o krem çok işimize yarayacak
ee nerden cıktı bu vrmıydı bastan berı benım haberım yok :26:Allah yardımcın olsun vaktıyle gelsın yavrucun ..benımde ole bı rıskım oldugu ıcın ası yaptırmadı dr ama saglık ocagındakını yaptırmadı tetavax dıye bı ası aldık onu olduk
iyi yapmışsın ama dikkat edin sağlık ocaklarında difteri tetanos var.
saglık ocagında yapılan dıfterı tetanos mus o da dedıgın gıbı tetıkleyıcı olabılıomus bızımde o yusden tetavax yapıldı sadece
ben goguslerımın ucu kasınıyo dıye laansınoh krem aldım mothercare den ındırım var bılgınız olsun :92:
sımdıden basla dıdı dr ..ama ben annemde unuttum aldıgım herseyı baslayamadım ahhaha :111:
ayyy bende annemdeyken bişey alırsam, unutuyorum, hala orda yaşıyomuş gibi
ayyy bende annemdeyken bişey alırsam, unutuyorum, hala orda yaşıyomuş gibi
ne kadarlık evlisin ??
alışamadın herhalde
ben dun baya alısverıs yaptım annemler gorsun dıye ındırdım arabadan sonra almayı unutmusum...
kayınvalıdecıme yemege gıdıos bız operım herkesi:80:
Saol canım, diğer topiğe eklemiştim, kaçırmışındırçok tatlı görünüyorsunuz ama ben önceki halinikaçırmışmıyım hatırlamıyor muyum yaa..
sadece yandan belli göbüşş
21 Mart'ta 3 seneyi devirdik canım
ben dun baya alısverıs yaptım annemler gorsun dıye ındırdım arabadan sonra almayı unutmusum...
kayınvalıdecıme yemege gıdıos bız operım herkesi:80:
Kızlar şu kocalarına isim ikna edemeyen anneler tekrar söylüyorum istediğiniz ismi rüyamda gördüm deyip koyun bebeğinize, anne olan sizsiniz. bebeğin bir ömür bütün sıkıntısını çekecek olan da..İsim hakkı bizimmmmm..
ÇİĞTANEM kızın adın TALİA ise oğluna da TALHA ismi koymaya ne dersin
Kızlar şu kocalarına isim ikna edemeyen anneler tekrar söylüyorum istediğiniz ismi rüyamda gördüm deyip koyun bebeğinize, anne olan sizsiniz. bebeğin bir ömür bütün sıkıntısını çekecek olan da..İsim hakkı bizimmmmm..
ÇİĞTANEM kızın adın TALİA ise oğluna da TALHA ismi koymaya ne dersin
fikrin icin tsk,ler
yusufum oglum
Yusuf kesinleşti yanı adıyla büyüsün sağlıklıca o zaman..Benim yeğenimin ismi de Yusuf çok yakışıklı maşallah)
Benim öyle ikna edememe gibi bir derdim yok
Yani eşime şu ismi istiyorum desem ikiletmez ama ben ortak karar vermek istediğim için kararsız kalıyorumBen anneysem o da baba sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?