-----2010 KASIM hamişleri----

gemm purr ne biberonu ya emzirin bebeleri :86:
yastıkta alın bi tane gitsin bıdırdamayın
canım teyselerim ya çok ösledim sizi :76:
dılımde tuy bıttı ama yıne solıcem sut gelmeme ıhtımalıne karsı ve 6 ay sonrası ıcın alıcaammmm,sız almayın :95:
ben bakmadım canım hıc bakalım gobek konusunda aynıyıs :86:
göğüs ucu bakımı demişken üşüyünce böyle uçları çıkarya ozaman çok acıyo benimde uçları akşamları bebe yağı sürmeye başladım yarılıyomu nee
uclara yag surme..krem al lansınoh bn cok memnunum normalde 8.ayda zaten basla dıolar ama benımde cok acıo ve hassaslastı dıye erken basla dıdı dr ..yagı gogsune sur ama uclra degıl
canlar nasılsınız iisiniz işlhh:) nasıl gidiyom bebelerimiz nasıl bakalım büyütüyonuzmu göbüşlerii:)

Sevindim canım...

Bizde Gem ve pur'un araba ve emzik sevdasına bakıyoruz işte :76: tez hazırlıyorlarda
ben 7 mayısta dıplomamı alcam

teşekkür ederim canım

teşekkür ederim canım

dılımde tuy bıttı ama yıne solıcem sut gelmeme ıhtımalıne karsı ve 6 ay sonrası ıcın alıcaammmm,sız almayın :95:

Bugün başka gündem yapalım 3 gün sonra tekrar ısıtırız
ben 7 mayısta dıplomamı alcam

Biz kii, hayat okulundan mezun olacaaz
(Not: yönetimden acilen pala bıyıklı smiley istiyorum )

bu agız mendıllerı dısında annem mermersahıden tulbent gıbı bıras daha kucuguklerınden bıde dıkıyo..sırtına,sıcakta basının altına koymaya super ter emıo ben onlarla buyudum ..en baslarda altını suyla temıslerkende cok ıyı oluyormus ...

Anem çok sevindim saol canım, yarın yine dışarıya atıcam kendimi unutmazsam alayım inşallah

6lı ve 10lu satılıyordu. ben 6 lı aldım. normalde bir 6 lı daha alacaktım ama 2 paket daha alıcam. pur çok fazla tüketildiğini araştırmış. fazla fazla bulunsun

aynı bezden arkadaşımın anneside önerdi,kumaşçıdan alıp dikebilirsiniz dedi. 2 kızında da hep o bezlerden kullanmış hem sağlıklı hem kullanışlıymış.

canım ağrı değil de ben dokunamıyorum ki uçlarına huylanıyorum 1,2 sn ancak dokunabiliyorum göğüs uçlarıma bebeğimi nasıl emzireceğim bu şekilde diye düşünüyorum valla, lansinoh kremi uçlarının yara olmaması için mi :26:, dr mu yazıyor yoksa eczaneden direkt alabiliyormuyuz:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…