-----2010 KASIM hamişleri----

bende bende 3 istiyomm

kocem gbi olacaksa 20 tane daha bebem olsun

aynen valla huyu suyu aynı kocem olacaksa bende hep erkek doğurmaya razıyım bebişliğide çok tatlı kocamın hemide 5 kilo doğmuş bir onu istemem herhalde hastanede 5lik simit diye gezdirmişler. koluna takılan bileklik boğumlarından görünmüyormuş ama 2 ay sonra hasta olmuş erimiş

5 kilo mu maşallah
Kaynanan ne yemiş hamileliğinde sorsaydın

benimkinin dişi çıkar başağı beklersek içerde :90::90:

hahah evet sizinkiler daha büyük bana göre maşallah

oy oy hakkaten maşallahhh

sende çocukunla beraber izlersin zaten göbişi aç oda izlesin

hiihihih şimdide izleyebiliyormudur acaba illa açıymmı göbeğimi :26:

5 kilo mu maşallah
Kaynanan ne yemiş hamileliğinde sorsaydın

90 kilo ile doğuma girdiğini biliyorum sadece ne yediğini bilmem ama ilk oğlunun doğumu zor olmuş bunada demişler hamama git yıkan bol bol kolay doğum yaparsın buda bol hamama gitmiş sıcaktan şişmiş olabilir belki :90::90:

Aysegulcin; açma göbişi kız üşürsün şaka şaka

bu arada kayın validem bilmem kaç saat doğurmayı beklemiş normal doğuma almışlar bunu gelmeyince vakumla çekmeye kalkmışlar doktorun biri doğurur diğeri doğuramaz tartışmışlar en sonunda sezeryanla doğurmuş normal doğursun diyen doktor babamızı görünce şoka girmiş kadını parçalayacaktık nerdeyse demiş kayın validem kemiklerimin sesini duyuyordum dedi bana ay düşünsenize 5 kilo normal almaya çalışıyorlar
tabi ozaman usg yok bilmiyorlar kaç kilo yoksa şimdi 4 e yaklaştımı alıyorlar sezeryanla bu açıklamayı yaptımki ayşegül korkmasın :90::90:

Ayy kadın ne ağrı çekmiştir

Benimmm :))))))))))))))))

çok güsell

bi süre açtımda sora mantksz geldi hueheu

Benim eniştem 5,5 kilo doğmuş hemde normal doğumla....

ne analar var

brasdan komşuya gtcem çaya çağırıyo :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…