-----2010 KASIM hamişleri----

ya bole tam takım oda almayı dusunenler fıyatlar nasıl baktınızmı ....benım bı kac tane begendımde 2200-3500 cıvarı hep :26:

Canım işten 1'den başlıyor...4'e kadar yolu var... hatta sırf ağaç mobilyalar çok daha pahalı...

Ben bitane beğendim... 2,5 tu... ama gezicez daha bakalım...

Ayy maşallah nazar değmesin poponu cimcir
Niye huzursuzsun hayırdır :26:
bılmıom kı kasıklarım agrıo 2 gundur korktum sanırım ..ruyalarımda hep erken dogum yapıorum nasıl ıslemıssem beynıme ..koceye de bısı demıorum cok korkuo o da ...öle işte...
Canım işten 1'den başlıyor...4'e kadar yolu var... hatta sırf ağaç mobilyalar çok daha pahalı...
Ben bitane beğendim... 2,5 tu... ama gezicez daha bakalım...

benım begendıgımde perdesı halısı duvar borduru yatak korumalıkları fılan bı ornek yapmıslar 3'U Gectı ...dedeye ayıp olcak dıye seedıyorum ben :86:

ya bole tam takım oda almayı dusunenler fıyatlar nasıl baktınızmı ....benım bı kac tane begendımde 2200-3500 cıvarı hep :26:

2.000-3.000 tl arası deişiyo cnm

biz 2 ye bulduk biiyerde onu düşünüyoruz bakalım

eğer anlaşırsakk ordan alıcağız adam kendi yapıyo mobilyayı

Erken merken doğurmak yok sıranı bekle cicim

ay gonlunuzce olsun bakalım .pembelımı :86:

amin hepimizin cnm

beyaz mobilya

dolaplarının alt ve üst kasası pembe

kulpları ve süslemeleride pembe:)

3lü gardolap

bir adet çamaşırlık

büyüyen beşik

vee oyuncak dlabıı

ama oyuncak dolabının üzeri puf şeklinde olucak

prenses otursun die:)))

bende oyuncak dolabı dıye bısı yok :26: bıde yatagın kenarları bole parmaklıklar olur ya artık onlar yokmu benım baktıklarımın hepsınde orası cam ..yanı cam gıbı bısey tam bılmıorum ne oldugunu :26:

cam gibi olanlar şeffaf plastik bi malzeme

var olmazmı hem parmaklıklı hem cam tarzında olanlar var

bence parmaklık şeklinde olanlar daha kullanışlı olur ben onlardan düşünüyorum

bazı takımlarda oyuncak dolabı yok evt

Son düzenleme:

Niye yok Şevket kusur mu kalsın

benım dedıklerımın plastık malzeme olma sansı yok ..okadar kursunsuz boyaya agac malzemeye para verıoruz oraya plastık takmazlar..eger takmıslarsa kafalarına yerler zaten
cocugu gorme acısından cok gusel ne bılıım daha ıncelemek lasım tabı

alacagımız urunler ıcın tavsıyeler alıyorumda aklıma gelenleri yazıyım ıstedım ..madem herkes alısverıslere basladı ..

*atesolcer de Braun soyluyor herkes..kulaktan olcen ..(grıp oldugumda bılmeden almıstık ıyı oldu )
*burun aspıratoru...pompalı olanlar degıl kesınlıkle agızla cekılenı onerıyolar...
*emzıkler sılıkon ve kaucuk oluomus..kaucuk tercıh etmelıymısız...
*daha oncede demıstım nemlı havası olan yerlerde buhar makınesı onermıolar..peteklerın uzerıne ıslak havlu yada ozel suluklardan daha saglıklıymıs
*banyo kuvetının ıcıne fıle takınca cocuk suyun dısında kalıo dıye asagıdakı urunu tavsıye edıyolar..
Sevi Bebe Çok Fonksiyonlu Bebek Banyo File/Minder - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

*canbebenın alt acma bezlerı..kullan-at seklınde..dalınınkıler gereksız buyukmus
*patıklı tulum cok almayın..yada alın kısalınca kesıp sort seklınde kullanırsınız !!!
*eldıven kullanılmıyormus..kagıt torpuyle torpuleyın dıyorlar...bebek tenıne degsın dıye..
*guvenlı uyku yastıgı cogu kısı cok memnun..ozellıkle bebekte reflu varsa(BEBEDOR-SEVI BEBE)
*gogus pedı NUK
*emzırme yastıgı bel sırt agrısını engellıyormus
*acıl gereklı degıl bence ama sut pompası pıllı yada elektrıklı onerılıyor..(MADELA)
*meyve fılelerını hıc bır bebek kabul etmemıs :86:
*emzırme sutyenı yanında emzırme atletlerı coook kullanıslı oluyormus..
*prıma premıum care ..sıvı kakayı emıyormus...
*alt temızlemek ıcın unı baby asagıdakı lınk
UN

Son düzenleme:
bunların hangısını kullanabılecegımız bebeklerımıze baglı..bırıne yarayan dııgerıne ıyı gelmıyor malum...

çocuğu uzaktanmı seyretceksin

git yanına koklaa

cam tehlikeli ilerde bebişlerimis afacan olursa kırılabilirr:18:

bunların hangısını kullanabılecegımız bebeklerımıze baglı..bırıne yarayan dııgerıne ıyı gelmıyor malum...

ben alışverişe gidicektim yarın

canbebe alt değiştirme bakım örtüsü bence çok küçükk

dalininkinden istiyorum

düşünsene biyere gittim altını açarken farzetkii halıya serdim bakım örtüsünüü

çocukumun kafası halıyamı değsinn pis piss

ondan büyük olan dalin almayı düşünüyorum

üni baby 3 paket var şimdilik:))

prima mı alıyım kızlar molfixmi bilemedim

çok almıyıcam bazı bebeklere bazı bezler tahriş yapabiliyomuş sadece

bir paket almayı düşünüyorum şimdilik

hıı birde banyo süngerlerinin bebedor marka olanından alın şu sert olup suda yumuşayanlardan

daha organikmiş sudan çıkınca hemen kuruyup sert sünger halini aldığı için daha az bakteri

oluşturuyormuşş

eeeeee başkaa DD

sağol gem bu gibii önerilere devam sizlerde yazın aklınıza geldikçe bayan anne adaylarıı

hanımlar herkes nereye kaybolmuş böle

atta gittiler heralde:84:

ben az kalsın uyuyodum çekyatta

allahtan üşüdümde uyudum

kızım tepiklemekten müsade etse uyucakta annesii

yok ama nerde yaramas cadı :87:

ARZUMMMMMMMMM

hşg. cnm iyi sen nasılsın nasıl gidior

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hamilesin sanırım sen yeniden katıldın aramısaa yanlışmı okudum yoksammm

ayyyyyy cnm bnm yaaaaa

hayırlı olsun çok çooooooooook sevindimmmm

Son düzenleme:

aman bütün uykusuz kalışlarımız böle güzel sebeplerden olsun inşallahhh maşallah bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…