Kızlar bugün 100lük şeker yüklemem vardı, o suyu içmek mi daha berbat 4 kez kan vermek mi diye düşünürken işim saat 12'de bitip eve geldiğimde rüzgarda kalmış yaprak gibi titriyordum, eşim bir şeyler hazırladı hemen ama ben çatalı ağzıma götüremeyecek kadar kötüydüm.Sonuçları almadım yarın eşim alacak, ama açlık şekerimin 93 olduğunu gördüm sadece..Aman ya berbattı kendime gelemedim güya öğleden sonra işe gidecektim:44:
slm kızlar ben balık yiyemiyorum bulunduğumuz yer itibariyle balık kapsülüne başladım drın tavsiyesiyle.
siz ne diyorsunuz. bu arada göğüs ucu bakımı zamanı geldi sanırım şimdiden başlanmalı ben karnıma sürdüğüm badem yağı ve kayısı yağı çekirdeğinden uyguluyorum kareola bölgesine gayet rahatlatıcı tavsiye ederim
Grip oldum:94:
hosgeldın aylak arkadasım
ahaahahhahaha bence symbıo da o tarz zaten ..vıdeosunu ısledımde arka tekerlek kadının dızının altına kadar gelıo nerdeyse ...Turkuaz gıbı 1,80 olsam dusunurdumde bana coook buyuk onlar
almadan ınce nooolur deneme surusu yap ve bıze anlat ...
ben bugun kraft surdum ama suremedım tekerleklerı fırfır donuo kendı etrafında..bole ıkılı ıkılı on ve arka tekerleklerı ...
bak soluorum en duz en basıt modelı alıp gelces ıkımızde
haaaa kızlarrrr bu arada kıllanma durumunuz nasıl?
yeak
göbeğimde olmuş yaaaaa, çok utanıyorummm
Eki Görüntüle 184590 [/ATTACH]Eki Görüntüle 184587
civilim in sitesinden verdiğim yeni cicilerimizzzzz
slm kızlar nasılsınız şükürler olsun kurumlar bitti dün akşam 11,30 a kadar çalıştıkk ay bayıldım bu sene yaa nihayet döndüm aranızaa sizler nasılsınız biz iyiyiz allaha şükürler olsun
geçmiş olsun canım yaaa.....
fikrim yokta ben cam biberon düşünüyorum allah düşürtmesinde biberonlara.....
bende de oluyordu takip ettim ağrı zamanlarını veeeeeeee çok yediğimde kaburgalarım midem şiştiği için batıyordu sanırım artık az yediğim için böyle bir sıkıntım olmuyor.....
selinacım cicişler çok güzel güle güle giysin kaancık.....
bu arada günaydınlar......
selinaaa neler aldın sen çok güzellerr :86:
Kızlar bugün 100lük şeker yüklemem vardı, o suyu içmek mi daha berbat 4 kez kan vermek mi diye düşünürken işim saat 12'de bitip eve geldiğimde rüzgarda kalmış yaprak gibi titriyordum, eşim bir şeyler hazırladı hemen ama ben çatalı ağzıma götüremeyecek kadar kötüydüm.Sonuçları almadım yarın eşim alacak, ama açlık şekerimin 93 olduğunu gördüm sadece..Aman ya berbattı kendime gelemedim güya öğleden sonra işe gidecektim:44:
slm kızlar ben balık yiyemiyorum bulunduğumuz yer itibariyle balık kapsülüne başladım drın tavsiyesiyle.
siz ne diyorsunuz. bu arada göğüs ucu bakımı zamanı geldi sanırım şimdiden başlanmalı ben karnıma sürdüğüm badem yağı ve kayısı yağı çekirdeğinden uyguluyorum kareola bölgesine gayet rahatlatıcı tavsiye ederim
gözünüz aydın, biraz nefes alırsınız
ya bende anca haftada bir kez yiyorum balıkk. bende doktoruma sorayım bı balkı banda verir hap:44:
ben hiç yemiyorum yaaaya bende anca haftada bir kez yiyorum balıkk. bende doktoruma sorayım bı balkı banda verir hap:44:
15. ve 34. sayfada var aldıklarım
günaydın kıslar...
hava yağmurlu yürüyüş yattı yine bugun
bebem sağolsun bugun 7 de uyandı...
sonra uyudu da benide 9bucuka kadar uyuttu.canım oğlusum benim...
şimdi de açlıktan dönüp duruyooo
kvaltı yapıcas...
Günaydın canım hoşgeldin... bizde güzelce yatıp uyusak ayakta uyuyorum bugünSize afiyet olsun canımm...
selina prensinin tulumlarına bayıldım canım güle güle giysin.
senin aldığın alt açmanın kremini aldım bende ama içime sinmiyor değiştirmek istiyorum. diğer aldıklarıma bakarmısınız
ağustos annelerinde
2011 ağustos annelerinin meleklerine aldıkları ciciler
Eki Görüntüle 184590 [/ATTACH]Eki Görüntüle 184587
civilim in sitesinden verdiğim yeni cicilerimizzzzz
gemm purr ne biberonu ya emzirin bebeleri :86:
yastıkta alın bi tane gitsin bıdırdamayın
canım teyselerim ya çok ösledim sizi :76:
slm kızlar nasılsınız şükürler olsun kurumlar bitti dün akşam 11,30 a kadar çalıştıkk ay bayıldım bu sene yaa nihayet döndüm aranızaa sizler nasılsınız biz iyiyiz allaha şükürler olsun
Nette gördüm de, hiç incelemedim canlı olarak :44: Bakayım ona da, o da kusur kalmasın :86:kızlarrrr, baby2go'yu incelediniz mi, biz eşimle inceledik mağazada prova yaptık,çift yönlü,tek elle açıp kapatılıyor,tekerlekler rahat,ağır değil,birkaç kademe yatma özelliği var.aklımıza yattı.hangi modeliydi hatırlamıyorum,pamidorda bakmıştık. fiyatı 280 TL'idi. travel almazsak bundan düşünüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?