-----2010 KASIM hamişleri----

doktoruma saçlarımı boyatabilirmiyim didim

doktorumdaa saç derinden kılcal damarlar yoluyla kimyasal bebeğe gider boyama didi

bende piki emzirirken sorun olurmu boyatmak didim oda boyatabilirsin didi

zaten eşimm kızımız senİ orjinal saç rengiyle görsün boyatma demişti

sonra boyatıcakmışımm

ne bilmiş kociler var dimii

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

sonnnn 3 ay 10 günüm kalmışşşşşşşşşş

3 ay 10 gün diye söyleyince nasılda az geliyor kulağa?

merhaba cnm agrıda dııl sancımı nedır anlayamadım gaz bıle olabılır..gecer
sız nasılsınız bakalım

evet gaz olma ihtimali yüksek. zaman zaman bana da oluyo özellikle idrarı tutunca sonrasında..
iyiyiz oğlumla uzandık pc başındayız.işten geldik yorulduk.babamız bizeyemek hazırlıyo

Saç boyatma işini bende sormustum doktoruma geçen ay olmaz dedi bizde doğumdan sonraya bıraktık şeyma Kızlar son yatış günlerimiz bu arada bebekler doğunca bol bol uykusuz kalıcaz tadını cıkaralımmmmm bu anlarımızınnn

mrhblar katiliyorum sana selina kolay olmayacak simdiden bol bol uykumuzu alalim.
birde dun gec saatlarde yemek yedim yemez olaydim asit beni uyutmadi.
ama siz siz olun benim yaptigimi yapmayin bunuda ilkez yapmistim.

aman aman gec saatte yemek sakınnnn bıkere yaptım bende..sonra oturarak uyudum :86:

Merhaba hanımlarrr herkes muhteşem yüzyıla başlamadan yazayım dedim, biz iyiyiz oğlum bu ara geceleri horon tepiyo resmen, büyüdükçe hareketleniyo kereta, şimdiden alış geceleri uyanmaya diyo resmen, bebekleriniz büyüdükçe göreceksiniz tekmelerin sertliğini :))

İyi akşamlar kıslarrr...

uykucu kocem biraz uyuyalım mı didi, uyımıcaktım yanına uzandım, 2 saat uyumuşum

Şimdi kalktım çay keyfi ve hürrem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…