-----2010 KASIM hamişleri----

Benimkide bu sabah kımıl kımıl dı tepik deilis yaptı beni

haftasonu yaa herkes eşiyle geziyordur bizse çalışıyoruz pufffff......
gulserennn ben her ikisinden de korkuyorum nolcak durumum bilmem allah yardımcımız olsun......

haftasonu yaa herkes eşiyle geziyordur bizse çalışıyoruz pufffff......
gulserennn ben her ikisinden de korkuyorum nolcak durumum bilmem allah yardımcımız olsun......

canım amin...
ben de korkmaya başladım dünden beri....
kabırgamın ağrısından duramıyorum kaç gündür o yüzden doğum sancısı nasıldır die düşünmeden edemiyorum bu gün de normal doğum videosu yayınlamış kızlar topikte izledim istemeden, yüreğim cız etti tabii..
bi yandan yat ameliyat olsun diorum ama sonrası çok kötü kesik yara ameliyat sızılar toparlanamama süreci insanlara muhtaç olmak, bebeğini emzirememek...
bi yandan da çekilen onca ağrı sızı, herkesin muayene etmesi açılma olup olmadığıyla ilgili, epizyotomi...
düşünürken bile terliyorum o an ne yaşanır bilmiyoruz..
allaha emaneti, yarabbim sen koru bizi...

Fıstıklar nasılsınız bakalım? Bebişleriniz iyi mi? Benimki de tekmelemeye başladı artık hissediyorum Toplantımın ortasında gıdıklıyo beni :) Şeker yüklemesini yaptıran var mı? Kaçıncı haftada yaptırdınız? Bi de ücreti ne kadar?

sağol canım iyi, iyi de birde şu sızılar olmasa... benimki de 3 gündür kımıl kımıl... ne hoş ama sık sık gıdıklaması.... sert tekme değil ama sadece gıdı gıdı...
24. haftada yapılıyor. özele gidersen sorun olmaz sanırım yine cüzzi bi miktar ödenir sanıyorum net değilim ama fiyat konusunda. 2 haft sonra yaptrmalıyım bende.

kısım kendini tanıtsana ne pat diye giriyorsun topiğe........
kader ortağım........

teyseler nasılsınız kaynatıyorsunuz maş...:)

bis

geldik kızımlaa hasta olduk birde bunca işin arasındaa

yeni cicilerimizi ekliyicektim kaç gündür bugün ekledim topiğee

teyseler nasılsınız kaynatıyorsunuz maş...:)

bis

geldik kızımlaa hasta olduk birde bunca işin arasındaa

yeni cicilerimizi ekliyicektim kaç gündür bugün ekledim topiğee

geçmiş olsun canım yaaa.....güle güle giyer inş kızın.....
burda da civilim açıldı yok böyle güzel şeyler pufff...

aaa sorcaktım unuttum gıttınmı aldınmı bısıler

yok sadece dışarda ki vitrine baktım ve ordakiler yetti bana çünkü işim vardı yarın doğum yapan arkimi bakmaya gidicem o zaman gezicem orayı onada bişiler alcam....oğluma da almak istiyorum ama eşim engelliyor beni.....:84:

geçmiş olsun canım yaaa.....güle güle giyer inş kızın.....
burda da civilim açıldı yok böyle güzel şeyler pufff...

sağol cnm amin tşkrler

civilimde bence her bütçeye ürünler var

ama sizin ordaki nasıldır bilemiycem

ben uygun ve güzel buluyorum ama her ürününü deil tabikii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…