pur un deyımıyle aylak oldugumuz ıcın boyle ıncelıyoruz
bende cam almak istiyodum napcaz şimdi:26:
yok cam degıl PES denen seyden evolution serısı dıye kutusundan cıkarıp bakmadım bıle ...
annemde bıldıgınden degıl bıberonun boyle agız kısmı egık hosuna gıtmıs ondan almıs
Eki Görüntüle 183928
Aynen öyle
bpa 0 olanlar en iyisiymiş :26:
bu benımkınde hem pes yazıo hem %0 bpa
zaten anladıgım kadarıyla Bpa lılara ulasmamız bıraz zor buyuk marketlerden alısverıs yparsak
avent yada dr brown kullanıpta kolık sorunu olan olmamısmıdır kı :26:
Aventi bilmiyorum tam ama dr brown da hiç olumsuz yorum okumadım.
Ayrıca arkadaşım da dr brown kullanıyor inanılmaz memnun. Kolik ötesiydi bebişi bir gecede bitmiş çocuğun ağlaması
Bu emzik konusunda da sen eklemiştin ya daha önce, en doğrusu o sanıyorum: dişler çıkmadan silikon, dişler çıkınca kauçuk..http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/260073-biberon-secimi-2.html
bıraz daha karıssın kafalar :111:
Biberonların cam (özellikle tercih edilmelidir), polietilen ya da polipropilen olanları tercih edilmelidir. Piyasada yaygın olarak bulunan polikarbonat biberonlardan kaçınılmalıdır. Biberon emziği alırken de lateks ya da kauçuk olanlar yerine silikon olanları tercih edin. Bebeğinize herhangibir plastik ürün alırken üzerlerindeki geri dönüşüm işaretini kontrol edin. İçindeki sayı 3,6,7 ise zararlı madde oranı yüksek, 1,2,4,5 ise zararlı madde oranı nisbeten daha düşüktür.
Bu emzik konusunda da sen eklemiştin ya daha önce, en doğrusu o sanıyorum: dişler çıkmadan silikon, dişler çıkınca kauçuk..
Kauçuk sıcak suyla buharla steril edilmiyormuş :26:
bnm tickerım neden hep solu gösteriyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?