Morgüller cokk geçmiş olsun dikkat et kendine lütfennnn.ben bi kere hastalandım gözüm korktu valla:18:
Yok itiraf etmedim
Hatta dedi ki Alla Alla neden oldu acaba, sütü ısıttın içtin dimi dedi...
Yaaa aşkım çocuk muyum ben, tabiki ısıttım içtim didim
Taam üstüme gelme, bidaaa yapmıcam
purcum haklısın sanırım. mavi olayını biraz abarttım. bebişimin odasıda mavi bu arada arada renk karıstırırım
canlar nasılsınız iisiniz işlhh:) nasıl gidiyom bebelerimiz nasıl bakalım büyütüyonuzmu göbüşlerii:)
Çok ayıp morgüller hiç yakıştıramadımmmm
dılımde tuy bıttı ama yıne solıcem sut gelmeme ıhtımalıne karsı ve 6 ay sonrası ıcın alıcaammmm,sız almayın :95:gemm purr ne biberonu ya emzirin bebeleri :86:
yastıkta alın bi tane gitsin bıdırdamayın
canım teyselerim ya çok ösledim sizi :76:
ben bakmadım canım hıc bakalımkızlarrrr, baby2go'yu incelediniz mi, biz eşimle inceledik mağazada prova yaptık,çift yönlü,tek elle açıp kapatılıyor,tekerlekler rahat,ağır değil,birkaç kademe yatma özelliği var.aklımıza yattı.hangi modeliydi hatırlamıyorum,pamidorda bakmıştık. fiyatı 280 TL'idi. travel almazsak bundan düşünüyoruz
göbeğim,maymun gibi oldu diyim ben sana. normalde beyaz tenliyim ve azdır tüylerim şimdi erkek göbeği gibi
uclara yag surme..krem al lansınoh bn cok memnunum normalde 8.ayda zaten basla dıolar ama benımde cok acıo ve hassaslastı dıye erken basla dıdı dr ..yagı gogsune sur ama uclra degılgöğüs ucu bakımı demişken üşüyünce böyle uçları çıkarya ozaman çok acıyo benimde uçları akşamları bebe yağı sürmeye başladım yarılıyomu nee
canlar nasılsınız iisiniz işlhh:) nasıl gidiyom bebelerimiz nasıl bakalım büyütüyonuzmu göbüşlerii:)
ben 7 mayısta dıplomamı alcamSevindim canım...
Bizde Gem ve pur'un araba ve emzik sevdasına bakıyoruz işte :76: tez hazırlıyorlarda
Çiğtanemi dışarda görsem doğum ne zaman derim
Maşallah çok tatlı karnı var
purcum haklısın sanırım. mavi olayını biraz abarttım. bebişimin odasıda mavi bu arada arada renk karıstırırım
merhaba arkadaşlar bikaç sayfa okudum ama çok hızlı ilerliyorsunuz , yetişemiyorum size:26: kıyafetler pek güzel güle güle giysin minikler, bu arada Göbüş sen bahsetmişsin sanırım baby2go tek elle katlanabilir bebek arabasını geçenlerde eşimle bende bakmıştık çok kullanışlı gibi geldi bizede. Birde yemek blog un varmış incelemiştim azcık dün ellerine sağlık hepside çok güzel görünüyor. Aklımda kalmadı okuduklarım göğüs ucundan bahsetmişsiniz ama o kadar ilerleyemedim :26: bişey danışmak istiyorum göğüs ucum çok hassas benim kendim bile dokunamıyorum dokununca huylanıyorum falan:26: normal değil dimi bu nasıl emzireceğim ben aranızda böyle olan varmı:26:
Canım selam.. 8.aydan itibaren lansinoh kullanmaya başla...
Ya da çok ağrı yapıyorsa şimdiden başla derim...
Göbüş'ün topiğini açmamla kapamam bir oldu... çok güzel şeyler var... canım manım ister şimdi...
Göbüş datlum göbik fevkalede gözüküyor :82:
morgüllercim, ben ağız mendilini pamidordan aldım.
dılımde tuy bıttı ama yıne solıcem sut gelmeme ıhtımalıne karsı ve 6 ay sonrası ıcın alıcaammmm,sız almayın :95:
ben 7 mayısta dıplomamı alcam
Anem çok sevindim saol canım, yarın yine dışarıya atıcam kendimi unutmazsam alayım inşallah
6lı ve 10lu satılıyordu. ben 6 lı aldım. normalde bir 6 lı daha alacaktım ama 2 paket daha alıcam. pur çok fazla tüketildiğini araştırmış. fazla fazla bulunsun
bu agız mendıllerı dısında annem mermersahıden tulbent gıbı bıras daha kucuguklerınden bıde dıkıyo..sırtına,sıcakta basının altına koymaya super ter emıo ben onlarla buyudum ..en baslarda altını suyla temıslerkende cok ıyı oluyormus ...
6lı ve 10lu satılıyordu. ben 6 lı aldım. normalde bir 6 lı daha alacaktım ama 2 paket daha alıcam. pur çok fazla tüketildiğini araştırmış. fazla fazla bulunsun
Canım selam.. 8.aydan itibaren lansinoh kullanmaya başla...
Ya da çok ağrı yapıyorsa şimdiden başla derim...
Göbüş'ün topiğini açmamla kapamam bir oldu... çok güzel şeyler var... canım manım ister şimdi...
Göbüş datlum göbik fevkalede gözüküyor :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?