-----2010 KASIM hamişleri----

ayşecim, gözün aydın cnm. maşallah

Allah adağınızı kabul etsin. Her türlü kötülüklerden korusun. Evladınızı sağlıkla kucaklamak nasip olsun.

teşekkürlerrr teşekürlerrrr...

Dost acı söyler :86::86:

Nası yani :44:

Dinle canım dinle kafan rahat olur..

Gelsin popişini ısırcam zillinin ceza olarak

hihihi bende anlamadım açıklama şu ;Sol Koroid Pleksusda 2.5 mm çapında kist izlenmektedir.

Selam kıslar...

Cumartesi 01:15'te babaanneyi kaybettik, Pazar günü vasiyeti nedeniyle memlekete defnedildi....

Mevlütdü gelendi gidendi derken.... kalanlarla yola devam...

Herkes iyidir umarım

Selam kıslar...

Cumartesi 01:15'te babaanneyi kaybettik, Pazar günü vasiyeti nedeniyle memlekete defnedildi....

Herkes iyidir umarım

Başınız saolsun canım.. Allah yerinde dinlendirsin..

Selam kıslar...

Herkes iyidir umarım

başınız sağ olsun canım.Mekanı cennet olsun. Allah geri kalanlara sağlıklı ömürler nasip etsin.

Senin belin de kalınlaşmış sanki benimki gibi, bizim kızlar yanlara büyüyor galiba

evet cnm yaa kalınlaştı gibi. gibisi yok kalınlaştı
çok kilo da almadım. 3,5 - 4 kilo almış oldum şu ana kadar. enine gidicem sanırım.

Selam kıslar...

Herkes iyidir umarım
mekanı cennet olsun ınsallah cok uzuldum Allah sıze uzun omurler versın ..

mekanı cennet olsun ınsallah cok uzuldum Allah sıze uzun omurler versın ..

Canım çok saol... Amin Allah bizlere uzun ve sağlıklı ömürler versin...

Allah çektirmedi...3 haftadır yoğun bakımdaydı ve çok kötü olmuştu artık

Mekânı cennet olsun...

çüçüüük dogru oku su raporları :88:
sonuc olarak sorun yok sımdı dımı ben anlamadım valla :26:

ben bı oksuruyorum varya traktor gıbı sesler cıkarıyorum
ama sanırım ıyıyım artık ..su saat olayı sersemlettı bıde sabahın 5 ınde kocaya kahvaltı hazırlayınca bı uyumussuummmmm oooo ne temızlık ne utu yemek yapsam ıyı olcak

Ben temizlik ütü işini hallettim de, yemek yapmak lazım bide...

Koce aradı, bugün hiç iyi şeyler yememiş... güzel bişeyler hazırla aşkım dedi...

Mutfağa girsem iyi olucek...

amin canım gözün aydın çok sevindim. kusura bakma bende kalbim için dr gittim yarın kan tahlilim var, ondan yazamadım topik sayfam açık kalmıştı.
morgüller başın sağolsun Rabbim başka acı göstermesin

Selam kıslar...

Herkes iyidir umarım

Başın sağolsun canım.....Geride kalanlara allahım uzun ömürler versin inş.....

sevgili traktör

vala rapor iyi iyi bi tek kist varmış bebek beynindeymiş internette okudum geçici olabilirmiş genelde oluyomuş .. doktorda hiç önemsemedi zaten hastanede güller açtı bana bugün

hayırlı sonuçlarla gel inşallahh

Selam kıslar...

Herkes iyidir umarım

morgüller başınız saolsun

21 hafta olmusuzzzz
Allahıma bınlerce kez sukur olsun..bugunler bıle mucıze benım ıcın..ınsallah tamamına erdırebılırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…