güle güle kullanın...
ohhh mis gibi kokularıyla doğsunlarda doldursunlar bu kıyafetlerin içini...
sabırsızlık başladı ...
Turkuazcımmm günaydınnnn sanadaaaaa.. bebişin kıyafetlerini bekliyoruzz üşenmeeeeeeeeeee
hangi birini yapim canım eve 8 de git evi topla yemek yap bel ağrısı çek yorul puffff....gelde üşenme...... bu yaz ayından sırf işten geç çıkıyorum diye nefret ediyorum yaa....sen hamilesin erken çık diyen bi akıllı yokkkkkkk...........
kızlar bugün yine alışveriş yaptım.
hem kendime hem oğluma..
bi de resimlerini çektim bu güne kadar ne aldıysam
yarın koyacağım resimleri inşallah
hepiniz göreceksiniz..
ben yokken şeker ve mevlüt sohbeti olmuş.
biz bu akşam konuştuk eşimle mevlüt yapmıcas büyük ihtimalle..
ama hatıra olsun diye süslü bebek şekeri keseleri aldım onları dağıtcas gelenlere..
benim sizler gibi uğraşacak insanım yok malesef tek başımayım.
doğumda bile bebek hemşiresi bi arkadaşım kalacak yanımda.
eminönünde havuzlu handa çok çeşit var şeker üs herşeyfiyatlar 1tl den başlıyor.
ben 25 adet aldım ama daha alıcam aklınızda olsun..
slm kızlar nasılsınız biz doktorlara gittik geldik gebelik şekerimiz çıktı yaaaaa offff yaaa
diyet yapacakmışız şekerli unlu yağlı hamurişi yemeyecekmişiz bakalım 10 gün sonra tekrar gideceğiz kontrole şimdi diyetteyiz.
sizler neler yapıyorsunuz herşey yolundadır inş. bakıcam geçmişe şimdi
benim de oğlum geliyoo 28 ağustos ta :):):) 2010 kasım da hamile kaldım,inşallahhh sağlıkla kucağımıza alalımm bebişlerii
Eki Görüntüle 175686 Eki Görüntüle 175685 Eki Görüntüle 175687 Eki Görüntüle 175688 Eki Görüntüle 175689
bunlarda benim oğluşumunnnnnnnn teyzeleriiii
ooo çok geç gidiyormuşsun sen eveeeee ama olmazki böyle bizim işyeride yaz tarifesine geçti ama ben 17:50 de cıkıyorum. ben sormadan patron dedi walla sağolsun. sen kafana gore takıl rahatsız olursan soyel eve gıt dınlen dedı. çok şükür bu konuda şanslıyımcanım bı konussan patronunla bıraz erken cıksam dıe cok zor oluyor artık cok yoruluyorum dıe. en azından 1 saat erken cıksan baya faydasını gorursun bi teklif et hiç mi vicdan yok bunlardaaaaa
ben diyorum ki kızımı istanbul avrupa yakasına bile vermem, bu yakada olsun
Koce de diyor ki ne yakası, gelsin aynı mahallede oturalım işte
Bizimki zor bir kız babası olur gibime geliyor
Canım nasıl bir sorun, nasıl bir sıkıntı bilmiyorum ama allah yardımcın olsun inşallah..... Eşinde yardımcı olsun bir zahmetgörüşürüz...:79:
vicdan mı yok akıl mı yok orası tartışılır....bensiz burda pek bişe yapamadığı için erken göndermekte işine gelmiyor....iş uzasa işin varmıydı felan der ya işim olmazsa bile görüyorsunda halimi işten çıkınca telimi bile kapatacam ulaşamasınlar bana diye....bunlarla konuşsanda bi faydası olmaz........
sağol gobüscüm.. cicileri ekledim diğer bölümümüzde bakabilirsin.. darısı başına
bu gülçin nirdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
dedim ya aşı olmaya gitti sanırım......ona aşı yapacak olan hemşireye acıyorum zaten....
MERHABA ANNELER BEN GEÇMİŞİ OKURKEN HERKES GİTMİŞ
TURKUAZM BENİM İŞYERİ DE AYNI ŞİMDİDEN GİTMEMİN STRESİ TUTTU İNSANLRI
EYLÜL SELİNA CİCİLER ÇOK GÜZZEL GÜLE GÜLE GİYDİRELİM İNŞ
GÖNÜL GEÇMİŞ OLSUN
BENİ SORANLAR ÇİĞTANEM HEPİNİZ SAĞOLUN
güle güle canımmmmmbende işe gidiyorum güzel annelerr
byeee:79::80::79:
Eki Görüntüle 175686 Eki Görüntüle 175685 Eki Görüntüle 175687 Eki Görüntüle 175688 Eki Görüntüle 175689
bunlarda benim oğluşumunnnnnnnn teyzeleriiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?