-----2010 KASIM hamişleri----

bebeklerın yorganı nasıl olmalı bılen varmı???
yun .pamuk,kustuyu??
buarada ben acayıp guzel kumaslar budum Taç ın metresı 5 ıle 8 tl arasında degısıo..2 yastık,carsaf,nevresım 2,5 metre gıdıomus :86: anneannemız nevresım takımı dıkıcek bıse bısurruuuuu

yorma kadını beğen al bi kaç tane

evet aynen oyle dogru biliyorsun

pur cok sagol cnm

babam yün olmalı diyor.. bildik koyun yünü... bizim de yorgan nevresim işlerimiz annemizden sorulduğu için böyle şeylere önce annem karar veriyor sonra babam onaylıyor.
soguk hava ve yagıs gelıomus

amann bizim burdan hiç gitmedi ki.

Ohh ne güzel
Sagol tatlim karar veremedik ama zamanla artik:44:

pur beyenmedin demek hiiimmm

Siz beğendikten sonra bana halt yimek düşer
ben gidiyom kocem gelecekmiş :79::79::79::79::79::79::79::79:

Gölüşülüsss :80::80:
soguk hava ve yagıs gelıomus

Bırrrr

pucugum..saka biliyon degilmi seker
fikrinizi ogrenmek istyen bendim bitanem

Son düzenleme:
babam yün olmalı diyor.. bildik koyun yünü... bizim de yorgan nevresim işlerimiz annemizden sorulduğu için böyle şeylere önce annem karar veriyor sonra babam onaylıyor.

amann bizim burdan hiç gitmedi ki.

bende kendıme yatas ın yun yorganını almıstım en saglıklı o gıbı gelıo...kustuyunde cok terlıorum ben :97:

pur ben senden hiç bebek ismi duymadım ya siz karar vermediniz mi ne koyacağınıza?

Eşimle beğendiğimiz 25e yakın ismi ayrı olarak puanladık. Sonra karşılıklı puanları toplayıp ilk 3e girenlerde karar verelim dedik Burçak-Damla-Ekim.. Ama bu isimlerde de emin değiliz, tekrar liste çıkarıp puanlayacağız :86::86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…