu oğlum :49:

Medical Park'ın Radyolojisine yönlendirmicem dedi...en iyisi Fehmi Yazıcıoğlu dedi...2 hafta sonra Fehmi Yazıcıoğlu'na gidicem... 2. düzey için... her şeyi çok detaylı olacak dedi doktorumuz...:49:

Oğlumla bir sonraki webcam'de görüşmemiz 2 hafta sonra :9:

İnşallah herkes, ve melekleri iyidir...
yesin annesi onun pipisini maşallah paşaya:nazar::nazar:bende bu aksam gıdıyorum :97:
:69:ben geldim arkdaşlar... bebek kesinlikle erkek artıkın şüphelerimiz yok oldu. 330 grmız boy ölçümünü yapamadı. bana o kapsamlı usg ile ilgili hiç bişi söylemedi. daha çok astımımla ilgilendi riskli gebelik grubuna dahilsin falan dedi astımdan dolayı... bebek de her şey normalmiş haftası ile gelişimi orantılı. tansiyonum biraz düşük çıktı hamilelik için normal dedi. tetonozu da oldum. benim henüz kolum ağrımıyor sonra ne olur bilmyiorum. olurken de öyle acımadı acayip tırsıyordum tırsacak bişi yokmuş. bu kadar benden :69:
astımdan sorun yasamazsın ınsallah..oranın havası nasılkı atım ıcın o cok etkılı...Bursa da astımlılar dayanamaz mesela
hayır canım değilim.ben de ikl bebeğimde bilmiyordum sonra duydum ki yumurtlama günü birliktelik olursa erkek hemen adet sonrası olursa da kız oluyormuş.belki biliyorsun diye sordum:44:
benım aynen dedıgın gıbı bır oglum olacak kısmetse :77:

allah yardımcın olsun hiç çekilmez diş ağrısı da ben karanfil koyarım bazen ama kısa süreli çözüm:50:

sımdı netten baktımda 2.trımestrda butun ıslemler yapılıomus..ılk 3 ve son 3 aylarda bısey yapılmazmıs..aksam druma gıdıcem zaten sormalıyım dayanılcak gıbı degıl :59:

buranın havası dağlık çamlık! temiz yani astım için birebir gem! ama evin içi farklı hava da tabi gerçi yaz geldi artık dışarı çıkarım.

:69:ben geldim arkdaşlar... bebek kesinlikle erkek artıkın şüphelerimiz yok oldu. 330 grmız boy ölçümünü yapamadı. bana o kapsamlı usg ile ilgili hiç bişi söylemedi. daha çok astımımla ilgilendi riskli gebelik grubuna dahilsin falan dedi astımdan dolayı... bebek de her şey normalmiş haftası ile gelişimi orantılı. tansiyonum biraz düşük çıktı hamilelik için normal dedi. tetonozu da oldum. benim henüz kolum ağrımıyor sonra ne olur bilmyiorum. olurken de öyle acımadı acayip tırsıyordum tırsacak bişi yokmuş. bu kadar benden :69:

canım maşaşallah oğluşuna benim oğluşumda geçen hafta senin haftandaydım aynı 330 gr gelmişti boyunuda ortalama 15 cm dedi ama artık boy ölçme doğru değilmiş yani sonuçlarda net olmazmış.

canım maşaşallah oğluşuna benim oğluşumda geçen hafta senin haftandaydım aynı 330 gr gelmişti boyunuda ortalama 15 cm dedi ama artık boy ölçme doğru değilmiş yani sonuçlarda net olmazmış.

ee senin ki biraz daha byümüştür şimdi. boyunu hiç ölçmüyor bizimki dediğin gibi... bu sefer biraz ilgisizdi doktorum ama ben sallamadım.. doğumu yapacak doktorumu bir tanısaydım. :69:

uffff canım acayip sıkkın şu 3 ay bir geçse de burdan bir kurtulsam yaaa sinirimden yemek bile yiyemedim bağırmaktan birşeyleri kabul ettirmekten acayip şekilde bıktım.

bazen ne günahım vardı da beni allahım böyle akıldan kibarlıktan hoşgörüden yoksun insanların içine gönderdi diyorum.

kızlar dua edin bana nolur sinirlerim kaldırmıyor artık zor dayanıyorum kendileri gibi suratsız yaptılar beni.

eşim evde birşey dese ona bile bağırıyorum artık istem dışı çok bunaldım....

:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

uffff canım acayip sıkkın şu 3 ay bir geçse de burdan bir kurtulsam yaaa sinirimden yemek bile yiyemedim bağırmaktan birşeyleri kabul ettirmekten acayip şekilde bıktım.

bazen ne günahım vardı da beni allahım böyle akıldan kibarlıktan hoşgörüden yoksun insanların içine gönderdi diyorum.

kızlar dua edin bana nolur sinirlerim kaldırmıyor artık zor dayanıyorum kendileri gibi suratsız yaptılar beni.

Allah sabır versin ya ne kadar zorluyorlar seni böyle...

ben yavas yavas cıkıyoum 6 da dr umuz var...saglıcakla kalın hepınız gorusurus:80:

turkuaz bazen çekilmez oluyo insanlar gerçekten, insan yeri geliyo en sevdiğini bile kaldıramıyo :27: üstelik şimdi hormonlar hat safhada. mümkün olduğunca sakin ol ve konudan uzaklaşmaya çalış bi süre, benzer şeyleri ben de yaşıyorum ne patavatsızlıklar, ortaya konuşmalar oluyo. kendimi frenlemeye çalışıyorum, karşındakine uysan onun istediği o zaten. istediğini vermiceksin ona.şimdiye kadar üzüldüm de ne oldu kimin bi tarafı duydu sanki kendime yaptım. artık üzmemeye çalışıyorum kendimi. sende sabret, sabretmeye çalış canım. eninde sonunda adalet yerini bulur

canım benim yapma öyle insan olsalar sana ayrıcalık gösterirler.insan olmayanlara da küsülür mü kızılır mı hiç :34:

gem güzel haberler bekliyoruzzzz. dişin için geçmiş olsun. benim de di,ş etlerim şişmiş acı veriyor yemek yerken :59:

turkuazm, Allah yardımcın olsun. Allah sabır versin.

hayirli aksamalar kizlar :3:

guclu olmalisin vede sabirli onlar seni kendine degil sen onlari kendine benzet bitanem hormanlarin etkiside var bende cok sinirliyim ama duzelecek diyelim SIKMA GUZEL CANINI:54:

ben yavas yavas cıkıyoum 6 da dr umuz var...saglıcakla kalın hepınız gorusurus:80:

hadi hayrli haberlerle gel :49:

knmhtp::nazar:massallah bebisine:emir_bebek:

Maşallah oğluşuna canım :nazar:
Gününe göre gayet normal kilosu :nazar:

Canım stres yapa yapa stresli bebek doğurcağını düşünüp kendini telkin etmeye çalış..
Birşey soracam: Bunlar sana yasal iznini ücretini verecekler mi?

ben bursadayım ama cok duydum orayı ..hayırl olsun herbıseyınız kullanırken hep gulun ınsallah:49:

yesin annesi onun pipisini maşallah paşaya:nazar::nazar:bende bu aksam gıdıyorum :97:

saol gem teysesi, arkadaşı nasımış merak ediyo oğlum, git bakalım doktora :9:

benım coooooooo dısım agrıyo ya napıcas :59:

Hamilelikte diş ağrıları olabiliyormuş :50:

Canım seni çok iyi anlıyorum...
Bende işten ayrılmadan önce bankacıydım...
Yaşadığım stresi bir ben bilirim, bir Allah bilir...
Akşam eve gelip eşime çatıyordum, oda ne de olsa çocuk yapacağız, bakıcı filan bakmasın sen bakmalısın, işten ayrılman en doğrusu dedi...kararsız kalmıştım...
Üstüne bir de bel fıtığım patlak verdi...
Acilen işten ayrıldım...
5 aydır kafam o kadar rahat ki...
Rahatladıktan sonra bebeğim süpriz yaptı...
Kendi kendime düşündüm, bu yaşadığım stres mi bebeğimi 8 ay bekletti...
Allah yardımcın olsun canım...:70:

kızlar nehaber okudugun kadaryla herkes ıyı gıbı gozukıyor bende gecen hafta gıttım kontrole benım oglumda gecen hafta 300 gramdı doktor amcamız gayet saglıklı herseyı normal dedı baska bır doktora ayrıntlı ultrason ve bebegın kalp damarlarının ıncelenmesı ıcın gıtmem gerektıgını soyledı kendısınınde ultrasonu 4 boyutlu fakat baska bır doktor daha gorsun dedı belkı benım goremedgm bısey olur hıcbırseyı gozden kacırmayalım dedı haftaya salı onerdıgı doktordan rand
evu aldım bakalım calarım. Buarada kızlar benım suyum fazla cıktı amio sıvısı doktor belkı hamılelık sekerın cıkmıstır dedı bugunde 50 ml seker yuklemesı yaptırdık ınsallah bısey cıkmaz korkulacak bısey yok dedı doktor ama yınede ben onlem alalım sekerıne bakalım dedı seker yuklemesıde zor busey degılmıs buarada sızede bılgı olsun normalde 24. Haftada yaptırcaksınız ya. Ay kızlar cok yazdım optum hepınızı

Back
X