Biz geldik cici anneler..
Kızım kocaman olmuş
Dr böbrekleri, kalbi, beyni herbiyerini kontrol etti,
sıvısı da güzel durumdaymış hiçbir sorunumuz yok şükür..
502 gr olmuş yafrum, uyluk kemiği 23+5 çıktı, uzun boylu olacak cimcimem
Glukoz testimi sınırda buldu, salı günü 100mglık testten yapacak..
O da çok sıkıntılı yaa, 4 kere kan alıyorlar, ne yapalım başka derdimiz olmasın..
Şimdiden ösledim çoçuumu yahu
Kızım kocaman olmuş
O da çok sıkıntılı yaa, 4 kere kan alıyorlar, ne yapalım başka derdimiz olmasın..
Güzel anneler keyifler iyi umarım..Biz 25.haftamıza girdik bugün, dün oğlum karnımda nasıl duruyosaydı kalp atışlarını elimle hissettim, gün geçtikçe büyüyo olmaları çok hoş..Ben tetanoz aşımı 5 mayısta yaptırcam çünkü geçen sene mayıs ayında tetanoz aşısı yaptırmıştım bunu 2.doz sayacaz dedi aile hekimliği..
Kızım kocaman olmuş
slm kızlar biz geldik ankaradan
ama çok yorgunuz ayaklarımızda şişti birazcık hemen yatıp uyumak istiyorum yarında temizlikçi gelecek artık akşam bakarım geçmişe pur gözün aydın canım
bu arada kuzenimin bebişi çok tatlı bişey emiyo-gazçıkartıyo-kakayapıyo-uyoyo-emiyo-gazçıkartıyo...
bu kısır döngü dönüp duruyo:90:
Kızım kocaman olmuş
Günaydın AnnişkolarrrrrrrrBizim Gülçin uyanamamış mı bu sabah damlardı hemen buraya yada almıştır eline bezi süpürgeyi bu kız yineee Göbüş yorumları için ayrıca teşekkür ediyorum ayrıcaaaa
Günaydın.....
ben TurkuazM dün derin mevzulara girdik gülçinede sebep oldum yedik banı 30 gün diyor ama sınırıda yokmuşmuş neyse bundan idare ederim artık diğeri açılana kadar yedekte duruyordu...........
Benimkide bu sabah kımıl kımıl dı tepik deilis yaptı beni
ben dıdım yazamıcaksın artık burda dıdıydım ahahah
evet canım oyummm oooo dün ban yedik gülçinle beraber....
sizde gümbürtüye gittiniz okudum bişey yoktu sizin yazdıklarınızda
olsun ne edelim canım salıya açılcak benim ki gülçin 1 hafta yedi.....
diğer adımı da yazdım altına anlayın diye.....
bir konuya sert müdahale ettik sanırım birininde zorun gitti şikayet etti bizi hoş bizle beraber çok kişide banlandı........neyse benim yedeklerim vardı onları kullanıyoruz şimdi gülçinle....
dertleşecekte bi allahın kulu gelmedi bugün yaaa zaten canımı sıktılar yine barutum barut resmen patlayacak yer arıyorum ben ne zaman kurtulcam yaaaaa....:84::84::84::84::84::84:
off bu kadar anlayışsız beyinsiz insanlar yok daha yooooook.
kayınvalıdecım yemege cagırdı gıdıyorum ben ..kendınıze ıyı bakın..
turkuaz ve aysegulcın hala guluyorum sıze ahahahahah
slm kızlar biz geldik ankaradan
ama çok yorgunuz ayaklarımızda şişti birazcık hemen yatıp uyumak istiyorum yarında temizlikçi gelecek artık akşam bakarım geçmişe pur gözün aydın canım
bu arada kuzenimin bebişi çok tatlı bişey emiyo-gazçıkartıyo-kakayapıyo-uyoyo-emiyo-gazçıkartıyo...
bu kısır döngü dönüp duruyo:90:
evet kızlar şmdi anneannemizin bize yaptığı sürprizleri gösteriyoruuuzzz...
Ciciler alınmış yumoşa yatırılmış , yıkanmış , arındırılmış, ütülenmiş , mis olmuş ve bize gelmişşşş
aman aldıklarınızı hemen yıkayın annemin evine girince mağazaya girmiş hissi uyandı içimde , Çok pis kokuyo yeni şeler iyiki yıkamış saolsun ...
bunlar sadece bi kaçı bu arda sarıyı da örmüşçoookk fazla şey var kızlar kıyafet alışverişine luzum kalmamış şapkalar eldivenler , içlikler , zıbınlar , donlar Alllahh neler nelerrr
Eki Görüntüle 171671 Eki Görüntüle 171672 Eki Görüntüle 171673 Eki Görüntüle 171674 Eki Görüntüle 171679 Eki Görüntüle 171678 Eki Görüntüle 171677 Eki Görüntüle 171676 Eki Görüntüle 171675 Eki Görüntüle 171680 ;
AyseGulcin Ben
alahım çok ciciler
güle güle giydirmeyi nasip etsin allah.
yerim ben bunları giyecek bebeğiiii....
canım napalım havalar kötü babamız çalışıyor o yüzden çıkamıyor gezemiyorum çıldırmak üzereyim bunaldım.
2 hafta sonraa şehir dışına gidiyoruz kontroolümüz var şeker yüklemesi de yapılabilir.
oğlumun cicilerini eklemiştim 2011 ağustos annelerinin bebişlerine aldığı ciciler topiğine ordan yorumlayın teyzeleri
ben yüremeye bayılıyoruö açık hava deniz kenarı ağaçlı bol oksijenli ama mahfetti bizi bu şark. ebekten dolayı artık gidemiyorum sık memlekete ve 2.5 ayımız kaldı neyseki kurtuluyoruz burdan. inşallahhh çok güzel bir yer gelir gebeliğimin son 2 ayımı iyi geçiririm bebeğimle. babamız yarın geçeye geçiyor allahtan 12/36 artık eve girmiycem komşu ilçeleri dağıtırım artık. oğlumada ciciler alırım 15 gün sonra da il dışından alırım oğluma ihtiyaçlarını.
sen de mi yalnızsın kader arkadaşım
Eki Görüntüle 171695 Eki Görüntüle 171694
canım bunlar işte oğlumun cicileri
bakın bakalım beğenecek misiniz teyzeleri
ben de dün öyleydim ama saçmalıyoruz bebeğimizi kucağımıza aldığımız kakasını temizlediğimiz, emzirdiğimiz, banyosunu yaptırdığımız, üzerini giydirip-değiştirdiğimiz, ağlayınca susturmaya çalıştığımız, geceleri uykusuz kaldığımız günleri düşününce bu günlerimizi çok arayacağız.
diğer taraftan da çok duygusalız, bu hormonlar alt üst etti bizi...
ama bilmiyoruz ki gençleşiyoruz bütün hücrelerimiz yenileniyor :119: :119: :119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?