yarın akşam ordayım en iyisi ben fazla kızıdırmayım seni neresindesin ankaranın biz etlik e gidiyoss
etlik dedin karnımda aç zaten:86:
ben etli ekmek istiyom
ben kacıyorum kızlar kib gorusmek uzere ıyı haberlerle bılgılerınız ıcın cok tsk tekrar
Cnm çekti nerden bulcam şimdi
bilmiyorum valla bebiş görmeye gittiğimiz için fazla gezebileceğimizi sanmıyorum. bakalımetliği çok iyi biliyorum... batıkentteyim ben kardelende antarese gidersin sen
nerden ne çıkarmışsın tam hamile işteetlik dedin karnımda aç zaten:86:
ben etli ekmek istiyom
bilmiyorum valla bebiş görmeye gittiğimiz için fazla gezebileceğimizi sanmıyorum. bakalım
nerden ne çıkarmışsın tam hamile işte
yağmasa şaşardımzaten kötü haber gök gürüldüyo
yağmasa şaşardım
hey yaşasın havada güzel gezcez bol bol
ben artık baya dayak yiyorum ama çok memnunum bazen ay bile dedirtiyo
hayırlı olsun oğluşun bizde emir feyyaz koyacağız
ay ne güzelbenimde öyle yaaa hele sanki son bir haftada iyice şiştim
belinizin arkasına küçük yastıklardan koyun baya fayda veriyor ben öyle yapıyorum azaldı ağrılarım
olur inş. canım hayırlısıyla
süperrrrrrrrrrr
darısı başımıza
keşke benimki de tekmelese yhaaa
süperrrrrrrrrrr
darısı başımıza
yok yok fazla bişey kaçırmadın ayşegül yaşıtını buldu çok sevinçle muhabbet ediyor:90:
Benim bebişimin artık tekme atmaktan çok çıkmaya çalıştığını düşünüyorum, hani morguller kadar olsam kesin karnımı yarmıştısüperrrrrrrrrrr
darısı başımıza
bnde tekme yiyorum yani dün yedim ilk tekmemiolsun
bnde tekme yiyorum yani dün yedim ilk tekmemiolsun
21. haftamda bende baya baya hissetmeye başlamıştım
Ooo ne güzel eğlenmişin çüçüükAma senin çüçüklük tahtını kimse elinden alamaz boşa heveslenmeseydin
Benim bebişimin artık tekme atmaktan çok çıkmaya çalıştığını düşünüyorum, hani morguller kadar olsam kesin karnımı yarmıştı
canım kımıldama olmasın o daha minicik ama annesi
Darısı tekme yemeyenlerin başına....
Ooo ne güzel eğlenmişin çüçüükAma senin çüçüklük tahtını kimse elinden alamaz boşa heveslenmeseydin
Benim bebişimin artık tekme atmaktan çok çıkmaya çalıştığını düşünüyorum, hani morguller kadar olsam kesin karnımı yarmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?