3 çucuk istiyom ben...
bu zaten oğlan, 2 de kızım olsa1'e de razıyım...
rüyamda 2 oğlan bir kızım olduğunu gördüm... bi evlendiğim ilk ay bir de hamile olduğumu öğrendiğim ilk ay... ikinci de erkek oluyordu, en küçüğüm kız oluyordu
bnmki en az 9 ay 3 gün durmalı ki başak olsun
kocem gbi olacaksa 20 tane daha bebem olsun
iim iimm buzzz devvri izliyom kikir kikirr
hihihihhhi kız olsun olsunnn bnm bidaki erkk olsun inş
aynen valla huyu suyu aynı kocem olacaksa bende hep erkek doğurmaya razıyım bebişliğide çok tatlı kocamın hemide 5 kilo doğmuş bir onu istemem herhalde hastanede 5lik simit diye gezdirmişler. koluna takılan bileklik boğumlarından görünmüyormuş ama 2 ay sonra hasta olmuş erimiş
benimkinin dişi çıkar başağı beklersek içerde :90::90:
aynen valla huyu suyu aynı kocem olacaksa bende hep erkek doğurmaya razıyım bebişliğide çok tatlı kocamın hemide 5 kilo doğmuş bir onu istemem herhalde hastanede 5lik simit diye gezdirmişler. koluna takılan bileklik boğumlarından görünmüyormuş ama 2 ay sonra hasta olmuş erimiş
sende çocukunla beraber izlersin zaten göbişi aç oda izlesin
5 kilo mu maşallah
Kaynanan ne yemiş hamileliğinde sorsaydın
5 kilo mu maşallah
Kaynanan ne yemiş hamileliğinde sorsaydın
Allah gönlümüze göre verir inşallah
ne yemiş değil de nasıl çıkarmış onu bi soralım
morgüller resimdeki kim ? :26:
Aysegulcin; açma göbişi kız üşürsün şaka şaka
bu arada kayın validem bilmem kaç saat doğurmayı beklemiş normal doğuma almışlar bunu gelmeyince vakumla çekmeye kalkmışlar doktorun biri doğurur diğeri doğuramaz tartışmışlar en sonunda sezeryanla doğurmuş normal doğursun diyen doktor babamızı görünce şoka girmiş kadını parçalayacaktık nerdeyse demiş kayın validem kemiklerimin sesini duyuyordum dedi bana ay düşünsenize 5 kilo normal almaya çalışıyorlar
tabi ozaman usg yok bilmiyorlar kaç kilo yoksa şimdi 4 e yaklaştımı alıyorlar sezeryanla bu açıklamayı yaptımki ayşegül korkmasın :90::90:
Benimmm :))))))))))))))))
Aysegulcin; açma göbişi kız üşürsün şaka şaka
bu arada kayın validem bilmem kaç saat doğurmayı beklemiş normal doğuma almışlar bunu gelmeyince vakumla çekmeye kalkmışlar doktorun biri doğurur diğeri doğuramaz tartışmışlar en sonunda sezeryanla doğurmuş normal doğursun diyen doktor babamızı görünce şoka girmiş kadını parçalayacaktık nerdeyse demiş kayın validem kemiklerimin sesini duyuyordum dedi bana ay düşünsenize 5 kilo normal almaya çalışıyorlar
tabi ozaman usg yok bilmiyorlar kaç kilo yoksa şimdi 4 e yaklaştımı alıyorlar sezeryanla bu açıklamayı yaptımki ayşegül korkmasın :90::90:
Benim eniştem 5,5 kilo doğmuş hemde normal doğumla....
Benimmm :))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?