-----2010 KASIM hamişleri----

ayy canım yaa neden öyle şeyler düşünüyorsun benim uşak hep hareket halinde ve hiç kordonuydu bilmem nesiydi diye düşünmedim aklıma bile gelmedi bu kadar olumsuz düşünme canım yaa pozitif ol.....

ama çok zor turkuazm bebem için bana dua et

olmasın zor hiçbir şey....dualarım seninle zeynep....ama üzme kendini canım yaa.....

ayyy bende bende gece soluma yatıyorum. sırtüstü dönsem uyanıyorum. bebem ve kordon benimde tedirgin olduğum bi konu...
yakın zamanda doktora giden varsa sorsun yaaaa!!!

ayy canım yaa neden öyle şeyler düşünüyorsun benim uşak hep hareket halinde ve hiç kordonuydu bilmem nesiydi diye düşünmedim aklıma bile gelmedi bu kadar olumsuz düşünme canım yaa pozitif ol.....

Elimde değil canım....

Pozitif olmak için elimden geleni yapıyorum....

ayyy bende bende gece soluma yatıyorum. sırtüstü dönsem uyanıyorum. bebem ve kordon benimde tedirgin olduğum bi konu...

benim perşembe günü 2.düzey usg em var soracağım.cd vercek dr teyzesi..
yaklaşık 20dk bakacacak oğluma incelicek hoca

kızlar bu arada kayahan dan e bebeğim var ya açın dinletin bebişlerinize erkek sesine daha duyarlılar..
kıpır kıpır oluyo benim oğlum

Hemen hemen tüm anneler aynı şeyleri düşünüyor heralde....

Canım Berke gelecek bir kaç sonra konacak kucağına...

Mis kokusunu içine çekeceksin....

Anne yawru hasret gidereceksiniz

Benimde 4 ay kanamalıydı, durdu Allah'tan

Eveeeeetttttt ben bunu sürekli yapıyorum... hemen tepki veriyor evlat

inşallah 4 gözle bekliyoruz valla..
eşim benden daha heyecanlı o çok etkilendi yaşadıklarımızdan.
2yıl bekledik bu günler için.. üstelik ne streslerle..
kıymetini bilin elinizdekilerin iyi düşünün iyi olsun dua edin bolca..

İster istemez stres oluyor insan....

Zeynep mevzusu nedir yaaa?

Kimse Zeynep'te dahil bişey yazmıyor, ben bişey mi kaçırdım?

Günaydın
amaa benim almam gerek arabada gerekecek 1 yaşa kadar

İşte kullanıma bağlı, gerekeceğini düşünüyorsan al tabi..
Ben böyle konuşuyorum ama eşim mothercare de bir travel sistem beğendi, onu almak istiyor
Buna kullanmazsak ikinci bebişlerimize kullanırız Bende korkuyorum şu kordon dolanmasından :18: Böyle fingir fingir fingirdiyor kıpırdak çoçukum içerde, allahım koru yarabbi :18:
Bir daha ki sefere sorcam bu konuyu dr a mutlaka :26:

kızlarrrrrrrrrrr bebemi gördüümmm yavrumu gördüüüümmmm ay çok mutluuyum gaz değilmiş o bebemmiş doktor göbeğime tutar tutmaz bi tepti aha gaz dedim doktor hayır didi bebenn hiihihihi

canım çok sevindim,gözün aydın rahatlamışsındır
benim adımda G harfi ile başlıyor ama zorlayıcı yazıldığı kadar değilim. inatçlığım kıskançlığım yoktur. sevdiklerimi sahiplenirim ama sıkmam. dediğin gibi hangi harfler güzelse onları sırlayım

benim favorim kız isminde PIRILTI,

pırıl ismini beğenirim ama pırıltı duymamıştım

keramos, dün gece başıma geldi ve kıvrandım resmen. alt baldırma kramp bir girdi ölüyorum sandım,5 dk kasıldım. derin nefes aldım,msj yaptım ama yok mahvetti beni sonra geçti. magnezyuma ara vermiştim tekrar başlasam iyi olaca. gıdalardan almaya çalışıyorum ama yetmiyor demek ki

geçmiş olsun cnm,daha iyisindir inşallah

Günaydın

Bende korkuyorum şu kordon dolanmasından :18: Böyle fingir fingir fingirdiyor kıpırdak çoçukum içerde, allahım koru yarabbi :18:
Bir daha ki sefere sorcam bu konuyu dr a mutlaka :26:

Sor canım, bende unutmazsam bu gittiğimde sorucam...

herkese iyi haftalar

c.tesi günü doktora gittik. kızımız kocaman olmuş. kıpır kıpırdı doktor teyzesinin doğru dürüst ölçüm yapmasına izin vermedi. cinsiyetini tekrar sorduk. % 100 kız dedi.

herşeyi gayet iyidi,ölçümler çok güzel dedi,kilomuz da 469 gr olmuş maşallah kuzuma
hafta 1 balık yediğim için balık yağı şurubu verdi. 2 mayısta renkli dopler,hemogram ve şeker yüklemesi için hastaneye, 7 mayısta ta rutin kontrol için muayenesine gidicez.

doğum şeklinden konuştuk. ne kadar normal istesemde büyük ihtimal sezeryan olursun. kıymetli bebek olduğu için normal doğum riskini göze alamayız dedi ama yine belli olmaz dedi. hakkımda hayırlı olan artık.

bu arada bende bu ay kiloda rekor kırmışım 2,5 birden almışım toplamda 5,5 kg almış oldum. dikkat etmem lazım

Son düzenleme:
İster istemez stres oluyor insan....

Zeynep mevzusu nedir yaaa?

Kimse Zeynep'te dahil bişey yazmıyor, ben bişey mi kaçırdım?

canım bizde birşey bilmiyoruz sadece sıkıntılı bir zaman geçiriyor sanırım allahım güç versin inş.....

maşallah kızına kocaman olmuş yaaa çok şükür herşeyi iyi.....sorunsuz devam ederiz inş hep birlikte.....ben 7 kilo aldım pufff ama olsun ne yapalım.....

Maşallah kuzuna canım

Neden sezeryan dedi doktor?

Zeeeeyneppp,

Canım sıkıntın ne bilmiyorum ama Allah yar ve yardımcın olsun inşallah....

Bebeğine bunu yapma... asabi çocuk doğurma...

Hiç bir şey senden yada bebeğinden daha kıymetli değil...

Bırak su aksın yatağını bulsun...

Allah'a havale et sıkıntılarını...kendini ve bebeğini düşün....

Önce Allah'ın ilk emaneti kendine iyi bakmalı ve davranmalısın

hey ne oluyor burda pozitif olun morgüller zeynep hayır olsun napıosunuzz ohoo hava güüzel bebişler güzel daha ne istiyosunuz kötü düşünmek yok artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…