-----2010 KASIM hamişleri----

Gözün aydın canım gayet güzel sonuçların

gözün aydın canım çok sevindim

Bayıldım bloğuna ne becerikliymişsin sen maşallah
Analar neler doğuruyor işte

teşekkür ederim cnm, meraklıyımdır yemek yapmaya,özellike tatlı,pasta

canım ya çok sevindim senin adına yiyememek kadar kötüsü yok valla.....

herkeşi opuyorum bebek getırcekler bugun bana elımı opcek cok duramıcam aksam gorusurus
ıyı en azından adı dusgun ..benım koca gecen gece benı bı rusla aldattı adıda Tapa ydı

gemcim,ben genelde oktay ustanın sitesine bakarım, birde kendime ait blog sayfam var,belki yardımcı olur

Göbüş'ün Lezzet Diyarı
canımmmmmmmm cok guseeellllll hemen ekledım vallahı ellerıne saglık

Canım çok geçmiş olsun sevindim bir problem olmadığına... Darısı benimde başıma C.tesi bizde gitcez doktora şeker yüklemesi için ...

Canım güle güle kullansın bebişcikkkkkk bende civilim in sitesinden verdiğim siparişler geldi. Akşam üşenmezsem eklerim Ya çok bişi almamaız gerekiyor annem kayınvalidem biraz biz de alınacak şey bırakın diyor ama ben dayanamıyorum. hepsini alasımgeliyor

çoçugum olacakmı endıselerını yasarken 25. haftaya geldık bıle
gercekten ne cabuk gecıyor ınanamıyorum hayata yetısmek zor hele koca gobekle

senın dogum tarıhı nezaman gozukuyor

15 Temmuz gözüküyor canım bakalım ne zamana kısmet olacak gelmesi..

Kızlar bugün 100lük şeker yüklemem vardı, o suyu içmek mi daha berbat 4 kez kan vermek mi diye düşünürken işim saat 12'de bitip eve geldiğimde rüzgarda kalmış yaprak gibi titriyordum, eşim bir şeyler hazırladı hemen ama ben çatalı ağzıma götüremeyecek kadar kötüydüm.Sonuçları almadım yarın eşim alacak, ama açlık şekerimin 93 olduğunu gördüm sadece..Aman ya berbattı kendime gelemedim güya öğleden sonra işe gidecektim:44:

slm kızlar ben balık yiyemiyorum bulunduğumuz yer itibariyle balık kapsülüne başladım drın tavsiyesiyle.
siz ne diyorsunuz. bu arada göğüs ucu bakımı zamanı geldi sanırım şimdiden başlanmalı ben karnıma sürdüğüm badem yağı ve kayısı yağı çekirdeğinden uyguluyorum kareola bölgesine gayet rahatlatıcı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…