ya bole tam takım oda almayı dusunenler fıyatlar nasıl baktınızmı ....benım bı kac tane begendımde 2200-3500 cıvarı hep :26:
bılmıom kı kasıklarım agrıo 2 gundur korktum sanırım ..ruyalarımda hep erken dogum yapıorum nasıl ıslemıssem beynıme ..koceye de bısı demıorum cok korkuo o da ...öle işte...Ayy maşallah nazar değmesin poponu cimcir
Niye huzursuzsun hayırdır :26:
Canım işten 1'den başlıyor...4'e kadar yolu var... hatta sırf ağaç mobilyalar çok daha pahalı...
Ben bitane beğendim... 2,5 tu... ama gezicez daha bakalım...
ya bole tam takım oda almayı dusunenler fıyatlar nasıl baktınızmı ....benım bı kac tane begendımde 2200-3500 cıvarı hep :26:
bılmıom kı kasıklarım agrıo 2 gundur korktum sanırım ..ruyalarımda hep erken dogum yapıorum nasıl ıslemıssem beynıme ..koceye de bısı demıorum cok korkuo o da ...öle işte...
benım begendıgımde perdesı halısı duvar borduru yatak korumalıkları fılan bı ornek yapmıslar 3'U Gectı ...dedeye ayıp olcak dıye seedıyorum ben :86:
2.000-3.000 tl arası deişiyo cnm
biz 2 ye bulduk biiyerde onu düşünüyoruz bakalım
eğer anlaşırsakk ordan alıcağız adam kendi yapıyo mobilyayı
ay gonlunuzce olsun bakalım .pembelımı :86:
amin hepimizin cnm
beyaz mobilya
dolaplarının alt ve üst kasası pembe
kulpları ve süslemeleride pembe:)
3lü gardolap
bir adet çamaşırlık
büyüyen beşik
vee oyuncak dlabıı
ama oyuncak dolabının üzeri puf şeklinde olucak
prenses otursun die:)))
bende oyuncak dolabı dıye bısı yok :26: bıde yatagın kenarları bole parmaklıklar olur ya artık onlar yokmu benım baktıklarımın hepsınde orası cam ..yanı cam gıbı bısey tam bılmıorum ne oldugunu :26:
bende oyuncak dolabı dıye bısı yok :26: bıde yatagın kenarları bole parmaklıklar olur ya artık onlar yokmu benım baktıklarımın hepsınde orası cam ..yanı cam gıbı bısey tam bılmıorum ne oldugunu :26:
benım dedıklerımın plastık malzeme olma sansı yok ..okadar kursunsuz boyaya agac malzemeye para verıoruz oraya plastık takmazlar..eger takmıslarsa kafalarına yerler zatencam gibi olanlar şeffaf plastik bi malzeme
var olmazmı hem parmaklıklı hem cam tarzında olanlar var
bence parmaklık şeklinde olanlar daha kullanışlı olur ben onlardan düşünüyorum
bazı takımlarda oyuncak dolabı yok evt
benım dedıklerımın plastık malzeme olma sansı yok ..okadar kursunsuz boyaya agac malzemeye para verıoruz oraya plastık takmazlar..eger takmıslarsa kafalarına yerler zaten
cocugu gorme acısından cok gusel ne bılıım daha ıncelemek lasım tabı
bunların hangısını kullanabılecegımız bebeklerımıze baglı..bırıne yarayan dııgerıne ıyı gelmıyor malum...
hanımlar herkes nereye kaybolmuş böle
çocuğu uzaktanmı seyretceksin
git yanına koklaa
cam tehlikeli ilerde bebişlerimis afacan olursa kırılabilirr:18:
ben alışverişe gidicektim yarın
canbebe alt değiştirme bakım örtüsü bence çok küçükk
dalininkinden istiyorum
düşünsene biyere gittim altını açarken farzetkii halıya serdim bakım örtüsünüü
çocukumun kafası halıyamı değsinn pis piss
ondan büyük olan dalin almayı düşünüyorum
üni baby 3 paket var şimdilik:))
prima mı alıyım kızlar molfixmi bilemedim
çok almıyıcam bazı bebeklere bazı bezler tahriş yapabiliyomuş sadece
bir paket almayı düşünüyorum şimdilik
hıı birde banyo süngerlerinin bebedor marka olanından alın şu sert olup suda yumuşayanlardan
daha organikmiş sudan çıkınca hemen kuruyup sert sünger halini aldığı için daha az bakteri
oluşturuyormuşş
eeeeee başkaaDD
sağol gem bu gibii önerilere devam sizlerde yazın aklınıza geldikçe bayan anne adaylarıı
atta gittiler heralde:84:
ben az kalsın uyuyodum çekyatta
allahtan üşüdümde uyudum
kızım tepiklemekten müsade etse uyucakta annesii
yok ama nerde yaramas cadı :87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?