-----2010 KASIM hamişleri----

bana hep diolardı ki biz senin yaşındayken bebe nasıl yapılır bilmiyoduk diolardı

ama artık sana didcekler

ama bide sen kasım hamilesi olmucaksın :26:

nese gine de inceden yırttım

ilahi yani:)eh peki desınler bakalım tahtını elınden aldım ama k bakma

canım sen ıdrar testını adetın bıttıgınde mı yapmıstın benım bugun bıter sanırım azalmıs ıyıce yapsammı bende yarın veya aksam ne dersın :94:

ben onu her şekilde yaptım ilk idrar çıkar derler gerçekten bnm de ilk idrarda pozitif çıktı (ilk idrar: sabah kalkar kalkmaz ilk çiş ) süper açıklama

ben onu her şekilde yaptım ilk idrar çıkar derler gerçekten bnm de ilk idrarda pozitif çıktı (ilk idrar: sabah kalkar kalkmaz ilk çiş ) süper açıklama

allah seni ayy o kadarını bılıyorum canım cocuk yapmayı bılıoz da ılk ıdrarın ne demek oldugunu da bılırız heraldeeyanı adetlıyken mı yaptın sen onu soruyorum dadlum

allah seni ayy o kadarını bılıyorum canım cocuk yapmayı bılıoz da ılk ıdrarın ne demek oldugunu da bılırız heraldeeyanı adetlıyken mı yaptın sen onu soruyorum dadlum

cıks bitmişti :26: ha bide ben adetliykende bi kan testi yaptırdım annem illa yaptır dedi negatif çıktı :26: bittikten sorakinde pozitif çıktı

cıks bitmişti :26: ha bide ben adetliykende bi kan testi yaptırdım annem illa yaptır dedi negatif çıktı :26: bittikten sorakinde pozitif çıktı

hmm anladım canım ben bugun kocişe aldırıyım o zaman mesaj atıyım alsın sımdı o da dicek kız kafayı yedi:).)kırmızıları gördü daha test ıstıyo dıye

inşallah canım bıde benım vücudumun her tarafında damarlar belirgin oldu yaw bazı yerler mavı kırmızı hatta mor oyle bısı varmı sendede yada bana belırtılerını yazsn olmamı :26:

vala bnm en belirgin göğüslerde ondan başka bişi yoktu :26: bde akıntım oldu braz sonrasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…