-----2010 KASIM hamişleri----

duş aldın mı
benim karnım ağrıyr
nevin geçmş olsun
selina inşalah güzel haberlerle gel

günaydın şekerler
ben çok ağırlaştım artık.herşey zor geliyor.yatsam olmuyo kalksam olmuyo yürüsem olmuyo...
cuma günü işten ayrılıyorum artık dayanamıyorum..
anne olmak çok güzel ama çok zormuş.canım annem çok seviyorum seni

yaaa öle deme ben 32.haftayı da ötelemeyi düşünüyrdum. dogm sonrasına aktracaktm

yaaa öle deme ben 32.haftayı da ötelemeyi düşünüyrdum. dogm sonrasına aktracaktm

canım benim sağlığım el vermiyo artık tansiyonum sürekli düşük en normal olduğu gün 8-5
ayaklarım şişiyo
rengim bembeyaz,hiç halim yok.bide ben geçici girmiştim işe ama 10 ay oldu bu kadar yeter zaten iş şartlarım zor

ayyy ssksız çok kötü yaa bende sırf sskam var diye sabrediyorum....allah yardımcın olsun canım......

aynen öle tatlım dayanılcak hali kalmadı ssk olsa devam ederdim ama yok olmuyo.önümüzdeki kpss ye çok çalışıcam Allahım inş bidaha özel sektörde çalışmayı nasip etmesin.çok zor.

aynen öle tatlım dayanılcak hali kalmadı ssk olsa devam ederdim ama yok olmuyo.önümüzdeki kpss ye çok çalışıcam Allahım inş bidaha özel sektörde çalışmayı nasip etmesin.çok zor.

amin....bilmem mi hemde ne çok zor bu halde bile 7 de zor çıkıyorum allah yardımcımız olsun inş....

kızlar karnım sert ve ağrıyr normal mi

burda bir arkadaş 5 ay bitminde düşük yapmış anlattı korktum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…