-----2010 KASIM hamişleri----

günaydın arkadaşlar!
gece uyuyamadım sağ kaburgamın sızısından..
sızı var kalbim kaburgalarımın arasında sanki güm güm güm yapıyor ve sızım sızım. sizce nedendir?

günaydınnnnnnnnnnnnnnn
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yağmurlu bir istanbul sabahından hepinize merhabaaaaaaaaa
bugün itibariyle 1 ay izinliyim
artık sizlerle daha sık yazışabilcem.
veee geçmişi okumalarım uzun sürmicek.
dün geçmişi okurken uyuyakalmışım
SELİNACIM çok güzel olmuş göbüşün
GOBÜS teyzesi çok teşekkür ederiz oğlum ve ben..
GEM geçmiş olsun canım inşallah kurtulursun ağrıdan.
MORGÜLLER ben de sevmiyorum park yatak
mobilya alıcam 3 lü setlerden büyüyen karyola 3 kapılı dolap vee şifoniyer
kocilerin donunu giyenler tebrik ederim valla hiç aklıma gelmemişti
ama ben gebe kilotları aldım tavsiye ederim çok rahat.elija da fiyatlar uydun

çok sagol cvpladıgın için işiniz zor bende ikinciyi düşünüyorum ama birincide yaşadıklarımı düşününce erteliyorum

Son düzenleme:
Günaydın Annişkolarrrrrrrr Bizim Gülçin uyanamamış mı bu sabah damlardı hemen buraya yada almıştır eline bezi süpürgeyi bu kız yineee Göbüş yorumları için ayrıca teşekkür ediyorum ayrıcaaaa

Günaydın.....

ben TurkuazM dün derin mevzulara girdik gülçinede sebep oldum yedik banı 30 gün diyor ama sınırıda yokmuşmuş neyse bundan idare ederim artık diğeri açılana kadar yedekte duruyordu...........

Ya ben banlandıgınız konuya baktım ban sız degıl oo kendını begenmıs, sosyete sanan, bi havalara gıren ama bı halt olmayanı banlasınlar sızı nıe banlıolarrrrrrrrrrrr cok sınır oldummmmmm

neyse yapacak bişe yok bizde burdan devam ederiz.........

ya bu benim oğlum çok oynaklaştı maşallah hiç durmuyor....
birde dün akşam ilk defa üstten tekmelediğini gördüm çok mutlu oldum çünkü ilk defa o şekilde gördüm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…