-----2010 KASIM hamişleri----

mrb annişler... biz oğlumla daha yeni uyandık... bugün tembelliğimiz üzerimizde. çünkü gece uyku uyuyamadım hiç. sağa yattım yatırmadı, sola yattım kalbim ağrıdı, sırt üstü zaten tırsıyorum. resmen çile gibiydi....

biraz geçmişi okudum, bence kötüyü düşünmeyin güzel anneler, hep iyi olacağını düşünelim. kıpır kıpır yavrularımız doğduğunda da kıpır kıpır olsunlar inş.

rüyamda dayımın yeni olan torununun gördüm. ankarada onlar görmek nasip olmadı daha 1 haftalık bir kız bebek. ay o kadar sevdim o kadar sevdim. doyamadım sevmeye. ama dayımın kızı ölü gibi yatıyordu yatakta, çok zor bir doğum olmuş. bu benim rüyam tabi belki de her şey çok da kolaydı. Allah hepimize normal ya da sezeryan sağlıklı ve kolay doğumlar nasip eylesin inş.

PURCUM,bende arıyordum bu tarz bişey ama biraz tereddütlüyüm göbeğe bi baskı yapıyor mu. Ablamda korse al deyip duruyor doğum öncesi ve sonrası göbeğini toparlar sarkma olmaz diye 30 dk fazla ayakta durduğumda da belim ağrımaya başlıyor memnunsan bende sipariş vereyim düşünüyordum zaten ama nasıl bişey alacağıma karar veremiyordum.

Canım hiç riske atmaya gerek yok o zaman...

Sağlıcakla kuzunu kucağına alman dileğiyle

amin canım, cümlemiz inşallah

Canım ben çok memnunum.. Göbeğe baskı yapmıyor kesinlikle.. Esnek bir ürün.. Zaten cırt cırtlı istediğin sıkılıkta ayarlıyorsun. Bir de doğum sonrası o sıcakta korse giyilmez diye de bu ürünü seçtim.. Gayet kullanışlı olacak bence..

noldu hayırdır _? :44:

depresyon sanırım ışın hanım b grubu antideprresan alabilirsin dedi üzgünüm bebeğime bunları yaşattığım için

pur göbeğine maşallah benimki daha o kadar olmadı
morgüller ablanın bebişi hayırlı olsun
çiğtanem isimler çok güzel Rabbim hayırlı ömür versin onlaa
hastalar geçmiş olsun

Saol canım, evet minnak göbiş değilim artık Gerçi hala metroda yer vermiyorlar bana ama

Sen neden depresyondasın? Panik atak yüzünden mi?:26:

cnm çok gçmiş olsn amn dkkt et :97:
Ünzileye derken sen daha beter çıktın Bayık bayık şarkılar dinleyip tribe girme

şarkıyı napcan bn kıza üzüldmm

cannım çok saağol
mehtap pur gülçin çok sağolun

güzel anneler merhaba ,bişey merak ediyorum ben. Öksürünce ya da hapşurunca miniklerimize bişey olurmu :26: fena üşütmüşüm ben dün gece birden hapşurdum karnım acıdı baya kasıklarıma ağrı girdi, aklıma takıldı bebeğim:26:

ben doktora gittiğimde bebeğim hareket etmiyordu uyuyordu doktor öksür dedi sadece yerinden oynuyor dans ediyordur korkma birşey olmaz inş canım....geçmiş olsun dikkat et kendine....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…