bizde berkay berk berke 3 lüsünde çok dolanmıştık ilk zamanlar talhanın anlamı güzel olduğu için berk te ona uyum sağladı biri anlamlı biri modern.....öyle isimleriyle yapasın paşalarımız......
neyse ben gidiyorum çok yoruldum bugün pufff...
herkese iyi akşamlar öpüyorum yanaktan.....
bizde berkay berk berke 3 lüsünde çok dolanmıştık ilk zamanlar talhanın anlamı güzel olduğu için berk te ona uyum sağladı biri anlamlı biri modern.....öyle isimleriyle yapasın paşalarımız......
neyse ben gidiyorum çok yoruldum bugün pufff...
herkese iyi akşamlar öpüyorum yanaktan.....
talha ne demekki???
bye bye ii akşamlarrrr
İyi akşamlar kızlarrrr ....
Aşı oldum ben bugünöle çoooooookkkk büyük acılarım yok ama ağrı sızı var tabi
sağlık ocağını birbirine kattım resmen ağladım bağırdm
odaya bi kaç kişi girdi hemşir dio ki merak etmeyin doğum değil sadece aşı yapılıyo
geçmşi ookuyamadım şuan yorgunumsabah görüşürüz
hah ha haaaaa
eee bravooo yaniiii
ben daha kötüsünü bekliyodum
yine de sakin kalmışsın
off kızlar bu doktor kararsızlıgı benı mahvettı yaa cok bunaldım sımdı bılgı hatanesıne vede 29 mayısa gıdıyorum fakat 29 mayısda tahlıl ve tetkıkler ozele gırıyor sskyı kapsamıyor oda cok pahalıya gelecek doguma kadar bısuru tahlıl var daha bılgıde hem cok uzak hemde doktor hıc konusmuyor hemen savıyor basından hıc agzını bıle acmıyor of ya
tercıh meselesı tabıkisi...bızde muhakkak bebege mevut olur..ben herseyde okutum..ev alıncaada okutmustum sukur manasında ...
:87::87::87::87gunler gelsın
ya bu dedıklerımın hıc bırını ben yapmıcamkı elbette kalkıp serbetı ben kaynatmıcam ben ıstıcem anneler yapıcak ..sen bebegını alıp cekılıosun bı kenara aılen yapıo herseyıı
**tercıh meselesı** tabıkııı
Yani taaam işte, mis gibi.....
Canım tabiki sen yapmıcaksın ama.... benim hoşlandığım gelenek değil yani.... ne bileyim tabiki tercih meselesi.... ben istemedim ama diğer hamile ablam..... ben bütün gelenekleri yapıcam banane diyorannemde doğal olarak onu daha çok seviyor benden
ya herkes oto koltugu olan ana kucaklarını evde kullanmayın ev tıpı anakucagı alın dıo al bı masraf kapısı daha onlarda pek pahalıymıs :26:
odaya bi kaç kişi girdi hemşir dio ki merak etmeyin doğum değil sadece aşı yapılıyo
gebelık sekerı yuksek cıkıpta dıyet yapan kımse yokmu bı banamı dıyet :26:
aman aman cıkmasın zaten kımsede ..aklımın ucundan gecmesdı bendede cıkacagı..yarınalıcam dıyet lıstemı bakalım..ekmek pırınc patates yasak muhtemelen napıcam ben onlarsız bılmıom
üzülme canımm..
dünyanın sonu değil.
ama inşalah gebelik sonrası kalıcı olmaz..
bazen gebelikte çıkan hayat boyu kalıyo Allah esirgesin..
diyetine dikkat et sen kontrol etcem haa o na göreee
koy resımlerı bakalım cıcıklereıstanbulda ucuzu bulmak kolay ..tek basınaysan hıcbısey yapma zaten lohusa kadının yapabılcegı seyler degıl..
ıradem ıyıdır yanı pat dıye sıgarayı bıraktıysam bu dıyetıde yaparım ben
slm kızlar nasılsınız biz doktorlara gittik geldik gebelik şekerimiz çıktı yaaaaa offff yaaa
diyet yapacakmışız şekerli unlu yağlı hamurişi yemeyecekmişiz bakalım 10 gün sonra tekrar gideceğiz kontrole şimdi diyetteyiz.
sizler neler yapıyorsunuz herşey yolundadır inş. bakıcam geçmişe şimdi
Eki Görüntüle 175686 Eki Görüntüle 175685 Eki Görüntüle 175687 Eki Görüntüle 175688 Eki Görüntüle 175689
bunlarda benim oğluşumunnnnnnnn teyzeleriiii
gülçin galiba aşı olmaya gitti bu saate kadar gelmediğine göre.....ortalığı birbirine katmıştır allah bilir.....
bu gülçin nirdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
dedim ya aşı olmaya gitti sanırım......ona aşı yapacak olan hemşireye acıyorum zaten....
HEHEHHEHE doğru valla hemşirelerin canına okumuştur cadı
afacan ayşe yok yaaa nerelerde bu kısçe...
Selam kıslarrrr
Oğlumu gördüm de geldim....
Maşallah Maşallah Maşallah
Büyümüş oğlum....
Boyumuz 30 cm...
Gramımız 794 olmuş...
Şeker yüklememiz yapıldı, sonuçlar yarın, inşallah yüksek çıkmaz....
Doktor teyzemiz bebek sana benziyor dedi
Babamız da resimlere bakarak bu kadar mı benzer, ağız burun kopya dedi
Hasret giderdik bol bol
Bir sonraki randevu 1 ay sonra....
1 kilo almışım, toplamda 2 kilo almış oldum... doktor mutemelen 6 kilo alarak doğumu tamamlıcaz dedi...
Herşey yolunda Allahıma şükürler olsun...
Sevindirik oldum geldim
Eki Görüntüle 175917 Eki Görüntüle 175916
Kız gülçin dedik ama biz ortalığı katmıştır dieee hehehehehemşireye mi üzülsek sana mı üzülsek anlamadım şaka bi yana canım geçm,ş olsun bugünde benim doktor randevum var bakalım ne dicek.ayrıntılı ınceleme yapıcaktı bebısımı bu ay.kaanı mı görcem bugünn
ben biliyorumda.....
neyse geçmiş olsun canım....bende yarın 2. yi yaptıracam pufff.....
günaydın kızlar
günaydın kızlar....
uykusuzluktan başağrım arttı çok fena....
dün akşam ayaklarımda ateşlenme ve uyuşma oldu hafiften çok fenaydı.....şişma yok gibi görünüyor ama öyle işte....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?