-----2010 KASIM hamişleri----

geçmiş olsun,sonuçlar iyi çıkar inşallah

ben haftada 1 yiyorum, dr.um az dedi, balık yağı şurubu içiyorum hergün

geçmiş olsun canım

kızlarrrr, baby2go'yu incelediniz mi, biz eşimle inceledik mağazada prova yaptık,çift yönlü,tek elle açıp kapatılıyor,tekerlekler rahat,ağır değil,birkaç kademe yatma özelliği var.aklımıza yattı.hangi modeliydi hatırlamıyorum,pamidorda bakmıştık. fiyatı 280 TL'idi. travel almazsak bundan düşünüyoruz

haaaa kızlarrrr bu arada kıllanma durumunuz nasıl?
yeak
göbeğimde olmuş yaaaaa, çok utanıyorummm

göbeğim,maymun gibi oldu diyim ben sana. normalde beyaz tenliyim ve azdır tüylerim şimdi erkek göbeği gibi

Eki Görüntüle 184590 [/ATTACH]Eki Görüntüle 184587

civilim in sitesinden verdiğim yeni cicilerimizzzzz

canımm,çok güzeller. Allah sağlıkla iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.

gözünüz aydın, biraz nefes alırsınız

Nevincim hoşgeldinnnnnn sende günaydınlarrr olsun. Cicişler için de tşk ederiz.Pek bi eksiğimiz kalmadı gibi artık bizim.:44:

Canım aynı sekılde dunde benım 100 lük şeker yukleme wardı

12 de bitti benımde resmen mahvoldum dıyebılırım cok kotuydu

Açlık bi yandan, saatlerce orda beklemek sıkıntıdan pataldım ilk saat. dedim eve giedyım arada ev yakın ama yorucu oldu cokda yoruldum.

iş yerine geldiğimde resmen sersem gibiydim başıma ağrılar girdi.

Dedim çok şükür kurtuldum

umarım yenı yaptıracak olanlar 100 luge gerek kalmazzzz

Son düzenleme:

ya bende anca haftada bir kez yiyorum balıkk. bende doktoruma sorayım bı balkı banda verir hap:44:

göğüs ucu bakımı demişken üşüyünce böyle uçları çıkarya ozaman çok acıyo benimde uçları akşamları bebe yağı sürmeye başladım yarılıyomu nee

selina prensinin tulumlarına bayıldım canım güle güle giysin.
senin aldığın alt açmanın kremini aldım bende ama içime sinmiyor değiştirmek istiyorum. diğer aldıklarıma bakarmısınız
ağustos annelerinde
2011 ağustos annelerinin meleklerine aldıkları ciciler

günaydın kıslar...
hava yağmurlu yürüyüş yattı yine bugun

bebem sağolsun bugun 7 de uyandı...
sonra uyudu da benide 9bucuka kadar uyuttu. canım oğlusum benim...

şimdi de açlıktan dönüp duruyooo
kvaltı yapıcas...

Günaydın canım hoşgeldin... bizde güzelce yatıp uyusak ayakta uyuyorum bugün Size afiyet olsun canımm...

gülserencim baktım cicilere cok cok sekerler. alt açma takımımız aynı bendeki mavi renk sadece ben beğendim walla senin niye içine sinmediki_? yumuşacık hem..

katlayınca iz yapıyor. benimde görünce çok hoşuma gitti aldım ama eve geldiğimizde baktım buruş buruş e yıkanınca da süner gibime geldi. 5-10 lira daha veririz üstüne iyisi olsun. problem yaratmasın çünkü 2 yıl kadar kullanıcas unutmamak lazım

Eki Görüntüle 184590 [/ATTACH]Eki Görüntüle 184587

civilim in sitesinden verdiğim yeni cicilerimizzzzz

Güle güle kullansın prensin çok tatlılar
Selinacım biraz başka renkte alsana çocuk maviden başka renk bilmicek :86:
gemm purr ne biberonu ya emzirin bebeleri :86:

yastıkta alın bi tane gitsin bıdırdamayın

canım teyselerim ya çok ösledim sizi :76:

Emzirmeye emzircez de ya emmezse ilk günler çoçuum hastane köşelerinde kalmış biberonları mı kullansın Ayrıca 6 aydan sonra ek gıdaya geçince de lazım olcak
Bizim yastık, araba, biberon dert oldu :86::86: Gerçi bunlar daha burda döndüğümüz tilkiler :86::86:
Gözün aydın canım Nette gördüm de, hiç incelemedim canlı olarak :44: Bakayım ona da, o da kusur kalmasın :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…