-----2010 KASIM hamişleri----

Güle güle kullan cicilerini canım
Bir ara benim de öyleydi ne güzel, ama 10 gündür zordan yiyorum
Bebeğim aç kalacak diye de aklım gidiyor
Yarasın löp löp et olsun yediklerin cimcimene

teşekkür ederim cnm. iştahımın açılması hoşuma gitti. iştahım yokken bende aç kalıyor mu diye acaba üzülüyordum. bakalım sadece bugünlük bişi mi devam eder mi bilmiyorum

Evet kesinlikle pamidor uygun :81::81:
Barış bebeyi de duydum c.tesi dr dan sonra bakıcas oraya da..
Bebefix nerde ki :26:
Biz hello baby e gitmiştik daha önce, bazı fırsat ürünlerinin fiyatları iyi, gerisi dediğin gibi el kadar şeyler gereksiz pahalı, bir de belli bir limitten sonra hediye çeki veriyorlar ordan da fiyat düşüyor, gidip bakmak lazım arada..
Ben bu bol alacağımız çıtçıtlı bodyler için bostanlı pazarına da bakmayı düşünüyorum, çok ucuz ve kaliteli ürünler olduğunu söylüyorlar bebekler için.. Gidip bakmak lazım oraya da..

canım, bebefix internette merkez şubeleri var mı bilmiyorum ama internetten sipariş veriliyor.

hello baby'e yolumuz düşmüşse karşı tarafa altınyol dönüşü uğrayalım diyoruz ama ben yorulmuş oluyorum en son geçen pazar kemeraltı dönüşü uğrsak mı dedik ama bende hal kalmamıştı kemeraltı yordu

havalar artık geç kararınca aylar sonra bospaya gittim iş çıkışı gerçekten güzel bebek kıyafetleri var. çıt çıtlı tulumlar,badyler 3,5 TL ve inanılmaz çeşit var. alayım biraz dedim ama tuttum kendimi yeni doğum yapan kuzenim çok kıyafet alma,bize gelen çok hediye var bir kısmını ayırdım bile giydirmeye fırsat olmıycak dedi eee giydiklerinden de alırım. bu yüzden kıyafet alımını durdurduk. kayınvalidemin komşuları da örgüye başlamış.

biz şimdi araba koltuğu, ana kucağı, park beşik onları araştırıyoruz. haziran temmuz gibi banyo ürünlerini düşünüyorum. knedime de gecelik felan bakarım. zaman gelir geçer. bir bakmışız bebişlerimiz kucağımızda Allah'ın izniyle inşallah

Hmm bakayım bir o zaman şimdi..
Aslında kıyafet konusunda haklısın, bir ton hediye geliyormuş, çok şey alınca da çoğu giydirilmiyormuş, ama insan zor tutuyor kendini

Ahh ahh zaman geçsede bebişimizi koklasak doya doya

Canım walla en güzelini yapmışsın...

İnternetten bakınca insan tatmin olmuyor

Benimde kendimi bi dışarı atasım var

Ayy ne hoş bir rüya, hayırlara vesile olsun canım :97::97:

Saol cnm

85 TL bir elbise mi

Herkes aynı şeyi söylüyor ama insan almadan da duramıyor

Olsun getirsinler ikinci bebeme kalır:76:

Son düzenleme:
85 TL bir elbise mi

Herkes aynı şeyi söylüyor ama insan almadan da duramıyor

Olsun getirsinler ikinci bebeme kalır:76:

aynen cnm 85 TL , inanamadım hatta eşime bi bak ben mi yanlış grüyorum dedim yuhh dedim başka da bişey diyemedim

evet almadan durmak biraz zor ama tutabildiğim kadar tutucam. bir açıdan da dediğin gibi Allah izin verirse 2. bebişe kardeşine yatırım yapmış oluruz

85 TL'ye neler neler alınır, çok pahalı bence....

Bebek gece kıyafeti mi satıyolarmış

Evet 2.ciye yatırım.... kısım olsada giydiririm valla inşallah yane

At kendini canım at ama atmadan önce kredi kartlarını ya limitle ya evde bırak

E mecbur 2. de kız yapıcam az masraf olsun diye
Kendi istediğimdem değil yani :86::86:

85 TL'ye neler neler alınır, çok pahalı bence....

Bebek gece kıyafeti mi satıyolarmış

Evet 2.ciye yatırım.... kısım olsada giydiririm valla inşallah yane

alında aman aman bişi de değildi pembe çiçekli kolsuz yazlık bi elbise, gözüme çarptı bi bakıyım dedim elimi yaktı :95: ama marka ya chico parayı etiketi yapıyor. yazık günah bir çok şey alınır o paraya

At kendini canım at ama atmadan önce kredi kartlarını ya limitle ya evde bırak

E mecbur 2. de kız yapıcam az masraf olsun diye
Kendi istediğimdem değil yani :86::86:

Kendimi dışarı atmadan önce koceme diyorum ki "aşkım bugün dışarı çıkıcam, alışveriş yapabilirim, telefonuna ..../... alışveriş tutarında kartınızdan çekim yapılmıştır mesajı gelir yani merak etme, ben alışveriş yapıyorumdur o zaman diyorum o .... yazan yerdeki fiyat ne kadar mesela diyor" gülüyor.....

Napayım yani almıyım mı oğluma

Zaten elbisede güzel değilmiş

Ya o kadar para verilirmi

Geçen lcw'dan kendime bişey aldım 25 TL, oğlumu es geçer miyim, hemen çucuk reyonuna daldım, 33 TL'ye ona da bişey aldım

Akşam koceme diyorum ki bak annesinin aldığı 25 TL, kendisinin ki 33 TL

offf amanin mahvolmuşum çok yoruldum bütün öğleden sonra mı bankalarda orda burda geçirdim bel ağrısından ölüyorum.....

neyse geçmişi bi okim.....

morgüllerrrrrr hahhahahaha ..../.... die msj gidiyo demek hemde şimdiden eyvah eyvahhh

yaşasn bekliyom

çok beklettim işler bitmedi....şımartacak halimde kalmadı artıkın...

ooo Sen şimdiden alıştırdınmı popoyu oturrmaya işin zor bide bizi düşün... Ben hergün işten sonra eşim işten gelene kadar 1 saat yemek yapmak için uğraşıyorum..

aynen eşim eskiden mutfaga girmezdi şimdi yardım ediyor bana bu akşam kandırsam da yemek yapmasam o kadar yoruldum kiiiii....puffffff

bu arada başımın içinde lazlar halay çekiyo sanki napsam ki :26:

hemşehrilerim çekilin gülçinin başından yaaaa.....

hello teyseler

what is your name

bis geldik minik kelebekimlee

2 de bir çıktık kısımla dışarı 6 da geldikk

wuuu yorulmuşuz yahuu

tetenoz aşımızın ilkini yaptırmış bulunmaktayızz

kolummm azcik ağrılardaaa dediğiniz kadar varmışş...

2.si nisan sonunda

kendime 2-3 5 tane pijama takımı aldım ama resim eklemeye üşendim yaw

kızımada ciciler almıştık bikaç tane ama çok üşeniyorum

halim kalmamış teyselerrr haliiimmm

:81:kendime kırmızı pijama takımı aldım hastane için kızıma hastane çıkışı kırmıs bulamadım yaa

vardaa hep irkeklere göree

bnmde şımaracak halim kalmadı zatennn üstümden çin ordusu geçmiş gibi

aman eş kandırmaya ne var oğluşun bugün çok yorgun de tmmdııırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…