Zaman azaldıkça bana bi haller oluyorrrrr:111:
Hormonlarım tavan mı yaptı acaba....
Oğlum içerde hareketlenirde kordonu dolanırsa diye...... (Allahım herkesin bebeğini esirgesin Amin)
Tansionum ya da şekerim yükselir de bebemi etkilermi diye
Kafayı yicem heralde:44:
ama çok zor turkuazm bebem için bana dua et
Evet canım inşallah...
2 düşük nedeni belli mi canım?
ayy canım yaa neden öyle şeyler düşünüyorsun benim uşak hep hareket halinde ve hiç kordonuydu bilmem nesiydi diye düşünmedim aklıma bile gelmedi bu kadar olumsuz düşünme canım yaa pozitif ol.....
ayyy bende bende gece soluma yatıyorum. sırtüstü dönsem uyanıyorum. bebem ve kordon benimde tedirgin olduğum bi konu...
yakın zamanda doktora giden varsa sorsun yaaaa!!!
ayyy bende bende gece soluma yatıyorum. sırtüstü dönsem uyanıyorum. bebem ve kordon benimde tedirgin olduğum bi konu...
yakın zamanda doktora giden varsa sorsun yaaaa!!!
hayır ilkinde kanamayı durduramadık mecburen düştü
2. si hem dış gebelikti hem de rahimde kese vardı
onu da ilaçla düşük yaptım..
benim 1 tüpüm tam açık değil dr dış gebeliği ona bağladı.
benim perşembe günü 2.düzey usg em var soracağım.cd vercek dr teyzesi..
yaklaşık 20dk bakacacak oğluma incelicek hoca
kızlar bu arada kayahan dan e bebeğim var ya açın dinletin bebişlerinize erkek sesine daha duyarlılar..
kıpır kıpır oluyo benim oğlum
Hemen hemen tüm anneler aynı şeyleri düşünüyor heralde....
Canım Berke gelecek bir kaç sonra konacak kucağına...
Mis kokusunu içine çekeceksin....
Anne yawru hasret gidereceksiniz
Benimde 4 ay kanamalıydı, durdu Allah'tan
inşallah 4 gözle bekliyoruz valla..
eşim benden daha heyecanlı o çok etkilendi yaşadıklarımızdan.
2yıl bekledik bu günler için.. üstelik ne streslerle..
kıymetini bilin elinizdekilerin iyi düşünün iyi olsun dua edin bolca..
amaa benim almam gerek arabada gerekecek 1 yaşa kadar
Bende korkuyorum şu kordon dolanmasından :18: Böyle fingir fingir fingirdiyor kıpırdak çoçukum içerde, allahım koru yarabbi :18:Zaman azaldıkça bana bi haller oluyorrrrr:111:
Hormonlarım tavan mı yaptı acaba....
Oğlum içerde hareketlenirde kordonu dolanırsa diye...... (Allahım herkesin bebeğini esirgesin Amin)
Tansionum ya da şekerim yükselir de bebemi etkilermi diye
Kafayı yicem heralde:44:
kızlarrrrrrrrrrr bebemi gördüümmm yavrumu gördüüüümmmmay çok mutluuyum gaz değilmiş o bebemmiş doktor göbeğime tutar tutmaz bi tepti aha gaz dedim doktor hayır didi bebenn hiihihihi
benim favorim kız isminde PIRILTI,
ayrıca; bacağımın alt kısmına uyurken kramplar girmeye başladı...
bağırarak kalkıyorum. garibim kojama yaaa
başına gelen var mı? bilgisi olan varmı???
ben sadece calsiyum eksiliğinden olabilir diye nette buldum. demek aldığım cal bebeme yetmiyor:26: süt yogurt ayranı peyniri arttırdım...
Kızlarrr bende fena grıbe yakaladım baş ağrısı, öksürük burun tıkanıklığııı.. uff ya o kadar dıkkat edıyodum ınce gıyınmıodum hıc. yedıklerıme dıkkat edıyodum nerden cıktı sımdııı buuunane limon , ıhlamur sıcak saüt ile geçiştiriyorum ama geçicek gibi değil.. tavsiyesş olan varmıııı_? başımda çok ağrıoooo
Günaydın
Bende korkuyorum şu kordon dolanmasından :18: Böyle fingir fingir fingirdiyor kıpırdak çoçukum içerde, allahım koru yarabbi :18:
Bir daha ki sefere sorcam bu konuyu dr a mutlaka :26:
İster istemez stres oluyor insan....
Zeynep mevzusu nedir yaaa?
Kimse Zeynep'te dahil bişey yazmıyor, ben bişey mi kaçırdım?
herkese iyi haftalar
c.tesi günü doktora gittik. kızımız kocaman olmuş. kıpır kıpırdı doktor teyzesinin doğru dürüst ölçüm yapmasına izin vermedi. cinsiyetini tekrar sorduk. % 100 kız dedi.
herşeyi gayet iyidi,ölçümler çok güzel dedi,kilomuz da 469 gr olmuş maşallah kuzuma
hafta 1 balık yediğim için balık yağı şurubu verdi. 2 mayısta renkli dopler,hemogram ve şeker yüklemesi için hastaneye, 7 mayısta ta rutin kontrol için muayenesine gidicez.
doğum şeklinden konuştuk. ne kadar normal istesemde büyük ihtimal sezeryan olursun. kıymetli bebek olduğu için normal doğum riskini göze alamayız dedi ama yine belli olmaz dedi.hakkımda hayırlı olan artık.
bu arada bende bu ay kiloda rekor kırmışım 2,5 birden almışım toplamda 5,5 kg almış oldum. dikkat etmem lazım
herkese iyi haftalar
c.tesi günü doktora gittik. kızımız kocaman olmuş. kıpır kıpırdı doktor teyzesinin doğru dürüst ölçüm yapmasına izin vermedi. cinsiyetini tekrar sorduk. % 100 kız dedi.
herşeyi gayet iyidi,ölçümler çok güzel dedi,kilomuz da 469 gr olmuş maşallah kuzuma
hafta 1 balık yediğim için balık yağı şurubu verdi. 2 mayısta renkli dopler,hemogram ve şeker yüklemesi için hastaneye, 7 mayısta ta rutin kontrol için muayenesine gidicez.
doğum şeklinden konuştuk. ne kadar normal istesemde büyük ihtimal sezeryan olursun. kıymetli bebek olduğu için normal doğum riskini göze alamayız dedi ama yine belli olmaz dedi.hakkımda hayırlı olan artık.
bu arada bende bu ay kiloda rekor kırmışım 2,5 birden almışım toplamda 5,5 kg almış oldum. dikkat etmem lazım
hey ne oluyor burdapozitif olun morgüller zeynep hayır olsun napıosunuzz ohoo hava güüzel bebişler güzel daha ne istiyosunuz kötü düşünmek yok artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?