dıkerım onlamı korkutcan benıııııııııı
bende anlamadim ama gecti..
bebekte oynamasaydi cok korkmustum.
siz yne 2niz bir olup bni çüçüklüyonuzz buruşuklar buruşuklarrrrrrrrr
Buruşuk muvirusvirus bile çıkmıyor o kelimeye daha yaratıcı olmalısın :86::86:
gazdr o zamannn[/QUOT
gaz sancisini bilirim ben bu farkliydi.
olsun sansürsüz edepli yenerim szi
gaz sancisini bilirim ben bu farkliydi.
merhaba anne adayları , drdan güzel haberlerle geldik de yazmak istedim:26: dua eden bütün arkadaşlara teşekkür ediyoruz oğluşumla, Allah razı olsun hepinizden dualarımız sayesinde iyi olmuş benim paşamda, hatırlarsanız idrar kesesi ile pipisi arasında darlık vardı, böbrekleri zarar göremeye başladığı zaman stent takarız demişlerdi, bugün gittik ne görelim çişini yapmış, böyle takip edeceğiz , inşallah doğuma kadar kolaylıkla yapabilir çişini miniğim.
Birde ilk defa dün akşam ilk hareketini hissettim mithiş bişeydi yaa, şükürler olsun ,sizleri okuyunca benim ne zaman hareketlenecek ya diyordum, çok şükür bende sizler gibi hissettim hareketini. Göbeğim açıktı sürekli okşuyordum arada pıtpıt vuruyordum ondan da küçük bi pıt geldigöbeğim açık olunca gözlerimle gördüm Rabbim bütün melekleri korusun inşalalh
sagol teyzesi
ee sen ne zaman eklersin.
hadı gecmıs olsunslm kızlar nasılsınız bugun tetonoz asısı oldum hıc acımadı korkanlara duyrulur bırde lcwda cok guzel hamile kotları gelmıs kızlar bahcıvan pantolonuda gelmıstı
sen cok yasa hemi
cok usenıyorum eklıcem de ..
herseye usenır oldum..sabah corabımı gıymek ıskence gıbı gldı bı saat tek corapla gesdım ınanırmısın
Gem yuh diyorum sana...
Öyle bir geçer zaman ki'nin eski bölümünümü veriyolar yaaa:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?