Güle güle kullan cicilerini canım
Bir ara benim de öyleydi ne güzel, ama 10 gündür zordan yiyorum
Bebeğim aç kalacak diye de aklım gidiyor
Yarasın löp löp et olsun yediklerin cimcimene
selam purcum, iyi günlerde giysin prensesin cicilerini
bizde 2 hafta önce gittik e-bebek'e. güzel ürünler var ama bize fiyatlar uçuk geldi. chico'nun bi elbisesini beğendim el kadar şey 85 TL
geçen pazar da kemeraltında ki barış bebeye gittik park beşik modellerine fiyatlarına felan bakındık. en uygun pamidor ve bebefix geldi.
Evet kesinlikle pamidor uygun :81::81:
Barış bebeyi de duydum c.tesi dr dan sonra bakıcas oraya da..
Bebefix nerde ki :26:
Biz hello baby e gitmiştik daha önce, bazı fırsat ürünlerinin fiyatları iyi, gerisi dediğin gibi el kadar şeyler gereksiz pahalı, bir de belli bir limitten sonra hediye çeki veriyorlar ordan da fiyat düşüyor, gidip bakmak lazım arada..
Ben bu bol alacağımız çıtçıtlı bodyler için bostanlı pazarına da bakmayı düşünüyorum, çok ucuz ve kaliteli ürünler olduğunu söylüyorlar bebekler için.. Gidip bakmak lazım oraya da..
canım, bebefix internettemerkez şubeleri var mı bilmiyorum ama internetten sipariş veriliyor.
hello baby'e yolumuz düşmüşse karşı tarafa altınyol dönüşü uğrayalım diyoruz ama ben yorulmuş oluyorum en son geçen pazar kemeraltı dönüşü uğrsak mı dedik ama bende hal kalmamıştı kemeraltı yordu
havalar artık geç kararınca aylar sonra bospaya gittim iş çıkışı gerçekten güzel bebek kıyafetleri var. çıt çıtlı tulumlar,badyler 3,5 TL ve inanılmaz çeşit var. alayım biraz dedim ama tuttum kendimi yeni doğum yapan kuzenim çok kıyafet alma,bize gelen çok hediye var bir kısmını ayırdım bile giydirmeye fırsat olmıycak dedi eee giydiklerinden de alırım. bu yüzden kıyafet alımını durdurduk. kayınvalidemin komşuları da örgüye başlamış.
biz şimdi araba koltuğu, ana kucağı, park beşik onları araştırıyoruz. haziran temmuz gibi banyo ürünlerini düşünüyorum. knedime de gecelik felan bakarım. zaman gelir geçer. bir bakmışız bebişlerimiz kucağımızda Allah'ın izniyle inşallah
Merhabalar cici anneler
Biz kızımla bugün ebebek mağazasına gittik gezdik, birkaç parça cici aldık..
Park beşikler, pusetler konusunda fikir sahibi olduk.. Hep internetten bakıyordum boyutları konusunda aklıma tam oturdu hepsi, 7. aydan sonra almaya karar verdik tekstil dışındakileri..
Ayy ne hoş bir rüya, hayırlara vesile olsun canım:97::97:
selam purcum, iyi günlerde giysin prensesin cicilerini
bizde 2 hafta önce gittik e-bebek'e. güzel ürünler var ama bize fiyatlar uçuk geldi. chico'nun bi elbisesini beğendim el kadar şey 85 TL
geçen pazar da kemeraltında ki barış bebeye gittik park beşik modellerine fiyatlarına felan bakındık. en uygun pamidor ve bebefix geldi.
canım, bebefix internettemerkez şubeleri var mı bilmiyorum ama internetten sipariş veriliyor.
hello baby'e yolumuz düşmüşse karşı tarafa altınyol dönüşü uğrayalım diyoruz ama ben yorulmuş oluyorum en son geçen pazar kemeraltı dönüşü uğrsak mı dedik ama bende hal kalmamıştı kemeraltı yordu
havalar artık geç kararınca aylar sonra bospaya gittim iş çıkışı gerçekten güzel bebek kıyafetleri var. çıt çıtlı tulumlar,badyler 3,5 TL ve inanılmaz çeşit var. alayım biraz dedim ama tuttum kendimi yeni doğum yapan kuzenim çok kıyafet alma,bize gelen çok hediye var bir kısmını ayırdım bile giydirmeye fırsat olmıycak dedi eee giydiklerinden de alırım. bu yüzden kıyafet alımını durdurduk. kayınvalidemin komşuları da örgüye başlamış.
biz şimdi araba koltuğu, ana kucağı, park beşik onları araştırıyoruz. haziran temmuz gibi banyo ürünlerini düşünüyorum. knedime de gecelik felan bakarım. zaman gelir geçer. bir bakmışız bebişlerimiz kucağımızda Allah'ın izniyle inşallah
85 TL bir elbise mi
Herkes aynı şeyi söylüyor ama insan almadan da duramıyor
Olsun getirsinler ikinci bebeme kalır:76:
aynen cnm 85 TL , inanamadım hatta eşime bi bak ben mi yanlış grüyorum dedim yuhh dedim başka da bişey diyemedim
evet almadan durmak biraz zor ama tutabildiğim kadar tutucam. bir açıdan da dediğin gibi Allah izin verirse 2. bebişe kardeşine yatırım yapmış oluruz
Canım walla en güzelini yapmışsın...
İnternetten bakınca insan tatmin olmuyor
Benimde kendimi bi dışarı atasım var
Saol cnm
85 TL bir elbise mi
Herkes aynı şeyi söylüyor ama insan almadan da duramıyor
Olsun getirsinler ikinci bebeme kalır:76:
85 TL'ye neler neler alınır, çok pahalı bence....
Bebek gece kıyafeti mi satıyolarmış
Evet 2.ciye yatırım.... kısım olsada giydiririm vallainşallah yane
At kendini canım at ama atmadan önce kredi kartlarını ya limitle ya evde bırak
E mecbur 2. de kız yapıcam az masraf olsun diye
Kendi istediğimdem değil yani :86::86:
alında aman aman bişi de değildi pembe çiçekli kolsuz yazlık bi elbise, gözüme çarptı bi bakıyım dedim elimi yaktı :95: ama marka ya chico parayı etiketi yapıyor. yazık günah bir çok şey alınır o paraya
Kendimi dışarı atmadan önce koceme diyorum ki "aşkım bugün dışarı çıkıcam, alışveriş yapabilirim, telefonuna ..../... alışveriş tutarında kartınızdan çekim yapılmıştır mesajı geliryani merak etme, ben alışveriş yapıyorumdur o zaman diyorum o .... yazan yerdeki fiyat ne kadar mesela diyor" gülüyor.....
Napayım yani almıyım mı oğluma
yaşasnbekliyom
ooo Sen şimdiden alıştırdınmı popoyu oturrmaya işin zor bide bizi düşün...Ben hergün işten sonra eşim işten gelene kadar 1 saat yemek yapmak için uğraşıyorum..
bu arada başımın içinde lazlar halay çekiyo sanki napsam ki :26:
çok beklettim işler bitmedi....şımartacak halimde kalmadı artıkın...
aynen eşim eskiden mutfaga girmezdi şimdi yardım ediyor bana bu akşam kandırsam da yemek yapmasam o kadar yoruldum kiiiii....puffffff
hemşehrilerim çekilin gülçinin başından yaaaa.....
morgüllerrrrrr hahhahahaha ..../.... die msj gidiyo demekhemde şimdiden eyvah eyvahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?