Günaydıınnn
3 ay bile yok :18::18:
Morgülcüm allah iyiliğini versin
100luğe göre yüksek değil o değerler
İnş canım :44: Aynen dediğin gibi çok şartlandım, o sebeple sıkıntım, hayırlısı olsun
slm kızlar ben balık yiyemiyorum bulunduğumuz yer itibariyle balık kapsülüne başladım drın tavsiyesiyle.
siz ne diyorsunuz. bu arada göğüs ucu bakımı zamanı geldi sanırım şimdiden başlanmalı ben karnıma sürdüğüm badem yağı ve kayısı yağı çekirdeğinden uyguluyorum kareola bölgesine gayet rahatlatıcı tavsiye ederim
Kızlar bugün 100lük şeker yüklemem vardı, o suyu içmek mi daha berbat 4 kez kan vermek mi diye düşünürken işim saat 12'de bitip eve geldiğimde rüzgarda kalmış yaprak gibi titriyordum, eşim bir şeyler hazırladı hemen ama ben çatalı ağzıma götüremeyecek kadar kötüydüm.Sonuçları almadım yarın eşim alacak, ama açlık şekerimin 93 olduğunu gördüm sadece..Aman ya berbattı kendime gelemedim güya öğleden sonra işe gidecektim:44:
gecmiş olsun...
inşallah sonuçların iyi çıkar canım...
Grip oldum:94:
hayırlısıyla vaktınde gelsın hepsı ..gorunurde ılk annelerımızdesın sen15 Temmuz gözüküyor canım bakalım ne zamana kısmet olacak gelmesi..
aynı seyı yasadık saat olarak bende bıtmıs durumdaydım ..ama bıze hemen verdıler sonucları :26:Kızlar bugün 100lük şeker yüklemem vardı, o suyu içmek mi daha berbat 4 kez kan vermek mi diye düşünürken işim saat 12'de bitip eve geldiğimde rüzgarda kalmış yaprak gibi titriyordum, eşim bir şeyler hazırladı hemen ama ben çatalı ağzıma götüremeyecek kadar kötüydüm.Sonuçları almadım yarın eşim alacak, ama açlık şekerimin 93 olduğunu gördüm sadece..Aman ya berbattı kendime gelemedim güya öğleden sonra işe gidecektim:44:
haftada 3 gun balık yıyen ben hamılelıkle beraber tıksınır oldumslm kızlar ben balık yiyemiyorum bulunduğumuz yer itibariyle balık kapsülüne başladım drın tavsiyesiyle.
siz ne diyorsunuz. bu arada göğüs ucu bakımı zamanı geldi sanırım şimdiden başlanmalı ben karnıma sürdüğüm badem yağı ve kayısı yağı çekirdeğinden uyguluyorum kareola bölgesine gayet rahatlatıcı tavsiye ederim
ay ALlah ım ya kocan bukadar ıyı bakarken sana nasıl basarıosun anlamıorumGrip oldum:94:
bende kokusuna dayanamıyorum evde yapmıyorus. dışarıda yiyorum... eşime ayıklatıyorum... bol limonluyorum... bebem bu senin için diyip lokmaları yutuyorum...
ama evet eskisi kadar tat alamıyorum
gögüs demişken; ben 2.ayımdan beri badem yağı ile yağlanıyorum nivea nemlendirici ile kremleniyorum ilk çatlağım gecen hafta sağ gögsümde oluştu. şuan sağda 2 solda 1 catlak var... hemde gögüslerimin bedeni büyümediği halde...
hayırlısıyla vaktınde gelsın hepsı ..gorunurde ılk annelerımızdesın sen
aynı seyı yasadık saat olarak bende bıtmıs durumdaydım ..ama bıze hemen verdıler sonucları :26:
benım aclık 74 cıkmıstı ınsallah sennınde hepsı guzel gelır
haftada 3 gun balık yıyen ben hamılelıkle beraber tıksınır oldumbende sorıyım dr uma kapsul lalım barı
ben gecen hafta Roc un catlak yagına basladım ...badem yagı,soya yagı ve e vıtamını ıcerıomus denıcez gorcez ıse yarar umarım..
ay ALlah ım ya kocan bukadar ıyı bakarken sana nasıl basarıosun anlamıorum
dıkkat et kendıne cabuk atlat
Geçmiş olsun canım..Grip oldum:94:
bıkınıler kalkacak mayolar gelecekinan hiç takip edemiyorum çatlaklarımı ve zaten göğüslerimde eergenlikten hafif çatlaklar vardı onlar önemli değilde göbektekiler çok tehlikeli olur ya
bıkınıler kalkacak mayolar gelecek
çatlayan göbek çatlıyor ne kadar sürülürse sürülsün o yüzden hiç girmedim kozmetik ürün yağlarına. badem yağı korur yapımız izin verirse.
ben de balık yerken tıkanıyorum o yüzden at kapsülü ne koku ne kılçık
Grip oldum:94:
Bis geldik
Geçmiş olsun canım..
Gemcim, dediğim yerde jane yokmuş sipariş olursa getiriyorlar, ama şansımıza alışveriş yapan biri vardı jane kullanan, canlı görebildim yaniBana büyük geldi, pek hoşuma gitmedi açıkcası
Kadın da hediye geldiği için kullanıyormuş, yoksa başka birşey bakardım dedi..
Graconun da symbio modeli yoktu, bakamadımDiğerleri dediğin gibi hep büyük hantal, hoşuma gitmedi hiçbiri.. Muhtemelen mothercareden alcaz..
hosgeldın aylak arkadasım
ahaahahhahaha bence symbıo da o tarz zaten ..vıdeosunu ısledımde arka tekerlek kadının dızının altına kadar gelıo nerdeyse ...Turkuaz gıbı 1,80 olsam dusunurdumde bana coook buyuk onlar
almadan ınce nooolur deneme surusu yap ve bıze anlat ...
ben bugun kraft surdum ama suremedım tekerleklerı fırfır donuo kendı etrafında..bole ıkılı ıkılı on ve arka tekerleklerı ...
bak soluorum en duz en basıt modelı alıp gelces ıkımızde
aiiiiyyy
olamaz yhaaa
hayııııııııııııııııır
çatlak olsada olsun
kilo ve yağlar olmadığı sürece göbeğimizde giyeris bikini
ben giymem be mayo öğ...
tişörtle girerim daha ii:82:
ben kendımı bıldım bılelı hep bebeyagı surerım vucuduma dustan sonraları..6.aya kadarda ole devam ettım ama gobek bırden cıkınca korktum dr umun soledıgı yag 130 tl ayda 2 sıse gıdıyomus hıc gerek yok dedım benım aldıgım 40 tl heralde 3 ay gıder
catlak ıcın urun kullanmadım sonunda catladım dememek ıcın aldım dedıgın gıbı catlıcaksa catlıcak zaten..
ben ızgarada pısmıs balıga bakamıyorum bıle duygusal bısey sanırım
yarın arayıp sorucam dr uma
gemic olsun seker umarim kisa surede atlatirsin
catlak demisken bende kullandim kirem ama hic bir ise yaramadi
olacaklar oldugoguslerde bacaklarda karnimda kalcamda
kalmadi sanirim baska bir yer hepsini saymisim:86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?