-----2010 KASIM hamişleri----

ben goguslerımın ucu kasınıyo dıye laansınoh krem aldım mothercare den ındırım var bılgınız olsun :92:

Bakın bakalım cici anneler, büyümüş müyüz :82:
23+0
Eki Görüntüle 174292 Eki Görüntüle 174291

çok tatlı görünüyorsunuz ama ben önceki halinikaçırmışmıyım hatırlamıyor muyum yaa..
sadece yandan belli göbüşş

ben goguslerımın ucu kasınıyo dıye laansınoh krem aldım mothercare den ındırım var bılgınız olsun :92:

ben de alayım..sağol

ayyy bende annemdeyken bişey alırsam, unutuyorum, hala orda yaşıyomuş gibi

ben dun baya alısverıs yaptım annemler gorsun dıye ındırdım arabadan sonra almayı unutmusum...
kayınvalıdecıme yemege gıdıos bız operım herkesi:80:

çok tatlı görünüyorsunuz ama ben önceki halinikaçırmışmıyım hatırlamıyor muyum yaa..
sadece yandan belli göbüşş
Saol canım, diğer topiğe eklemiştim, kaçırmışındır

21 Mart'ta 3 seneyi devirdik canım

Sonsuz 3 yıllar mutlulukla huzurla sizinle olsun
ben dun baya alısverıs yaptım annemler gorsun dıye ındırdım arabadan sonra almayı unutmusum...
kayınvalıdecıme yemege gıdıos bız operım herkesi:80:

Hadi yırttın yemek yapma faslından

Son düzenleme:
Kızlar şu kocalarına isim ikna edemeyen anneler tekrar söylüyorum istediğiniz ismi rüyamda gördüm deyip koyun bebeğinize, anne olan sizsiniz. bebeğin bir ömür bütün sıkıntısını çekecek olan da..İsim hakkı bizimmmmm..

ÇİĞTANEM kızın adın TALİA ise oğluna da TALHA ismi koymaya ne dersin

fikrin icin tsk,ler
yusufum oglum

Benim öyle ikna edememe gibi bir derdim yok
Yani eşime şu ismi istiyorum desem ikiletmez ama ben ortak karar vermek istediğim için kararsız kalıyorum Ben anneysem o da baba sonuçta

Benim öyle ikna edememe gibi bir derdim yok
Yani eşime şu ismi istiyorum desem ikiletmez ama ben ortak karar vermek istediğim için kararsız kalıyorum Ben anneysem o da baba sonuçta

evet haklısın ama bazıları babalarının isimlerini ya da kendi ailesinin düşündüğü ismi cebren koymak istiyor bu da asıl anneye haksızlık oluyor, bu durumda olanlara tavsiyem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…