Günaydııınnn tatlış anneler
Güle güle kullanın cicilerinizi:81:
Selinacım daha iyiymişsin bu arada, hadi geçmiş olsun çok süründürmedi
baktım canım. bayıldım çok güzeller. Allah tadını çıkararak kullanmayı nasip etsin. Bizde kıyafet olayını tamamladık gibi. battaniye,banyo havlusu,nevresim takımı,biberon,banyo temizlik ürünleri,yastık felan kaldı. bu hafta sonu bi kısmını almayı düşünüyoruz nasipse.
MERHABA ANNELER BEN GEÇMİŞİ OKURKEN HERKES GİTMİŞ
TURKUAZM BENİM İŞYERİ DE AYNI ŞİMDİDEN GİTMEMİN STRESİ TUTTU İNSANLRI
EYLÜL SELİNA CİCİLER ÇOK GÜZZEL GÜLE GÜLE GİYDİRELİM İNŞ
GÖNÜL GEÇMİŞ OLSUN
BENİ SORANLAR ÇİĞTANEM HEPİNİZ SAĞOLUN
offf patron yok bütün işler kafama kaldı karman çorman oldum beynim döndü yaw birde bu soğuk havada banka işleri var yandım ben yandım pufff.........
hiç kimsecikler yokkkkkkk nerdesiniz yawwwwwwww
Hoşgldin pur
kolay gelsin nevin
selin geçmiş olsun dkkat et yine
amin eylülcüm
Haklısın valla hiç böyle olmazdı
gönül diete başladın mı
offf patron yok bütün işler kafama kaldı karman çorman oldum beynim döndü yaw birde bu soğuk havada banka işleri var yandım ben yandım pufff.........
slm kızlar nasılsınız biz geldik bu ay işlerim çok yoğun o yüzden çok giremeyeceğim buraya malum nisan kurumlar haftası muhasebeci olana halimden anlar kdv+stp+ssk off offf geçmez bu ay artık aynen benim işyeride gitmeyim diye elinden geleni yapıyor ama yok çalışmayacağım ben en az 1 sene ondan sonrada hayatta buraya başlamam bu arada GEM gören varmı bana diyet listesini gönderecekti:26:
slm kızlar nasılsınız biz geldik bu ay işlerim çok yoğun o yüzden çok giremeyeceğim buraya malum nisan kurumlar haftası muhasebeci olana halimden anlar kdv+stp+ssk off offf geçmez bu ay artık aynen benim işyeride gitmeyim diye elinden geleni yapıyor ama yok çalışmayacağım ben en az 1 sene ondan sonrada hayatta buraya başlamam bu arada GEM gören varmı bana diyet listesini gönderecekti:26:
selina cicileriniz çok güzel güle güle kullanın
sağol canım yapıyoz işte bakalım çucuklarımız için ama şimdi karnım acıktı elma yiyom onun şekerinden de bişey olurmu bilmiyorum eğer onuda yemeyeceksem öleyim benne biçim iş yeriymiş yaa gebe kadını koşturuyolr Allah güç versin canımm
gönül geçmiş olsun sen de gem gibi diyetçi oldun yaa
Allah yardımcınız olsun zor ama yapabilirsiniz..
yaz canım bakarımgnl84 canım sen muhasebecımısın sana bı kac sorum olcak ama özelden yazıcam olurmu_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?