• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

$DSC00505---.webp
bebemi yeniden ekledim. pardon!!!
kıslarınıza göstertin oğlumu.:52:
gayet terbiyeli bi poz verdik bu sefer!!!:66:

günaydın kısslaarrr....:54:

sabah evde olunca sağlık programlarını dinliyorum dün öğrendiklerimi yazayım belkim işinize yarar:

1---gece yatmadan önce dişlerimizi fırçalamalıyız. tüm günün kirinden arındırıyoruz ancak; gece boyu uyurken dişlerimiz üzerinde yine mikroplar türermiş. sabah hiç bişi yemeden içmeden yine diş fırçalamak gerekiyormuş. yoksa mikropları yutuyormusuz:53:

2---gün boyu 3lt su içmek gerekiyormuş. :53: içtiğimiz su tüm gün vucudumuzda devirdaim ediyormuş ancak; gece boyu uyuduğumuzda susuz kalıyormusuz. buda bağırsakların birbirine yaklaşmasına yassılaşmasına sebep oluyormuş.sabah kalkıp katı gıda yiyince bağırsaklar zorlanıyormuş. kabızlık olmaması için sabah kalkınca 2büyük bardak su içmek gerekiyormuş. bagırsakların genişlemesine fırsat vermeliymişiz. hatta içine acıcık limon sıkın dediler.

3--- yemek yerken su içmeyin dediler. yemekten yarım saat önce su içmeyi kesmek gerekiyormuş-yemektende 1 saat sonra su içmeliymişiz... sindirim yapılırken bi şeyin incelmesine sebep oluyormuş... ne idi hatırlamadım:52:

yeni bişiler öğrenince yine yazarım:69:

Maşallah oğluşuna canım :nazar:
Gününe göre gayet normal kilosu :nazar:

Canım stres yapa yapa stresli bebek doğurcağını düşünüp kendini telkin etmeye çalış..
Birşey soracam: Bunlar sana yasal iznini ücretini verecekler mi?

ben doğum raporumu alıp arkama bile bakmadan çıkacam burdan bunlar anlamaz öyle izindi de ücretti de felan bilmezler yani burda işler oralarda ki gibi yürümüyor canım off offf......

kızlar nehaber okudugun kadaryla herkes ıyı gıbı gozukıyor bende gecen hafta gıttım kontrole benım oglumda gecen hafta 300 gramdı doktor amcamız gayet saglıklı herseyı normal dedı baska bır doktora ayrıntlı ultrason ve bebegın kalp damarlarının ıncelenmesı ıcın gıtmem gerektıgını soyledı kendısınınde ultrasonu 4 boyutlu fakat baska bır doktor daha gorsun dedı belkı benım goremedgm bısey olur hıcbırseyı gozden kacırmayalım dedı haftaya salı onerdıgı doktordan rand
evu aldım bakalım calarım. Buarada kızlar benım suyum fazla cıktı amio sıvısı doktor belkı hamılelık sekerın cıkmıstır dedı bugunde 50 ml seker yuklemesı yaptırdık ınsallah bısey cıkmaz korkulacak bısey yok dedı doktor ama yınede ben onlem alalım sekerıne bakalım dedı seker yuklemesıde zor busey degılmıs buarada sızede bılgı olsun normalde 24. Haftada yaptırcaksınız ya. Ay kızlar cok yazdım optum hepınızı

maşallah oğluşuna hep iyi haberlerle gel inş canım.....

Eki Görüntüle 159590

slm kızlar nasılsınız bugün bebişle buluştuk çay kahve derken :1::1:

neyse %90 lık erkek ihtimali % 100 e çıktı erkekim gelio kesin olarak :emir_bebek::nazar:

üçlü tarama yaptırdık ama sonuçlar haftayaymış

ultrasnda kafa tası çapı vs. onlara baktı herşey normal dedi eğer kemiği oluşmış dedi fotomuzdada görünüyo zaten :34::34:

elham ii sonuçlarla döndük :64::64::64:

4 ayda 4 kilo almışım :1::1:

11 nisan ayrıntılı usg

benden bu kadar sizinle paylaşıyım dedim :49::49:

benim doktor koskocaman pipiyi görünce %500 erkek demişti.....:52::52::52:
oğluşlarımıza bi arki daha geliyor hayırlısı olur inş....

taramanda inş iyi çıkar canım hep iyi düşün......

keramos verdiğin bilgiler süper canım teşk....
ben dişlerimi hep yıkamayı ihmal ediyorum....suda çok az içiyorum pufff...
dikkat etmek lazım....

Eki Görüntüle 159590

slm kızlar nasılsınız bugün bebişle buluştuk çay kahve derken :1::1:

neyse %90 lık erkek ihtimali % 100 e çıktı erkekim gelio kesin olarak :emir_bebek::nazar:

üçlü tarama yaptırdık ama sonuçlar haftayaymış

ultrasnda kafa tası çapı vs. onlara baktı herşey normal dedi eğer kemiği oluşmış dedi fotomuzdada görünüyo zaten :34::34:

elham ii sonuçlarla döndük :64::64::64:

4 ayda 4 kilo almışım :1::1:

11 nisan ayrıntılı usg

benden bu kadar sizinle paylaşıyım dedim :49::49:

seyyah maşallah oğluşna :nazar:

herkese günaydın,

naciye maşallah oğluna :nazar:

keramos, yakışıklı paşana koccaman maşallah :nazar: verdiğin bilgiler içinde ayrıca teşekkürler :34:

günaydın kızlarr
nasılsınızz
bizim yarın kontrolümüz var
artık inşallah yarın görcez cinsiyetiii:66:

kızlar günaydın
dün bnm kontrolüm 19.00 daydı gelincede giremedim
brz moralim bozuk ikizlerimin suyu fazlalaşmış bu ii değil dedi dr 10 gün snr tekrar gidicem bakalım işlhh nomale döner dönmezse ilaa başlarıs dedi
ikiz olduğu için riskler fazla dedi hele bide bnm tek yyumurta yaa:(
allah hepimizi sağlıklla bebişlerimize kawuştursun işlhh

szler nasılsınız geçmişi okumadım hiç

günaydın kızlarr
nasılsınızz
bizim yarın kontrolümüz var
artık inşallah yarın görcez cinsiyetiii:66:

hadi hayırlısı bakalım canım...

kızlar günaydın
brz moralim bozuk ikizlerimin suyu fazlalaşmış bu ii değil dedi dr 10 gün snr tekrar gidicem bakalım işlhh nomale döner dönmezse ilaa başlarıs dedi

olsun canım ... Allah çözümsüz dert vermesin...
daha 10 gün var. düzelmezse ilacı var...
üzme kendini:54:

hadi hayırlısı bakalım canım...

olsun canım ... Allah çözümsüz dert vermesin...
daha 10 gün var. düzelmezse ilacı var...
üzme kendini:54:
bnde öle düşünüyorum cnm ama karnımın şişmesi gergin olması ondanmış çok gergin bzn nefes bile alamıyorum içi acıyo sankii offf

allah yardımcımız olsun artk ne diiim

kızlar gülben de suna dumankaya var...
bende mail attım:
emziren anneler meme başı çatlakları için ne yapabilr diye

canlı yayından gelen cvbı yazıyorum:
ayva çekirdeklerini 1 çay brd suda kaynat. jöle gibi oluyor. çekirdekleri at. içine 2 damla zeytinyagı damlat. bebeği emzirdikten sonra göğse sür. 15 dk beklet sonra temizle

dediler...

bakarız görürüsss :52:

kızlar günaydın

nazcım merhaba canım. su fazlalığı hakkında bir bilgim yok,ne olurmuş fazla olursa bilgilendirebilir misin. inşallah herşey yolunda gider ve 10 gün sonra düzene girmiş olur.Allah'a emanet olsun kucukların.

nazcım merhaba canım. su fazlalığı hakkında bir bilgim yok,ne olurmuş fazla olursa bilgilendirebilir misin. inşallah herşey yolunda gider ve 10 gün sonra düzene girmiş olur.Allah'a emanet olsun kucukların.
erken doğum riski war cnm
bide ikizlerdede ölüm riski olabiliyomuş en önemliside bu we tabi anneye olan zorluklar şişkinlik ağrı gibii:(
amiin cnm hepimizinki allaha emanet

erken doğum riski war cnm
bide ikizlerdede ölüm riski olabiliyomuş en önemliside bu we tabi anneye olan zorluklar şişkinlik ağrı gibii:(
amiin cnm hepimizinki allaha emanet

Allah korusun cnm,inşallah bişey olmaz. dr riski daha büyük görseydi hemen ilaca başlatırdı. Allah'ın izniyle bir daha ki kontrolde normale dönecektir.

Back
X