-----2010 KASIM hamişleri----

Ben denize girmeyi sevmiyorum ama aquaparksız bir yaz çok acı olacak benim için :84:
Kırk çıkarmaya annemlere giderim belki, onlar da bir tatil yöresinde yaşıyorlar, bir kaçamak yaparım

Bu araştırmaya kendinden gidebilen bir araba almamız lazım :86::86:

aslında biz gün ve ay sayımı yaparken bakalım o ne zaman gelmek isteyecek geçen eşimin teyzesi ben verilen tarihten tam 1 ay sonra doğurdum diyor arkadaşımda 8. ayda doğurmuş...
vaktınde gelsınler hala kabusum erken dogum :18:
mothercare dekinin fiyatı nasıl??
her fıyata var cıcım model model ...mart 15 de kı ındırımde puset vardı mesela 280 tl dı cılgın gıbı satmıslar calısan bayan ole demıstı ...

yooo oturcam kendım yapcam bı tane o olcak

ıste goz gorunce katlanması daha zor oluyoooo :111: arka tarafta derde var ahahha

gırın gırın benım yerımede gırın ınsallaaah

dun gece pur la okadar bıberon muhabbetı yaptık kımse yorum yapmamıs hıcmı fıkrı olan yok

fiyat iyimiş ama az sayıda olur bana denk gelmes yaa
komşumun kızının 6 aylık bebeği var.
güzel bir baston aldı chicco dan 300 tlye çok memnun.
açıkçası benim yaptığım kamouyu araştırması da baston alınması yönünde ve kesinlikle çok para vermeyin gerek yok diyolar.kullananlar işini görsün yeter diyo. kafam karışıyooooo:26::26:

dun gece pur la okadar bıberon muhabbetı yaptık kımse yorum yapmamıs hıcmı fıkrı olan yok

okudum ben.
ama bi sağlıkçı olarak anne sütü ve bebek dostuyum.
bana biberon ve emzik yorumu yapmak yakışmıyo.
soran hastalara da yorum yapmıyorum.
açıkçası ben 2 yıl önce tupperware den bi biberon almıştım.
ama kullanıcakmıyım hiç bilmiyorum.
oğluma göre hareket edeceğim.
ihtiyaç hissedince bakıcam yani

baston puset olupta araba koltugu monte edılenlerde var zaten uygun fıyata..ama bastonların cogu 6 aydan sonra baslıo ona dıkkat et

vaala canım anne adayı olarak bende anne sutu ve bebek dostuyum oyle olmayan kımsede yoktur burda sanmıyorum...yorum yapmak yakısmıyo kısmını hıc anlamadım zaten ..sonuc olarak atıyorum ılk 2-3 gun sutun gelmedı bebegını neyle beslemeyı dusunuyosun ...cevremde herkes doguma gıderken mamalarını ve bıberonlarını cantalarına koydu...
bırde ben gıbı arkadaslar en az 6 aya kadar olan ıhtıyacları aldık bılıyorsun cogu bebekte sonrakı aylarda mama takvıyesı gerekıyor benım bıberon almadakı amacım bu ve bu yuzden yorum bekledım..
bılgın varsa yorum yapmakta sana yakısır emın ol

Tabiki anne sütü çok çok önemli ama ne olur olmaz alalım, o kadar şey alıyoruz biberonlar kusur mu kalsın

sıksık olmaya basladı gobuk buyuyoda kaburgam sıkısıyo sankı :86:

ya bugun bana 3,5 aylık bebek geldı su yanyatırma yastıgını denedık hıcte yan durmadı cocuk beceremedıkmı acaba yaa ..bız yan yatırdık cocuk sırtustu hale geldı :44:

Alla allaa niye ki :26: Herkes çok memnun :26:

Alla allaa niye ki :26: Herkes çok memnun :26:

ya benım bı arkadasın bebegınde reflu vardı cok kusuodu gıttı bunu aldı coook memnun kaldı ozellıkle bebedor aldı dıye bende ole aldım ..doguma kadar cok gorusurus onla sorucam mutlaka :86:

ya benım bı arkadasın bebegınde reflu vardı cok kusuodu gıttı bunu aldı coook memnun kaldı ozellıkle bebedor aldı dıye bende ole aldım ..doguma kadar cok gorusurus onla sorucam mutlaka :86:

Sor bakalım :26:
Ben de çok fonksiyonlu olandan mı alsam ayrı ayrı mı alsam karar veremedim :26:

bende bende... bekarken babam...evlenince kojam ikiside benden beter su kuşudur
ilk defa denizsiz bi yaz... belki vangölüne gider gireris...
olmazsada seneye acısını cıkartırım...

göbükle süper olur ya... bizim orda bi doktor esi vardı... sabahları denizde yürürdü koja göbüyle... siyah bikinisi vardı... hoşbi görüntü idi

aslında biz gün ve ay sayımı yaparken bakalım o ne zaman gelmek isteyecek geçen eşimin teyzesi ben verilen tarihten tam 1 ay sonra doğurdum diyor arkadaşımda 8. ayda doğurmuş...

bende aynı seyi söylüyorum ve bu yüzden hazırlıkları sona bırakmıyorum...tatili askıya alıyorum...

girelim canım... bana en yakın deniz... 6-7saat hatay... bi okadar da vangölü...
eşime diom şişme havuz al balkona dbakır sıcağında misss olur die... dinlemiyor beni...

silikon emzik ve cam biberon alıcam...
avent yada cikko alırım diyordum...

rahim büyümesi olabilir...
bide ben sınıfta yan oturunca oluyor. dizlerim ve vucudum aynı yöne bakmayınca yani...
bide dik durmuyorsan o da yapabilir...

bebek büyümüşşş yastığı koltuğada dayasaydın...
alışmamıştır olabilir...

Sor bakalım :26:
Ben de çok fonksiyonlu olandan mı alsam ayrı ayrı mı alsam karar veremedim :26:
onada baktım gusel gorunuyoda bu benımkınden kullandılar memnunlar dıye aldım oburu hakkında bı bılgım yok ılk gordugumdede ne guselmıs dımıstım

sılıkon emzık dısler cıkana kadar bılgın vardır
bende yan oturuyorum genelde aaa olabılırr
dayadık canım koltuga ondekı kucuk ucgenı ıtıyo zaten 0-6 yazıyo gercı ustunde ama ılk 3 ay cok tehlıkelı dıye bılıorum ..neyse denemelerım devam edıcek haber verırım :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…