-----2010 KASIM hamişleri----

geçmiş olsun canım

mutlu günler kızlar sizlerin yazısını okudukça moralim tavan yapıyor valla, koçişlerin donunu giyenler varmış çok güldüm ne güzel hem pratik hem de çok ucuz, bende koçişin küçülen tşörtlerini giyiyorum evde, su ve meyveden bahsetmişsiniz su çok önemli gerçekten aman ihmal etmeyelim

selam kıslar benım gobuste bırden pırtladı bırascıkta kılo aldım annem ıyı baktı
bebısımın hareketlerıde degıstı cok guclu vuruyo ama bısez kafama takıldı 2 hafta once doktora gıttım 357grdı az deılmı sızce

hiihihi e sizinki de normal akşama kadar götürün patronn sularını

ya sorma bizim patron tükkana su almıooo burdakıler çeşmeden içio ben hayatta içmem. Kendime 10 lt lık su alıom oda masamın altınde kendım ıcıommm benım masa altı cıkolata su aburcubur dolu erzak dolabı gıbı yaptım masamı

az degıl canım bende gecen hafta sonu gıttım ıste bı hafta önce yanı 360 gr dı

bunların hepsinden ben bahsettimmm bence de ihmal etmeyelim aman aman (bunu söleyen ilaçlarını ihmal eden keyifsiz olunca hiçbişi yemeyen biri :90::90::90:)

hahhah sana ziyarete gelmek lazım

patronda ne cimriymiş

bunların hepsinden ben bahsettimmm bence de ihmal etmeyelim aman aman (bunu söleyen ilaçlarını ihmal eden keyifsiz olunca hiçbişi yemeyen biri :90::90::90:)
yazını okuyunca su şişemesarıldım zaten bende gün içinde unutuyorum su içmeyi bende, aman ihmal etme ilaçlarını sende. Açta kalma Allah korusun tansiyonun düşer falan bebeğin senden yemek bekler

hakkaten erzak dolabı gibi olmuştur, sizin patronda cimri hakkaten:26: alsaya ortak suyunuzu

oh ohhhhhhhh

hey Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)

Aysegulcin,MorGuller+,zeeeyneeep+,__Selina__,knmhtp+,smallangel,acer28,ozencch+,

napıosunuz siz nie kimse konuşmuyoooo :97:

Az önce yine dolaptan tatlı bişey yürüttüm, üstüne afiyet, bi de güzel götürdüm... bir hakkımı, kendimce 2 ye çıkardım inşallah akşam koce fark etmez :18:

Az önce yine dolaptan tatlı bişey yürüttüm, üstüne afiyet, bi de güzel götürdüm... bir hakkımı, kendimce 2 ye çıkardım inşallah akşam koce fark etmez :18:

ben hiç tatlı yemediğim için bir abla bebeğimin hareketsiz böyle moloz tarzı yaşayacağını idda edince tırstım sabahtan beridir elim tatlı da. yarasın morgüller sal gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…