-----2010 KASIM hamişleri----

herkese merhaba

arzum,cuma günü güzel haberini alırız inşallah. Hakkında hayırlısı olsun.

merhaba anne adayları , drdan güzel haberlerle geldik de yazmak istedim:26: dua eden bütün arkadaşlara teşekkür ediyoruz oğluşumla, Allah razı olsun hepinizden dualarımız sayesinde iyi olmuş benim paşamda, hatırlarsanız idrar kesesi ile pipisi arasında darlık vardı, böbrekleri zarar göremeye başladığı zaman stent takarız demişlerdi, bugün gittik ne görelim çişini yapmış, böyle takip edeceğiz , inşallah doğuma kadar kolaylıkla yapabilir çişini miniğim.

Birde ilk defa dün akşam ilk hareketini hissettim mithiş bişeydi yaa, şükürler olsun ,sizleri okuyunca benim ne zaman hareketlenecek ya diyordum, çok şükür bende sizler gibi hissettim hareketini. Göbeğim açıktı sürekli okşuyordum arada pıtpıt vuruyordum ondan da küçük bi pıt geldigöbeğim açık olunca gözlerimle gördüm Rabbim bütün melekleri korusun inşalalh

Ne güsel haberler

Şükür olsun ahiret günü sahibine

Kötü şeyler düşünmeyin kıslar...

Bazı kıl doktorlarada sinir oluyorum, düzelecek şeyi niye söyleyipte insanı gerersiniz

Ne güsel haberler

Şükür olsun ahiret günü sahibine

Kötü şeyler düşünmeyin kıslar...

Bazı kıl doktorlarada sinir oluyorum, düzelecek şeyi niye söyleyipte insanı gerersiniz

evet canım ya çok şükür çok sevindik bugün. Aslında 2 farklı dr aynı şeyi söylemişti, takip edeceğiz böbreklere zarar vermeye başlarsa stent takacagız demişti, bugünde belki doğuma kadar böyle olur dedi. Bebk büyüdükçe açılma ihtimalide olabilir dedi. Çok sevindik bize çok dua etmiştik

pur teysesi bisde küçük danamla anlamadık

Şimdi anlamış oldunuz
Gözün aydın canım Gördün mü sidikli çıktı paşan :86::86:

Merhaba canım hoş geldün

hoşbulduk canım

çok sevindim gözünüz aydın hep böyle iyi devam eder inşallah.

Merhaba canım hoş geldün

hoşbulduk canım

gözünüz aydın çok sevindim,hep böyle iyi gider inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…