-----2010 KASIM hamişleri----

Güzel anneler keyifler iyi umarım..Biz 25.haftamıza girdik bugün, dün oğlum karnımda nasıl duruyosaydı kalp atışlarını elimle hissettim, gün geçtikçe büyüyo olmaları çok hoş..Ben tetanoz aşımı 5 mayısta yaptırcam çünkü geçen sene mayıs ayında tetanoz aşısı yaptırmıştım bunu 2.doz sayacaz dedi aile hekimliği..

Biz geldik cici anneler..

Kızım kocaman olmuş
Dr böbrekleri, kalbi, beyni herbiyerini kontrol etti,
sıvısı da güzel durumdaymış hiçbir sorunumuz yok şükür..
502 gr olmuş yafrum, uyluk kemiği 23+5 çıktı, uzun boylu olacak cimcimem
Glukoz testimi sınırda buldu, salı günü 100mglık testten yapacak..
O da çok sıkıntılı yaa, 4 kere kan alıyorlar, ne yapalım başka derdimiz olmasın..

Şimdiden ösledim çoçuumu yahu

hadi gozun aydin

slm kızlar biz geldik ankaradan
ama çok yorgunuz ayaklarımızda şişti birazcık hemen yatıp uyumak istiyorum yarında temizlikçi gelecek artık akşam bakarım geçmişe pur gözün aydın canım
bu arada kuzenimin bebişi çok tatlı bişey emiyo-gazçıkartıyo-kakayapıyo-uyoyo-emiyo-gazçıkartıyo...
bu kısır döngü dönüp duruyo:90:

ayyyy ne hoşşş

ben birinci tetenoz aşımı oldum

ama olduğum gece uyuyamadım nerdeyse

çok ağrıdı yandı resmen kolumm

2.yi yaptırasım yok hiç ya

maş.. maş..:)

ne hoş izlemesi dimii kıpır kıpırlar

gözünaydın cnmm birdahakii kontrole görürsün artık:)

hşg...

yol yorgunluğu kötüdür

yatmadan geçmezz

görüşürüz sana ve yavruna iyi dinlenmeler annesi

Eneee İçim Gıdıklandı yau maşallah kelebeğine hep böle güzel haberleriyle yüzünüzü güldürsün inşallah

Haaaaa BEN AyseGulcin

Son düzenleme:

Ahhh Selinacım Ahhhh...

Türkiyede adalet bumu olmalıydı yanlış uslup dio yazığım şeyde Allah acil versin vb 3 msj Yani Çokta Fifi Artık 6 güncük burdan konuşcez

ne demek sebep olmak bida sölersen ağlarım bak

Benimkide bu sabah kımıl kımıl dı tepik deilis yaptı beni

ohh maşalllahhh maşallahh daırsı bana bulaşsın inşallahhhh

ben dıdım yazamıcaksın artık burda dıdıydım ahahah

İnsan bari üzülmüş gibi yapar

evet canım oyummm oooo dün ban yedik gülçinle beraber....

aman değişiklik işte hep aynı monoton şey bunaltıyo insanı

sizde gümbürtüye gittiniz okudum bişey yoktu sizin yazdıklarınızda

Demi faya çok saol hep destekle bizi lütfen gülenlerden olmaa

ben hayatımdan pek bi memlunum

Ohhh gine yapacam bi açılsın bundan sora o bandan bu bana ; bu bandan o bana gel keyfim gell nasıl olsa turkuazın yedekleri var

o anlayışsızlara bi gün yaptıkları dönecek .. sen hiç merak etme cnm arkadaşım bnmmm az kaldı sık dişini

kayınvalıdecım yemege cagırdı gıdıyorum ben ..kendınıze ıyı bakın..

turkuaz ve aysegulcın hala guluyorum sıze ahahahahah

Son gülen iyi güler

Hoş gitttiiiiinnnn

evet kızlar şmdi anneannemizin bize yaptığı sürprizleri gösteriyoruuuzzz...
Ciciler alınmış yumoşa yatırılmış , yıkanmış , arındırılmış, ütülenmiş , mis olmuş ve bize gelmişşşş

aman aldıklarınızı hemen yıkayın annemin evine girince mağazaya girmiş hissi uyandı içimde , Çok pis kokuyo yeni şeler iyiki yıkamış saolsun ...
bunlar sadece bi kaçı bu arda sarıyı da örmüş çoookk fazla şey var kızlar kıyafet alışverişine luzum kalmamış şapkalar eldivenler , içlikler , zıbınlar , donlar Alllahh neler nelerrr

;

AyseGulcin Ben

Eklentiler

• $DSCF8761.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:

alahım çok ciciler
güle güle giydirmeyi nasip etsin allah.
yerim ben bunları giyecek bebeğiiii....

canım napalım havalar kötü babamız çalışıyor o yüzden çıkamıyor gezemiyorum çıldırmak üzereyim bunaldım.
2 hafta sonraa şehir dışına gidiyoruz kontroolümüz var şeker yüklemesi de yapılabilir.
oğlumun cicilerini eklemiştim 2011 ağustos annelerinin bebişlerine aldığı ciciler topiğine ordan yorumlayın teyzeleri

ahh ahhh sorma 3 aydır hasretim şöle doya doya yürümeye

nese geçecek bu günler bebeğimle koşacağız inşallahhh .. bnmde eşim çalışıyor pazar günlerii

2011 ağustos annelerine baktım da .. kaçıncı sayfa göremedim bennnnn ....

ben yüremeye bayılıyoruö açık hava deniz kenarı ağaçlı bol oksijenli ama mahfetti bizi bu şark. ebekten dolayı artık gidemiyorum sık memlekete ve 2.5 ayımız kaldı neyseki kurtuluyoruz burdan. inşallahhh çok güzel bir yer gelir gebeliğimin son 2 ayımı iyi geçiririm bebeğimle. babamız yarın geçeye geçiyor allahtan 12/36 artık eve girmiycem komşu ilçeleri dağıtırım artık. oğlumada ciciler alırım 15 gün sonra da il dışından alırım oğluma ihtiyaçlarını.
sen de mi yalnızsın kader arkadaşım

Eki Görüntüle 171695 Eki Görüntüle 171694
canım bunlar işte oğlumun cicileri
bakın bakalım beğenecek misiniz teyzeleri

aman yarabbim neler neler bunlar böleeeee çok şirinlerrrrrrrrrrr maşallahhh güzel, mutlu günlerde kullanın inşallahhhh

ben bugün yalnız , mutsuz , böle ağlamaklayım hatta keşke bugün hiç gözümü açamasaydım diyorum bunalımlardayım

ben de dün öyleydim ama saçmalıyoruz bebeğimizi kucağımıza aldığımız kakasını temizlediğimiz, emzirdiğimiz, banyosunu yaptırdığımız, üzerini giydirip-değiştirdiğimiz, ağlayınca susturmaya çalıştığımız, geceleri uykusuz kaldığımız günleri düşününce bu günlerimizi çok arayacağız.
diğer taraftan da çok duygusalız, bu hormonlar alt üst etti bizi...
ama bilmiyoruz ki gençleşiyoruz bütün hücrelerimiz yenileniyor :119: :119: :119:

O günler evet inşallah gelsin bi an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…