-----2010 KASIM hamişleri----

gönül ve gem... yapmayın listeye uyun
şurda 6ay bitti 3 kaldı. sabredin sıkın dişinizi...
bebeleriniz için.
sora bişi olursa -Allah korusun- çok üzülürsünüz!!!

İyi akşamlar canım :80:

güle güle canımmm
iyi akşamlar..

İyi akşamlar kızlarrrr ....

Aşı oldum ben bugün öle çoooooookkkk büyük acılarım yok ama ağrı sızı var tabi

sağlık ocağını birbirine kattım resmen ağladım bağırdm

odaya bi kaç kişi girdi hemşir dio ki merak etmeyin doğum değil sadece aşı yapılıyo

geçmşi ookuyamadım şuan yorgunum sabah görüşürüz

hah ha haaaaa
eee bravooo yaniiii
ben daha kötüsünü bekliyodum
yine de sakin kalmışsın

off kızlar bu doktor kararsızlıgı benı mahvettı yaa cok bunaldım sımdı bılgı hatanesıne vede 29 mayısa gıdıyorum fakat 29 mayısda tahlıl ve tetkıkler ozele gırıyor sskyı kapsamıyor oda cok pahalıya gelecek doguma kadar bısuru tahlıl var daha bılgıde hem cok uzak hemde doktor hıc konusmuyor hemen savıyor basından hıc agzını bıle acmıyor of ya

hah ha haaaaa
eee bravooo yaniiii
ben daha kötüsünü bekliyodum
yine de sakin kalmışsın

tebrik alkış vs hakettim yani

gece zor zordu kolumun ağrısı gece başladı şuanda ağrıyor ama neden gece ağrıları bu derece kötü oluyor ki

2. s,n, yaptırmayı düşünmüyorum sanıyorum hemşir de yapmayaı düşünmüyor :96::96:

bilgi hastanesi batıknt yada keçiörendekimi ???

bu akdar memlun değilsen gitme bence ankarada çok güzel hastaneler var canını sıkmana bile değmcek bişi bu

ya nasıl olsa gelcekler hiç olmazsa kalabalıkla gelip gitsinler ne kadaaaarr güzel bi adet bu

hahhaha annenin daha çok sevdiği bi evlat olurmu ilahiii :86::86::86:

ya herkes oto koltugu olan ana kucaklarını evde kullanmayın ev tıpı anakucagı alın dıo al bı masraf kapısı daha onlarda pek pahalıymıs :26:

vala ben burda geçen akşam joker bebeye baktım Ankara da ulus die bi yer var orada herşey daha ucus hemde markalı ve aynısı gidip oradan alırım o günler gelsinde

Kız gülçin dedik ama biz ortalığı katmıştır dieee hehehehehemşireye mi üzülsek sana mı üzülsek anlamadım şaka bi yana canım geçm,ş olsun bugünde benim doktor randevum var bakalım ne dicek.ayrıntılı ınceleme yapıcaktı bebısımı bu ay.kaanı mı görcem bugünn

gebelık sekerı yuksek cıkıpta dıyet yapan kımse yokmu bı banamı dıyet :26:

sen yapamazsın

aman aman cıkmasın zaten kımsede ..aklımın ucundan gecmesdı bendede cıkacagı..yarınalıcam dıyet lıstemı bakalım..ekmek pırınc patates yasak muhtemelen napıcam ben onlarsız bılmıom

yapamıcaksın

üzülme canımm..
dünyanın sonu değil.
ama inşalah gebelik sonrası kalıcı olmaz..
bazen gebelikte çıkan hayat boyu kalıyo Allah esirgesin..
diyetine dikkat et sen kontrol etcem haa o na göreee

yapamazzz

yapamıcaksın

gnlcüm geçicek inş

ne güsel şeler bunlar :82: güle güle gysin bbecikkk

gülçin galiba aşı olmaya gitti bu saate kadar gelmediğine göre.....ortalığı birbirine katmıştır allah bilir.....

yaptım yaptım

bu gülçin nirdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

koluna aşı vuruldu gece uyuyamadı :94:

dedim ya aşı olmaya gitti sanırım......ona aşı yapacak olan hemşireye acıyorum zaten....

Hemşire değil Hemşir

HEHEHHEHE doğru valla hemşirelerin canına okumuştur cadı

:76: bana 2. iğneyi vurmaya hayatta cesart edemess

afacan ayşe yok yaaa nerelerde bu kısçe...

here here

oyyyy anaaaaaaammmm maşallahhhh aynı bana benziyo hahhaa

hahha

eneeeeee ne güsel bebeni görecen demek

sağlıklı haberleriyle gel inşallah

ben biliyorumda.....
neyse geçmiş olsun canım....bende yarın 2. yi yaptıracam pufff.....

günaydın kızlar....
uykusuzluktan başağrım arttı çok fena....
dün akşam ayaklarımda ateşlenme ve uyuşma oldu hafiften çok fenaydı.....şişma yok gibi görünüyor ama öyle işte....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…