cok usenıyorum eklıcem de ..
herseye usenır oldum..sabah corabımı gıymek ıskence gıbı gldı bı saat tek corapla gesdım ınanırmısın
ıkı gecedır erkek bebeklerle konusuyorum ruyamda ne deme acaba :26: ...
hamıle kaldıgımdan berı ılk defa erkek bebek goruyorum ruyamda :97:
hadı gecmıs olsun
ben olmadım dr da demedı bısı :26:yıne unuttum sormayı
ben eklemem
parmaamı rendeledım :86:
slm kıslar nasılsınız uzun zamandır gıremıyom yarın şeker yuklemem var hadı bakalım hayırlısı artık ınsallah bı sey cıkmaz
slm kızlar nasılsınız bugun tetonoz asısı oldum hıc acımadı korkanlara duyrulur bırde lcwda cok guzel hamile kotları gelmıs kızlar bahcıvan pantolonuda gelmıstı
Kızlarrrr Hepinize günaydınnnnnnnnnnnnn......
kilo almak , yırtılmak , hastalanmak , ağrılar ilk kez bu denli umrumda değil
Gel bebişim gelll gelll gllll
Az kaldı şurada kızlar bebişleri almamıza. ama ben bu kilo işine biraz takılıyorum. Tipim kaydı resmenEşimde normalde kilo almama cok kızar ama sımdı kılo aldım dıye hayıflandıgımda kızıyorrr
Kızlarrrr Hepinize günaydınnnnnnnnnnnnn......
Az kaldı şurada kızlar bebişleri almamıza. ama ben bu kilo işine biraz takılıyorum. Tipim kaydı resmenEşimde normalde kilo almama cok kızar ama sımdı kılo aldım dıye hayıflandıgımda kızıyorrr
Selinacım bunlar güzel zamanlar keyfine bakmak fazla takılmamak gerekli kiloları dert etme güzel bebeğini kucağına aldığında hepsini unutacaksınnndır.. Nasılsa bir şekilde veriliyor kilolar...Söylenenlere göre emziren annelerde çok çabuk verebiiliyorlarmış....
cıks tamamen yapısalmışşş emzirmeyle kilo vermek die bişi yokmuş
Doğru olabilir... ilerde allah bizede nasip ederse göreceğizİnşallah bizimde yapımız emzirip de kilo verebilenler gibidir...
günaydın kızlar çok güzel bir gün değilmi benim içim öyle çünkü perşembe cuma izinliyiz çalışmıyoz ankaraya adda yapcaz yarın
Selinacım bunlar güzel zamanlar keyfine bakmak fazla takılmamak gerekli kiloları dert etme güzel bebeğini kucağına aldığında hepsini unutacaksınnndır.. Nasılsa bir şekilde veriliyor kilolar...Söylenenlere göre emziren annelerde çok çabuk verebiiliyorlarmış....
günaydın kızlar çok güzel bir gün değilmi benim içim öyle çünkü perşembe cuma izinliyiz çalışmıyoz ankaraya adda yapcaz yarın
Canlarım Çabuk kilo veren bi yapım var Allahtan dogumdan sonrada ole olurum ınsallah ama daha doğuma kadarda bi bu kadar daha alırızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?