-----2010 KASIM hamişleri----

selam güzel hamişler

morgüller, rüyan ne güzelmiş bende hep bebekli rüyalar görüyorum bazıları kötü oluyor ama bilinçaltı sanırım. Allah hayırlara çıkarsın.

ben 2 adet hamile iç çamaşırı aldım. NBB'nin 4 liraya. örneğin 38 beden ise normal bedeniniz bir büyünü alın kalıpları dar. birkaç adette büyük iç çamaşırı aldım rahatladım.

iştahım yok derken bugün bana bişiler oliyi doymak bilmiyorum. evden getirdiğim mamamı yedim doymadım dışardan söyledim onu da yedim yine doymadım

Evet canım çok güsel bir rüyaydı

Çamaşırlara bende bakıyorumda, hamile çamaşırları çok büyük gibime geldi

mrb gobus hg bnde alcammm çamaşır bunalıyom yaaa

Kızlar bebişler için alışverişe başlayan varmı aranızdaa....:97::97:

Nekadar çok şey var alınması gereken...

burda biçok kşi alışverişi bitirdi bile vala bn hiçbişi almadım

mrb gobus hg bnde alcammm çamaşır bunalıyom yaaa

burda biçok kşi alışverişi bitirdi bile vala bn hiçbişi almadım

EEE yani biz geçmi kaldıkkk Bende daha erken die ayak sürüyüp duruyorummm...Bize de yardımcı olacak kimse yokmuudur... Nerden başlıycamı bilmiyorum..İlk neler almak gerekli okadar güzel şeyler varki insan hepsini almak istiyor,boşuna almış olmayalım sonrasında...

Senden neden başlamadın ???

Bende aldım bissürü şey...

Odası 7. ay kısmetse...

Bebek arabası da 7. ay kısmetse..... diğer biçok şey hazır

Odası 7. ay kısmetse...

Morguller, güzel günlerde sağlıkla giysin inşallah bebişin... ... Bende 7 aya doğru alırım die ağırdan alıyordum sen neler aldın bende ozman biran önce almaya başlarım... İlk önce neler almalıyım .. Bize yardımcı olurmsuun

Birde bir sürü bebek ürünleri için markalar var nerden almalıyım sence.. Çeşit çok olunca insannın kafası karışıyor..

vala kızlar bi ara liste yapmışlardı bu sitede öle alınacaklar die bişiler falan var
ben başlamadım çünkü çok minnak daha bebekim 4,5 aylık henüz teyzesiii...

bizde 7.aydan önce bişi alınmaz ... hele o günler gelsin inşallah

Odası 7. ay kısmetse...

hehehe bende böle düşünüyorummm

Canım teşekkür ederim

Hastane çıkışı, gecelik takımları, alt üst takımlar, zıbınlar.... 3-4 ayakkabı, battaniyesi, yastığı, yatak yorgan takımı, nevresimleri, buhar makinası, banyo gereçleri... yani bir çok şeyi hazır...

İşte oda, araba ve şampuan ıslak mendil gibi detaylar kaldı.... onlarda şimdi alınmaz zaten... şampuan ve ıslak mendil bozulabilir kaçmıyo onlar sonra da alırım...

Odasını da 7. ayda alırsak kısmetse bol bol havalandırmam lazım ki, mobilya kokusundan arınsın...

Son düzenleme:

Ayyy ne güzel sen epey bişeyini tamamlamışsın maşallahh.. Darısı bizim başımıza...Bende artık çarşı pazarlardayım bundan sonra

Ayyy ne güzel sen epey bişeyini tamamlamışsın maşallahh.. Darısı bizim başımıza...Bende artık çarşı pazarlardayım bundan sonra

Amin amin...

Ben gözüme çarpanı alıyorum, kocemin kredi kartı sağolsun

Birde bende bel fıtığı var, son aylar zorlanırım diye düşünüyorum, o yüzden oğluma şimdiden bişeyler almak en iyisi

ay geçmiş olsnu zordur bel fıtığı annemde de varda

bn kızıma ne zaman bişiler almaya gidebilcem acaba :26: hep yat yat yat puffff:84:

Geçmiş olsun canım,Vallahi akıllıca olmuş.. Malum sıcaklar bastırınca zorlanacağız beni şimdiden sıcaktan afakanlar basıyor haziran temmuz da ne yapacağız bakalımmm:2::2:

Geçmiş olsun canım,Vallahi akıllıca olmuş.. Malum sıcaklar bastırınca zorlanacağız beni şimdiden sıcaktan afakanlar basıyor haziran temmuz da ne yapacağız bakalımmm:2::2:

Saol cnm...

Birde ben sıcak hastasıydım, çok severdim sıcağı... şimdi afakanlar basıyor bana.....

Azıcık bi sıcağa maruz kalıyım, yüzüm kıpkırmızı oluyor, kendimde beyaz tenliyim, kocaman kocaman kırmızı pütürler çıkıyor hemen, sinir oluyorum... sıcaktan nefret eder hale geldim...

Evde kocam arkamdan geliyor, ayağına bişey giy, üstüne hırka al, hasta oluceksin diye

Diyorum ki hayatım ben geçici menopoz hayatı yaşıyorum, merak etme bişey olmaz

Ben mutfağa girim kıslar....

Akşama mama lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…