-----2010 KASIM hamişleri----

Turkuazcımmm günaydınnnn sanadaaaaa.. bebişin kıyafetlerini bekliyoruzz üşenmeeeeeeeeeee

hangi birini yapim canım eve 8 de git evi topla yemek yap bel ağrısı çek yorul puffff....gelde üşenme...... bu yaz ayından sırf işten geç çıkıyorum diye nefret ediyorum yaa....sen hamilesin erken çık diyen bi akıllı yokkkkkkk...........

ooo çok geç gidiyormuşsun sen eveeeee ama olmazki böyle bizim işyeride yaz tarifesine geçti ama ben 17:50 de cıkıyorum. ben sormadan patron dedi walla sağolsun. sen kafana gore takıl rahatsız olursan soyel eve gıt dınlen dedı. çok şükür bu konuda şanslıyım canım bı konussan patronunla bıraz erken cıksam dıe cok zor oluyor artık cok yoruluyorum dıe. en azından 1 saat erken cıksan baya faydasını gorursun bi teklif et hiç mi vicdan yok bunlardaaaaa

ciclerinizi güle güle kullanmak nasip olsun canım

geçmiş olsun cnm.

benim de oğlum geliyoo 28 ağustos ta :):):) 2010 kasım da hamile kaldım,inşallahhh sağlıkla kucağımıza alalımm bebişlerii

Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah

selinacım,cicileriniz çok güzel. Allah iyi günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah.

vicdan mı yok akıl mı yok orası tartışılır....bensiz burda pek bişe yapamadığı için erken göndermekte işine gelmiyor....iş uzasa işin varmıydı felan der ya işim olmazsa bile görüyorsunda halimi işten çıkınca telimi bile kapatacam ulaşamasınlar bana diye....bunlarla konuşsanda bi faydası olmaz........

panik atak psikolojik yani amin canım sağol doğru

canım,Allah kurtarsın. seni baya üzüyorlar. günler geçtikçe zaman kısalıyor. işten çıkınca rahat bi nefes alırsın. mümkün olduğunca rahat bırak kendini. sen ve bebiş herşeyden önemlisiniz

sağol gobüscüm.. cicileri ekledim diğer bölümümüzde bakabilirsin.. darısı başına

baktım canım. bayıldım çok güzeller. Allah tadını çıkararak kullanmayı nasip etsin. Bizde kıyafet olayını tamamladık gibi. battaniye,banyo havlusu,nevresim takımı,biberon,banyo temizlik ürünleri,yastık felan kaldı. bu hafta sonu bi kısmını almayı düşünüyoruz nasipse.

MERHABA ANNELER BEN GEÇMİŞİ OKURKEN HERKES GİTMİŞ
TURKUAZM BENİM İŞYERİ DE AYNI ŞİMDİDEN GİTMEMİN STRESİ TUTTU İNSANLRI

EYLÜL SELİNA CİCİLER ÇOK GÜZZEL GÜLE GÜLE GİYDİRELİM İNŞ

GÖNÜL GEÇMİŞ OLSUN

BENİ SORANLAR ÇİĞTANEM HEPİNİZ SAĞOLUN

zeeeyneppp cım cok teşekkür ederim

Güle güle keramos dikkat et kendine ve bebişe

1 de grşelm yemek yiyip gelcez oğlumla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…