-----2010 KASIM hamişleri----

cam mı almış bi bildiği vardır,annem diyo ki ben unuttum ne yaptığımı üstünden çok geçti

cam mı almış bi bildiği vardır,annem diyo ki ben unuttum ne yaptığımı üstünden çok geçti

yok cam degıl PES denen seyden evolution serısı dıye kutusundan cıkarıp bakmadım bıle ...
annemde bıldıgınden degıl bıberonun boyle agız kısmı egık hosuna gıtmıs ondan almıs

Aynen öyle

bpa 0 olanlar en iyisiymiş :26:

bu benımkınde hem pes yazıo hem %0 bpa

zaten anladıgım kadarıyla Bpa lılara ulasmamız bıraz zor buyuk marketlerden alısverıs yparsak

avent yada dr brown kullanıpta kolık sorunu olan olmamısmıdır kı :26:

Aventi bilmiyorum tam ama dr brown da hiç olumsuz yorum okumadım.
Ayrıca arkadaşım da dr brown kullanıyor inanılmaz memnun. Kolik ötesiydi bebişi bir gecede bitmiş çocuğun ağlaması

Aventi bilmiyorum tam ama dr brown da hiç olumsuz yorum okumadım.
Ayrıca arkadaşım da dr brown kullanıyor inanılmaz memnun. Kolik ötesiydi bebişi bir gecede bitmiş çocuğun ağlaması

o ıcındekı zımbırtısı varya onların, onun ıcın fırcasıda kutuda oluomu ...o ınce fırcayı atlama sakın

Bu emzik konusunda da sen eklemiştin ya daha önce, en doğrusu o sanıyorum: dişler çıkmadan silikon, dişler çıkınca kauçuk..

Bu emzik konusunda da sen eklemiştin ya daha önce, en doğrusu o sanıyorum: dişler çıkmadan silikon, dişler çıkınca kauçuk..

ebet oleymıs...ama buna ramen benım emzıkler soothie dıye bı malzemeden 6 aya kadarda stoklu heralde kaucuga gecıcez dırekt

Kauçuk sıcak suyla buharla steril edilmiyormuş :26:

hıhımmm kaucuk soguk sılıkon sıcak suyla...beyaz sabun kullanıolar genelde bıldıgımız..bıde organık deterjanlar fılan varmıs..
pur senle blogmu acsak

Günaydın kıslar....

Bu sabah erkenden hortladım....

Gece kabus gördüm hemde ne kabus

Koce bana diyor ki Cumartesi işe gidicem, gidiyor, eve geliyor, teline mesaj geliyor bakıyorum, birdahaki Cumartesi yine görüşürüz ben Nalan

Koceye bir girişiyorum Allah ne verdiyse dur açıklayabilirim filan diyor

Sabah bi uyandım, adamcağız karşımda ballı meyve suyu yapmış

Dedim ki sana göstercem gününü, akşam evde maç var

Dumur oldu adamcağız

Ne oldu naptım ben dedi....

Rüyamla Nalan diye bir kadınla görüşüyodun dedim, ismi neee dedi Nalan dedim....

Güldüüüüü baya bi kere tipim değil didi, yataktan bir fırlamam var

Sabah sabah koce katili oluyordum

KK'da ki kadın sorunlarını daha az okumam gerektiğine karar verdim

Togi-Eylül teşekkür ederis teysesi....

Dün babamız hastane çantasını hazırlayalım, kapının önüne koyalım ne olur ne olmaz dedi...

Allah korusun, erken merken gelir evlat... hazırlıklı olmak lazım

Ben annecime gidiyorum, görüşürüz "Büyülü Bahçe"ler.... :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…