gelip sayarmış oda neymiş o tatlı şey çok merak ettimm
ben hiç tatlı yemediğim için bir abla bebeğimin hareketsiz böyle moloz tarzı yaşayacağını idda edince tırstım sabahtan beridir elim tatlı da. yarasın morgüller sal gitsin.
ben zeytin ekmek yiyorum!!! bana ne verirlerse versinler ben bu zeytinden vazgeçemiyorum ya... adını açıkça söyledim çünkü zeytin her evde bulunur
Sölemem canınız ister, turkuazın canı da istemişti... doktor şeker sınırda dikkat et demişti, ama napıyım ya, tutamıyorum kendimi
Bu hafta şeker testi yapılacak :18: biraz tırsıyorum, şekerimi sürekli kontrol ediyolar
ya bana söle :26: çok merak ettiimmm kulağıma sölelütfen lütfen
şekerin sınırdaysa dikkat et dediyse dikkat etceksinnn
doğru senin şeker sınırdaydı... sen yeme ben yerim yerine.Sölemem canınız ister, turkuazın canı da istemişti... doktor şeker sınırda dikkat et demişti, ama napıyım ya, tutamıyorum kendimi
Bu hafta şeker testi yapılacak :18: biraz tırsıyorum, şekerimi sürekli kontrol ediyolar
bende 2. ayımda çok yiyordum sora bi tiksindim ağzıma alamıyorum şimdi kabıza falanda iyi geliyordu oysaki ama yiyemiyom artıkın :26:
Sölemem....
turkuazın canı çok istemişti, bulunamıştı filan.... sonra yedi kızcağız... bende onu çok seviyom, yedim rahatladım....
doğru senin şeker sınırdaydı... sen yeme ben yerim yerine.
sabah seda sayanın programındaki adam da diyodu, Kuranı kerimde bile yazıyor her şeye deva diyordu.
doğru senin şeker sınırdaydı... sen yeme ben yerim yerine.
sabah seda sayanın programındaki adam da diyodu, Kuranı kerimde bile yazıyor her şeye deva diyordu.
tamam .... şekeri demi
yazdıklarınızı okuyorum cimcime
ay evvet peygamber efendimiz (S.A.v) de ramazanda her akşam yermiş ama napıyım kızım istemiyo
Yemiyim dimi ya, ama çoook canım istiyo
evet evet o çatlakkkkkk
hanımefendiin keyfi önemli şimdi istemiyorsa yemicenssen battaniyeyi naptın?
sarı olan bittiyalnız ipin biri bozuk çıktı o yüzden içime sinmedi şimdik bide pembesini örüyom ha bide sarıyı çok kötü kestim düzgün kesemedim nasıl yaptınız kesmesiniii ??
uffffff 17:50 olsada çıksammm artıkkk evimeeeeee:106:
kesmesi bende de sorunlu bir abla bir yöntem önerdi eğer o düzgün olursa ben sana yazarım.... normal biildik kesme olmuyor çünkü ben de denedim battaniye ziyan oluyor.
bizim mesai bitti hoşçakalın evde açmıo siteyi virüs programı p.tesi görüşürüz inşallah Allaha emanet olun analı danalı bizde bebemle tabi
hemen kociş aranıyoooorrrrr akşama o denilen şey geliyooooorrrreee başka başka ne isteyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?