SU İÇİN
su içiiinn:76:
tetenozlu kolum ağrıyo bea
grip oldum nefesi biryerlerimden alıyorum anlayın artık
gözlerim gidiyo evlerr karman çorman halaa
ah kızım neler çekiyo analar bakda görrr
kızlar 2. tetenoz aşımı yaptırmak istemiyom benn :84:
çok acio çoook
Maşalahhhhh biz 10 günde bi alıyoruz. bazen geçiyordurama çalışıyoz evde olmuyoz
hiihihi e sizinki de normal akşama kadar götürün patronn sularını
selam kıslar benım gobuste bırden pırtladı bırascıkta kılo aldım annem ıyı baktı
bebısımın hareketlerıde degıstı cok guclu vuruyo ama bısez kafama takıldı 2 hafta once doktora gıttım 357grdı az deılmı sızce
mutlu günler kızlar sizlerin yazısını okudukça moralim tavan yapıyor valla, koçişlerin donunu giyenler varmış çok güldüm ne güzelhem pratik hem de çok ucuz, bende koçişin küçülen tşörtlerini giyiyorum evde, su ve meyveden bahsetmişsiniz su çok önemli gerçekten aman ihmal etmeyelim
ya sorma bizim patron tükkana su almıooo burdakıler çeşmeden içio ben hayatta içmem. Kendime 10 lt lık su alıom oda masamın altınde kendım ıcıommmbenım masa altı cıkolata su aburcubur dolu erzak dolabı gıbı yaptım masamı
hahhah sana ziyarete gelmek lazım
patronda ne cimriymiş
malzeme çookk buyir gellll
naparsın işte son aylarımız zaten sonraa gevezeliğe evden dewammmmmm
yazını okuyunca su şişemesarıldım zaten bendebunların hepsinden ben bahsettimmmbence de ihmal etmeyelim aman aman (bunu söleyen ilaçlarını ihmal eden keyifsiz olunca hiçbişi yemeyen biri :90::90::90:)
ya sorma bizim patron tükkana su almıooo burdakıler çeşmeden içio ben hayatta içmem. Kendime 10 lt lık su alıom oda masamın altınde kendım ıcıommmbenım masa altı cıkolata su aburcubur dolu erzak dolabı gıbı yaptım masamı
yazını okuyunca su şişemesarıldım zaten bendegün içinde unutuyorum su içmeyi bende, aman ihmal etme ilaçlarını sende. Açta kalma Allah korusun tansiyonun düşer falan bebeğin senden yemek bekler
hakkaten erzak dolabı gibi olmuştur, sizin patronda cimri hakkaten:26: alsaya ortak suyunuzu
Az önce yine dolaptan tatlı bişey yürüttüm, üstüne afiyet, bi de güzel götürdüm... bir hakkımı, kendimce 2 ye çıkardıminşallah akşam koce fark etmez :18:
Az önce yine dolaptan tatlı bişey yürüttüm, üstüne afiyet, bi de güzel götürdüm... bir hakkımı, kendimce 2 ye çıkardıminşallah akşam koce fark etmez :18:
hey Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)
Aysegulcin,MorGuller+,zeeeyneeep+,__Selina__,knmhtp+,smallangel,acer28,ozencch+,
napıosunuz siz nie kimse konuşmuyoooo :97:
ne yiyodun söle bende yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?