evet hz peygaberimizin ismi olacak yuduf ismi vede cok yakisikliymis duydugum kadariyla..
ingilizce yazisi josef kolay zor degil yani kizim ismide TALIA
hiçte umrumda değil ama
adıyla yaşasın ikisi de
bebeklerın yorganı nasıl olmalı bılen varmı???
yun .pamuk,kustuyu??
buarada ben acayıp guzel kumaslar budum Taç ın metresı 5 ıle 8 tl arasında degısıo..2 yastık,carsaf,nevresım 2,5 metre gıdıomus :86: anneannemız nevresım takımı dıkıcek bıse bısurruuuuu
josef yahudılerde ole gecıo...
Hzz yusuf guzellıgıyle bılınıyor yanı ıcı guzel yuzunede vurmus cok zekı..abılerı kıskandıkları ıcın kuyuya atıolar .......... bole bılıyorum ben
talia da cok guselmıs
yorma kadını beğen al bi kaç tane
ben gidiyom kocem gelecekmiş:79::79::79::79::79::79::79::79:
babam yün olmalı diyor.. bildik koyun yünü... bizim de yorgan nevresim işlerimiz annemizden sorulduğu için böyle şeylere önce annem karar veriyor sonra babam onaylıyor.bebeklerın yorganı nasıl olmalı bılen varmı???
yun .pamuk,kustuyu??
buarada ben acayıp guzel kumaslar budum Taç ın metresı 5 ıle 8 tl arasında degısıo..2 yastık,carsaf,nevresım 2,5 metre gıdıomus :86: anneannemız nevresım takımı dıkıcek bıse bısurruuuuu
soguk hava ve yagıs gelıomus
bebeklerın yorganı nasıl olmalı bılen varmı???
yun .pamuk,kustuyu??
Sagol tatlim karar veremedik ama zamanla artik:44:
pur beyenmedin demek hiiimmm
ben gidiyom kocem gelecekmiş:79::79::79::79::79::79::79::79:
soguk hava ve yagıs gelıomus
canlar benim erkekime bir isim bulduk YUSUF ismi nasil sizce
babam yün olmalı diyor.. bildik koyun yünü... bizim de yorgan nevresim işlerimiz annemizden sorulduğu için böyle şeylere önce annem karar veriyor sonra babam onaylıyor.
amann bizim burdan hiç gitmedi ki.
bende yusuf koymak istiyordum ahh kociş ahhh çok güzel bi isim bence....
pur ben senden hiç bebek ismi duymadım ya siz karar vermediniz mi ne koyacağınıza?
pucugum..saka biliyon degilmi seker
fikrinizi ogrenmek istyen bendim bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?