canlar nasılsınız iisiniz işlhh:) nasıl gidiyom bebelerimiz nasıl bakalım büyütüyonuzmu göbüşlerii:)
ehh işte ii diyelim ii olalım cnm yaaaİiizzz datlum sen napıyorsun
ehh işte ii diyelim ii olalım cnm yaaa
iyi olmana sevindim morguller.....
benim tosun iyi çok şükür ama bugün doktora gidiceğimizi duydu hiç kılı kıpırdamıyor :94: dün kıyametleri koparıyordu karnımda......
nazcım bizler iyiyiz ben kocaman oldum koca karılara benzedim off offffff....sende iyisindir inş.....
şimdi gidip biraz tatlı kaçamağı yapacam tak etti canıma.....
Benim oğlanda beni sinir ediyor... doktora gitmediğimiz zaman keşfe çıkıyor sanki...
Doktora gittiğimizde uyuyor uykucu... dönüyor bir de dötünü...
Yüzünden ne hayır gördükkü daha dötünü dönüyon oğlum diyom :76:
canlar nasılsınız iisiniz işlhh:) nasıl gidiyom bebelerimiz nasıl bakalım büyütüyonuzmu göbüşlerii:)
ewet ya erken cnm onlara daha ama olsun hewes ediyolardır alın kızlar alın:)Sevindim canım...
Bizde Gem ve pur'un araba ve emzik sevdasına bakıyoruz işte :76: tez hazırlıyorlarda
nawinim alıyom hbrlerini şekerin yüksek çıkmış dikkat et yediklerine şekerini kontrol etiyi olmana sevindim morguller.....
benim tosun iyi çok şükür ama bugün doktora gidiceğimizi duydu hiç kılı kıpırdamıyor :94: dün kıyametleri koparıyordu karnımda......
nazcım bizler iyiyiz ben kocaman oldum koca karılara benzedim off offffff....sende iyisindir inş.....
şimdi gidip biraz tatlı kaçamağı yapacam tak etti canıma.....
doktorumun dediği gibi erkekler aşağısını kızlar yukarısını fora ediyor.....
sırf yüzünü görmek için çağırdı doktorum inş bugün gösterir gülcemalini annesine......
ewet ya erken cnm onlara daha ama olsun hewes ediyolardır alın kızlar alın:)
nawinim alıyom hbrlerini şekerin yüksek çıkmış dikkat et yediklerine şekerini kontrol et
mrk ediyom göbüşlerinizi wallaa bakıyom arada ama en çok çiğtaneme bayılıyomm
ewet ya erken cnm onlara daha ama olsun hewes ediyolardır alın kızlar alın:)
nawinim alıyom hbrlerini şekerin yüksek çıkmış dikkat et yediklerine şekerini kontrol et
mrk ediyom göbüşlerinizi wallaa bakıyom arada ama en çok çiğtaneme bayılıyomm
Morgüllercim, kocana itiraf ettin mi soğuk süt olayını
Çıbık iyileşBida öyle yaramazlıklar yapma
Pamidor da vardır mendil kesin :87:
İyiyiz fıstığım, senin de daha iyi olmana çok sevindim
Yok itiraf etmedim
Hatta dedi ki Alla Alla neden oldu acaba, sütü ısıttın içtin dimi dedi...
Yaaa aşkım çocuk muyum ben, tabiki ısıttım içtim didim
Taam üstüme gelme, bidaaa yapmıcam
Selam kıslar....
Geçmişi okudum ama tek tek alıntılamayı unuttum :76:
Bugün düne göre daha iyiyim, teşkür ederim hepinise
Gem ve pur biberon ve araba konusunda tez yapabilir hale gelmişsiniz yawrular tebrik ederim
Ben cam biberon, ilk etapta silikon emzik, sonrasında kauçuk alacağım... diş çıkımından sonra... ablamdan aldığım bilgiye istinaden...
Kıllanma konusunda bende kıllanma olmadı, lakin 2-3 kıl çıkmış göbeğimde, Allah'tan sarı da belli olmuyor, kocaman
Arabayada hiç bakmıcam, koceyle gittiğimde beğendimi alıp gelicem... sevmiyorum on yer gezmeyi... ablam hafif alda nasıl alırsan al dedi, onda ki portatif... çok kullanışlı belki öle bişey alırım...
Balık defterini kapatmış durumdayım:104: eskiden 2-3 kez yerken, yok artık kokusuna bile tahammülüm yok... bir de ben hala çıkartıyorum :84::84::84:
Tatil konusunu doktora danışcaz, serkan kafasını rahme dayamış durumda
Doktor doğum pozisyonunu almış bebeğin dedi...Allah korusun erken doğumu....
Yani danışıp Mayıs'ın 2. haftası Bodrum planı yapıyoruz, doktor ok derse...
Pur ve Selina ciciler çok datlu, hiç ağız mendili almadığımı fark ettim... pamidorda filan bulunur mu ağız mendili :44:
Az önce annemi aradım, anne naber, anemmm 2 dk duraksadı, tanıyamadı hatunses mes iptal olmuş bende:94:
Ve bi tek size itiraf ediyorum, koce üşenmeden 6,5 aydır sütleri dolaptan çıkarıp ısıtıp getiriyor... bir gün erken çıkmak zorunda kaldı, bana ısıtıp içmeyi unutma didi, ben üşengeç dolaptan çıkar löp mideye :76:
Benden oldu yani, bir daha mı
Oğlumun arkadaşları nasıl
merhaba arkadaşlar bikaç sayfa okudum ama çok hızlı ilerliyorsunuz , yetişemiyorum size:26: kıyafetler pek güzel güle güle giysin minikler, bu arada Göbüş sen bahsetmişsin sanırım baby2go tek elle katlanabilir bebek arabasını geçenlerde eşimle bende bakmıştık çok kullanışlı gibi geldi bizede. Birde yemek blog un varmış incelemiştim azcık dün ellerine sağlık hepside çok güzel görünüyor. Aklımda kalmadı okuduklarım göğüs ucundan bahsetmişsiniz ama o kadar ilerleyemedim :26: bişey danışmak istiyorum göğüs ucum çok hassas benim kendim bile dokunamıyorum dokununca huylanıyorum falan:26: normal değil dimi bu nasıl emzireceğim ben aranızda böyle olan varmı:26:
Günaydııınn
Üst kat komşumuz tadilat yaptırıyor bir uyutmadı yaf :95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?