-----2010 KASIM hamişleri----

gelip sayarmış oda neymiş o tatlı şey çok merak ettimm

Sölemem canınız ister, turkuazın canı da istemişti... doktor şeker sınırda dikkat et demişti, ama napıyım ya, tutamıyorum kendimi

ben hiç tatlı yemediğim için bir abla bebeğimin hareketsiz böyle moloz tarzı yaşayacağını idda edince tırstım sabahtan beridir elim tatlı da. yarasın morgüller sal gitsin.

Bu hafta şeker testi yapılacak :18: biraz tırsıyorum, şekerimi sürekli kontrol ediyolar

ben zeytin ekmek yiyorum!!! bana ne verirlerse versinler ben bu zeytinden vazgeçemiyorum ya... adını açıkça söyledim çünkü zeytin her evde bulunur

bende 2. ayımda çok yiyordum sora bi tiksindim ağzıma alamıyorum şimdi kabıza falanda iyi geliyordu oysaki ama yiyemiyom artıkın :26:

ya bana söle :26: çok merak ettiimmm kulağıma söle lütfen lütfen

şekerin sınırdaysa dikkat et dediyse dikkat etceksinnn

ya bana söle :26: çok merak ettiimmm kulağıma söle lütfen lütfen

şekerin sınırdaysa dikkat et dediyse dikkat etceksinnn

Sölemem....

turkuazın canı çok istemişti, bulunamıştı filan.... sonra yedi kızcağız... bende onu çok seviyom, yedim rahatladım....

doğru senin şeker sınırdaydı... sen yeme ben yerim yerine.
bende 2. ayımda çok yiyordum sora bi tiksindim ağzıma alamıyorum şimdi kabıza falanda iyi geliyordu oysaki ama yiyemiyom artıkın :26:

sabah seda sayanın programındaki adam da diyodu, Kuranı kerimde bile yazıyor her şeye deva diyordu.

doğru senin şeker sınırdaydı... sen yeme ben yerim yerine.

sabah seda sayanın programındaki adam da diyodu, Kuranı kerimde bile yazıyor her şeye deva diyordu.

ay evvet peygamber efendimiz (S.A.v) de ramazanda her akşam yermiş ama napıyım kızım istemiyo

hanımefendiin keyfi önemli şimdi istemiyorsa yemicen ssen battaniyeyi naptın?

sarı olan bitti yalnız ipin biri bozuk çıktı o yüzden içime sinmedi şimdik bide pembesini örüyom ha bide sarıyı çok kötü kestim düzgün kesemedim nasıl yaptınız kesmesiniii ??

sarı olan bitti yalnız ipin biri bozuk çıktı o yüzden içime sinmedi şimdik bide pembesini örüyom ha bide sarıyı çok kötü kestim düzgün kesemedim nasıl yaptınız kesmesiniii ??

kesmesi bende de sorunlu bir abla bir yöntem önerdi eğer o düzgün olursa ben sana yazarım.... normal biildik kesme olmuyor çünkü ben de denedim battaniye ziyan oluyor.

kesmesi bende de sorunlu bir abla bir yöntem önerdi eğer o düzgün olursa ben sana yazarım.... normal biildik kesme olmuyor çünkü ben de denedim battaniye ziyan oluyor.

ben her türlü kestim eğer hep ters yada hep süz kesersem sıkışıyoo eğer bi ters bi düz kesersem şekilsiz duruyo başka nasıl bi kesme yöntemi varki zaten :26:

bizim mesai bitti hoşçakalın evde açmıo siteyi virüs programı p.tesi görüşürüz inşallah Allaha emanet olun analı danalı bizde bebemle tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…